Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo jedan vrlo izgledan par:
Stoke-Chelsea 2/2 3.10
Sretno!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Stoke-Chelsea 2/2 3.10
Sretno!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
3-0zgmiky je napisao/la:Unterhaching(3)-Leipzig RB(2) 1 7.10
mislim da domaćini nisu bez šansi pa nek se i prevarim i izgube 5-0 ali po kvoti 7 što da ne

-
- Kontakt:
Svaka cast!!Ja sam danas dobro potonuozgmiky je napisao/la:3-0zgmiky je napisao/la:Unterhaching(3)-Leipzig RB(2) 1 7.10
mislim da domaćini nisu bez šansi pa nek se i prevarim i izgube 5-0 ali po kvoti 7 što da ne
New Orleans (104.5) MANJE @1,65
Chicago (102.5) MANJE @1,65
Atlanta - Detroit KP 1 @1,35
Parana abc 2/1
Parana gg
Oeste gg
Santa cruz pm1
Huracan 0-1g
Millionarios gg
Parana pm3
Patriotas pm3
Cortulua pm3
A.lima 4+
Oeste x,pik x, tr 1:1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Parana gg
Oeste gg
Santa cruz pm1
Huracan 0-1g
Millionarios gg
Parana pm3
Patriotas pm3
Cortulua pm3
A.lima 4+
Oeste x,pik x, tr 1:1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NBA pocinje ali nemam sa cega odigrat da napisem neke parove sto bi igrao 
Davis 27,5 under
I ako je Davis prva napadacka opcija u NO i plus im nedostaje nekoliko igraca ocekujem ovdje BO,jos je i prva utakmica sezone ne vjerujem da ce se Davis odmah forsirat toliko a i granica je prevelika za prvu utakmicu.
Gasol 17,5 over
Veceras ce sigurno biti prva napadacka opcija u Bullsima.Cuvat ce ga Love i Varejao a obojica su losi defanzivni igraci i s tim da ce Butler imati pune ruke posla i uzet manje suteva ocekujem Gasola preko ove granice.
Butler 18,5 under
Vjerojatno ce se vise orijentisat na defanzivnu igru jer ce se cjelu tekmu borit sa Jamesom ne vidim ga preko ove granice.
Od ostalih igraca izdvojio bi Curry 25,5 under,Drumond 15,5 over i Millsap 15,5 over
Sretno svima ako neko isprati i ne isprati

Davis 27,5 under
I ako je Davis prva napadacka opcija u NO i plus im nedostaje nekoliko igraca ocekujem ovdje BO,jos je i prva utakmica sezone ne vjerujem da ce se Davis odmah forsirat toliko a i granica je prevelika za prvu utakmicu.
Gasol 17,5 over
Veceras ce sigurno biti prva napadacka opcija u Bullsima.Cuvat ce ga Love i Varejao a obojica su losi defanzivni igraci i s tim da ce Butler imati pune ruke posla i uzet manje suteva ocekujem Gasola preko ove granice.
Butler 18,5 under
Vjerojatno ce se vise orijentisat na defanzivnu igru jer ce se cjelu tekmu borit sa Jamesom ne vidim ga preko ove granice.
Od ostalih igraca izdvojio bi Curry 25,5 under,Drumond 15,5 over i Millsap 15,5 over

Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 28 okt 2015, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Evolution87
- Kontakt:
Obrva +
NO -
Drummond +
PREMIER
NO -
Drummond +
PREMIER
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sretno

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Zna li neko da li je Love zalijecio povredu, da li ce igrati punu minutazu

Da li bude LIVE NBA na premieru ?
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
risingforce je napisao/la:Zna li neko da li je Love zalijecio povredu, da li ce igrati punu minutazu![]()
Haj leziBihac96 je napisao/la:NBA pocinje ali nemam sa cega odigrat da napisem neke parove sto bi igrao
Davis 27,5 under
Gasol 17,5 over
Butler 18,5 under
- GabrielBatistuta
- Kontakt:

yebali me ovi prijedlozi s foruma i butler manje
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
SlaboBihac96 je napisao/la:NBA pocinje ali nemam sa cega odigrat da napisem neke parove sto bi igrao
Davis 27,5 under
Gasol 17,5 over
Butler 18,5 under
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ma vcrs cu odigrati ovako odavno nisam
Roma Udinise 1
Žk2
Pjanic daje go
Milan Chievo 1
Žk2
Bacca daje go
Koef . 36.13 na 5 KM 180 dobitak

Roma Udinise 1
Žk2
Pjanic daje go
Milan Chievo 1
Žk2
Bacca daje go
Koef . 36.13 na 5 KM 180 dobitak

jopaa7 je napisao/la:Golden State branitelj naslova i apsolutni favorit veceras. Pelicansi igraju bez nekoliko vaznih igraca i tesko da mogu ista napravit Warriorsima.
Butler uz Rosea i Gasola glavna napadacka opcija Bullsa, ali ipak ga veceras ocekujem u underu, iz razloga jer bi sva trojica veceras trebala igrati i mislim da ce se dosta trosit na obrani gdje ce cuvat Jamesa.
James izostanakom Irvinga i Shumperta (pogotovo Irvinga) puno toga (opet) pada na leđa Jamesa. Imao je nekih problema i pitanje je moze li odmah u otvaranju sezone odigrati dobro, ali ja ga po ovoj granici moram odigrat.
Davis igrac za kojeg ne treba previse trositi rijeci. Vec sada je jedan od najboljih igraca lige, i ako uzmemo u obzir da ce njegov tim veceras biti oslabljen za nekoliko igraca, za ocekivat je da prebaci ovu granicu, osim ako ne dode do nekog ranog BO. Vec je znao zabijati po 26,29,35,36 protiv Warriorsa pa sto nebi to i veceras.
Za pocetak cemo ovako, nadam se da sam dobro upoznat s izostancima, i da nisam nesto pomjesao
Cisto da se nesto prati, a kroz par dana dok vidimo kako tko stoji krecemo u ozbiljan pohod
Edit: jos bih dodao ovo New Orleans (103.5) MANJE @1,65
jopaa7 je napisao/la:New Orleans (104.5) MANJE @1,65

Roma 1
Alborg 2
Napoli 1
20 km
Double
Fiorentina 2
St.Liege 1
20 km
Tiket sigurice
Leverkusen 2
Bremen daje gol
Trabzon 1
Lazio X2
Brugge 1
20km
Alborg 2
Napoli 1
20 km
Double
Fiorentina 2
St.Liege 1
20 km
Tiket sigurice
Leverkusen 2
Bremen daje gol
Trabzon 1
Lazio X2
Brugge 1
20km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Milan : chievo 1x 1,24 (super tip)
Napoli palermo 1 1,30
Sasuolo : juve gg 1,75
Atalanta daje go 1,30
Roma : udinese 1 1,40
Schalke : m'gladbah gg 1,65
Club brugge : st. Truiden 1 1,35
Standard : mechelen 1 1,75
Plus ne znam da li miami ili milwaukee 1x 1,36 kvota
Ukupni koeficijent 27
Napoli palermo 1 1,30
Sasuolo : juve gg 1,75
Atalanta daje go 1,30
Roma : udinese 1 1,40
Schalke : m'gladbah gg 1,65
Club brugge : st. Truiden 1 1,35
Standard : mechelen 1 1,75
Plus ne znam da li miami ili milwaukee 1x 1,36 kvota
Ukupni koeficijent 27
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
17:00 Zadar - Lok. Zagreb 1/2 @27 i 7+ @24
16:15 Panathinaikos - Levadiakos T.R. 3:0 @7.50
16:15 Panathinaikos - Levadiakos T.R. 3:0 @7.50
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 28 okt 2015, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
UPOZORENJEkrmpotich je napisao/la:
ovom liku sam prije 10 dana posudio 2€ na wwinu s obecanjem da ce ih vratiti u roku od 2 dana
naravno jos ih nije vratio
samo da znate sta vas ceka ako trazio od jos nekog
ne zavisim od ova 2 eura ali jednostavno mrzim ovakve smrdljive likove
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Imam i ja jednog takvog, necu ga imenovat, prebacio sam mu 1 euro i halalim muPoliceman je napisao/la:UPOZORENJEkrmpotich je napisao/la:
[img]https://lh3.googleusercontent.com/Kx-3TaPMXDSEOPnzcqhaVRFNcDXvoSLXu7E4beagYRIn7mlPJYsr753R5XwMY-KsjsgJcdxRWZUvk18t27cGfpfBdJYfCLZH1SLsblAoNE4iu_r2s02NU_L5xVGhk5E2EVEb-cZ23lkxCVf-s1pAMYxiVOtWDMz48drzmQmxYsToz_dA6qHwJSh6r9GuJq28yte-exQGu7Gva9CQZ-unqfENJw8AgedepDOqyM5EAx3gYUEUaY866ylPn6lfLv87xebmwcBvDfk_ruTwo7Ru8aU_YNcA-k2ToOxOuhHF_u_35PcSAIK1DtX1tBF7qcnXQUrJ7wD0shfPJb_dzhad5gysusanAmfRFt8i0WGVNEIeiTpG03IzmYe9tzij_ilTiT9SEpt9EP9Fg0_pFASn6EKx6g6BrPjzWD9fUZhUq9tqnPa5cs2Tyv9G_TEGPOgDpm1wM9gOmXvaro69J_cECHNx9rPNkVkGnjTyOwI4kgy2UhnSTmB9_h4qM-t_utGTageBFpomLw7zjPuUw3FerXkdCx9JKFHiR0nTgt19MEk=w141-h171-no[/img]
ovom liku sam prije 10 dana posudio 2€ na wwinu s obecanjem da ce ih vratiti u roku od 2 dana
naravno jos ih nije vratio
samo da znate sta vas ceka ako trazio od jos nekog
ne zavisim od ova 2 eura ali jednostavno mrzim ovakve smrdljive likove

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.