Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Boston Celtics

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Boston Celtics Waive Former First-Round Pick Perry Jones III.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta je ovo'? Samo ja pisem na ovom podforumu? Gdje su navijaci bostona nestali? 
- IlCapitano
- Kontakt:
Nismo zanimljivi, utopili se negdje u sredini i sivilu NBA. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BernardBarnjak
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Nismo zanimljivi, utopili se negdje u sredini i sivilu NBA.
Ali opet ulazimo u PO
- IlCapitano
- Kontakt:
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma nema nas nigdje... 
Eto, ukratko, moram priznati da sam još uvijek malo razočaran što nismo tankirali i uboli boljeg igrača. Sa npr. TOP 3 pickom ili Mariom Hezonjom smatram da bismo proces "rebuildinga" skratili za par godina... pa da i ovu sezonu odradimo "loše" i "tankiramo", onda bi imali svoj pick i još od Netsa koji će ove godine biti lošiji nego prošle po meni... a to je moglo biti odlično za našu budućnost...
No, da ne dosađujem sa jednom te istom pričom i tugovanjem za time, idemo ove sezone onda dati 200 % i igračima dati maksimalnu slobodu da igraju najbolje kako znaju i loviti svaku tekmu pobjedu.
Ekipa nam je dobra,imamo zbilja puno, puno radnika i igrača koji su ratnici i željni dokazivanja. To je naravno dobro jer će kao takvi biti uvijek spremni dati sve od sebe a s obzirom da imamo odličnog trenera, onda smatram da bi ovo mogla biti vrlo dobra sezona.
David Lee i Amir Johnson su definitivno upgrade na centarskim pozicijama i to je odlično, mladi neka uče obranu od Johnsona a od Lee-a napad i to je dobra škola za njih... Obrana će biti dobra, napad očito lepršav sa puno timske igre i asistencija.. skok se automatski popravio sa Lee-om i Johnsonom..
Kad smo već odlučili ići tim putem onda želim da ove sezone konačno gledam pravu natjecateljsku košarku i borbu za pobjedu u svakoj tekmi, bez imalo pomisli na tankiranje ili kalkuliranje a kako će sezona odmicati očekujem i sve bolje igre C'sa.
Eto, ukratko, moram priznati da sam još uvijek malo razočaran što nismo tankirali i uboli boljeg igrača. Sa npr. TOP 3 pickom ili Mariom Hezonjom smatram da bismo proces "rebuildinga" skratili za par godina... pa da i ovu sezonu odradimo "loše" i "tankiramo", onda bi imali svoj pick i još od Netsa koji će ove godine biti lošiji nego prošle po meni... a to je moglo biti odlično za našu budućnost...
No, da ne dosađujem sa jednom te istom pričom i tugovanjem za time, idemo ove sezone onda dati 200 % i igračima dati maksimalnu slobodu da igraju najbolje kako znaju i loviti svaku tekmu pobjedu.
Ekipa nam je dobra,imamo zbilja puno, puno radnika i igrača koji su ratnici i željni dokazivanja. To je naravno dobro jer će kao takvi biti uvijek spremni dati sve od sebe a s obzirom da imamo odličnog trenera, onda smatram da bi ovo mogla biti vrlo dobra sezona.
David Lee i Amir Johnson su definitivno upgrade na centarskim pozicijama i to je odlično, mladi neka uče obranu od Johnsona a od Lee-a napad i to je dobra škola za njih... Obrana će biti dobra, napad očito lepršav sa puno timske igre i asistencija.. skok se automatski popravio sa Lee-om i Johnsonom..
Kad smo već odlučili ići tim putem onda želim da ove sezone konačno gledam pravu natjecateljsku košarku i borbu za pobjedu u svakoj tekmi, bez imalo pomisli na tankiranje ili kalkuliranje a kako će sezona odmicati očekujem i sve bolje igre C'sa.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bitno je da se polako opet skupljamo...
Ove godine se nadam prolazu prve runde.BernardBarnjak je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Nismo zanimljivi, utopili se negdje u sredini i sivilu NBA.
Ali opet ulazimo u PO
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Tu sam i ja.. Samo sto nisam zagrizen kao vi, pa kada nema utakmica, drafta ili trejdova.. ne znam sta da komentarisemBernardBarnjak je napisao/la:Bitno je da se polako opet skupljamo...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mala inventuradscile je napisao/la:Tu sam i ja.. Samo sto nisam zagrizen kao vi, pa kada nema utakmica, drafta ili trejdova.. ne znam sta da komentarisemBernardBarnjak je napisao/la:Bitno je da se polako opet skupljamo...
Kolege koje su pratile Boston, prethodnih sezona. Nadam se da smo svi jos uvijek aktivni. Ako sam koga zaboravio, sorry...
Guarin14, IlCapitano, rio_Ferdy88, Paraglajder, dscile, BernardBarnjak, emir18, Stefan Effenberg, asunsao...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- IlCapitano
- Kontakt:
http://zonasports.in/channel.php?id=3
Odličan.
Nadam se da ćemo ih nabiti 15-ak razlike do početka Spursa i OKC-a.
Odličan.
Nadam se da ćemo ih nabiti 15-ak razlike do početka Spursa i OKC-a.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Na kraju je +17IlCapitano je napisao/la:Nadam se da ćemo ih nabiti 15-ak razlike do početka Spursa i OKC-a.
Od 3 rookieja nista. Mickey & Rozier garbage time a Hunter se nije ni skidao...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
01.11.15, SK2, 21:30 NBA: Boston – San Antonio DIREKTNO

Nisam gledao mec, ali vidim po statistici da sa Smartom na terenu je +22 za Boston, i to me bas raduje.. Nekako bas imam zelju da vidim njegovu eksploziju i da ima sezonu od npr 15p, 5a, 3s ili slicno.
Sta mislite hoce li biti kakvih trejdova ovih krilnih centara? Kontam da bi mogao Sully letiti ove sezone.. narocito ako nastavi dobro igrati, jer vec ima neku vrijednost. Mozda za nekog beka..
Sta mislite hoce li biti kakvih trejdova ovih krilnih centara? Kontam da bi mogao Sully letiti ove sezone.. narocito ako nastavi dobro igrati, jer vec ima neku vrijednost. Mozda za nekog beka..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Nisam gledao mec, ali vidim po statistici da sa Smartom na terenu je +22 za Boston, i to me bas raduje.. Nekako bas imam zelju da vidim njegovu eksploziju i da ima sezonu od npr 15p, 5a, 3s ili slicno.
Meni je sully jedan od kvalitetnijih a i mlad je. Ali ako bi dobili kakvog kvalitetnog SG ja bih ga odmah mjenjao. Eh kad na draftu nismo igrali pametno...
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 7 gostiju.