FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Barça have announced that they will be appealing Mascherano’s red card.
Meanwhile, La Liga president, Javier Tebas has stated that Mascherano should not miss the Clasico and the case will go on review.
Meanwhile, La Liga president, Javier Tebas has stated that Mascherano should not miss the Clasico and the case will go on review.
Nema šta, u odstustvu Messija i Inieste preuzeo je na sebe vodstvo ekipe. Istupio kao vođa na terenu.messilla je napisao/la:
![]()
![]()
Ima Neymar u sebi tu crtu lidera ekipe, bez obzira što je vrlo mlad. Ne boji se istupiti i preuzeti odgovonost
http://sportsport.ba/ino_fudbal/valls-b ... igi/174729
Francuski premier otvoreno poziva Barcu da pređe u Francusku
Francuski premier otvoreno poziva Barcu da pređe u Francusku
Treba odyebati ova špansku bandu kojoj radi o glavi Barci vec decenijama, izmišlja nekakve afere, smijenjuju predsjednike, predsjednik Tebas prijeti šutiranjem iz lige, Messija razaraju medijski sa porezima i prijetnjama zatvorom, Piqueu zvižde i kad nosi španski dres, evo sad neke sudije koje trebaju da namjeste Clasico...previše se tu govana nakupilo i ispunilo uslova da se odyebe španska bagra...a i njima ce svanuti ako Barca ode, iskreno recenoPremijer Francuske Manuel Valls izjavio je da bi Barcelona mogla igrati u francuskoj Ligue 1 ukoliko se Katalonija odvoji od Španije.
Valls je za francuske medije izjavio da ne bi imao ništa protiv da katalonska ekipa igra u Francuskoj, te da bi to bio veliki napredak francuskog fudbala. „Na kraju krajeva Monaco igra u Ligue 1“, prokomentarisao je premijer Francuske. Premijer Francuske Manuel Valls priznao je da je nekoliko godina živio u Barceloni, te da bi se uskoro volio vratiti tamo.
Ne znam ko bi vise izgubio, oboje vjerojatno jednako.
Nije Madrid kriv Messiu sto ne placa porez, niti Mascheranu. Pique je dobio sta je trazio tako da, mislim, meni je super sta to radi, ali ne treba niko kmecat ako mu zvizde. Neka, lako za njih.
Barca ce, ako se Katalonija odvoji nekim cudom i dalje igrat u Primeri, nije luda niti jedna strana, time bi profit mozda samo jos vise porastao.
Nije Madrid kriv Messiu sto ne placa porez, niti Mascheranu. Pique je dobio sta je trazio tako da, mislim, meni je super sta to radi, ali ne treba niko kmecat ako mu zvizde. Neka, lako za njih.
Barca ce, ako se Katalonija odvoji nekim cudom i dalje igrat u Primeri, nije luda niti jedna strana, time bi profit mozda samo jos vise porastao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad ću ti kopirat post s drugog foruma.Lillard je napisao/la:Nije Madrid kriv Messiu sto ne placa porez.
U Spaniji je u zadnjih pet godina zabiljezeno 1012 nepravilnosti kada su u pitanju sportisti i njihovo oporezovanje. Medju njima i ikone kao Cristiano Ronaldo, Nadal, Fernando Alonso, Casillas, Xabi Alonso. Sve je riješeno na diskretan nacin, placanjem kazne. Ipak Messi ide na sud i traze mu godinu i osam mjeseci zatvora.. Iako je platio kaznu!!!! ZASTO?
U petak je Forbes objavio listu najbogatijih ljudi na svijetu. Na prvom mjestu je Amancio Ortega vlasnik Zare. Ipak, osoba koja placa najveci porez u Španiji je Messi. KAKO?
Cilj je otjerati Messija iz Španije.
Upitas li se mozda zasto Messi jednostavno ne bi postovao zakon i platio porez? A ne da placa naknadne kazne?
Mislio sam da su navijaci Madrida drama queen, ali Barcini su jos gori. Ako ode jer ne postuje zakon nek ode, sta mu ja mogu.
Mislio sam da su navijaci Madrida drama queen, ali Barcini su jos gori. Ako ode jer ne postuje zakon nek ode, sta mu ja mogu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Forumski strucnjaci su procitali slucaj od 567 stranica. Sve znaju. Svaka cast.
Stani malo.Lillard je napisao/la:Upitas li se mozda zasto Messi jednostavno ne bi postovao zakon i platio porez? A ne da placa naknadne kazne?
Messi je platio kaznu od 53 miliona eura, najviše u historiji Španije !
I šta država uradi ? Traži 20 mjeseci zatvora pored svega. Ok, šta je s ostalima, kako to da Casillas, Ronaldo, Nadal i ostali problem oporezivanja mogu riješiti diskretnim plaćanjem, a ovaj ne može ?
Vidiš ovaj Amancio Ortega zvanično ima 80 milijardi, a Messi je taj koji plaća najveći porez u Španiji. Jel ti znaš šta to znači ?
I na kraju, sva ova sranja oko poreza trenutno su nastala iz vremena kada je Messi imao 17 godina, znači nije bio ni punoljetan. U tim godinama čovjek još ne zna podići pare s bankomata, a kamoli utajiti par miliona.

Primjer pravog sportiste. Čovjek obavljao posao i van terena te istovremeno bio sve bolji i bolji na terenu.
Pozvani za sutrašnji meč
Eto vam i Sampera.Squad (vs Villanovense): Ter Stegen, Masip, Alves, Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Samper, Gumbau, Rakitic, Kaptoum, Aitor, Munir, Sandro #fcblive
Raketu i Albu bi trebao odmoriti, za ove ostale mi puca neka stvar.
[youtube][/youtube]
Malo se linijskom sestra spominjala i tako.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam gdje da napisem... Cruyffu dijagnosticiran rak pluca. 
edit: vidim vijest stara nekoliko dana. Ne sjecam se da su je nasi prenijeli...
edit: vidim vijest stara nekoliko dana. Ne sjecam se da su je nasi prenijeli...
Steta sto je zbog glume etiketiran, inace strasno podcjenjen igrac i majstor s loptom.messilla je napisao/la:
Primjer pravog sportiste. Čovjek obavljao posao i van terena te istovremeno bio sve bolji i bolji na terenu.
Pozvani za sutrašnji mečEto vam i Sampera.Squad (vs Villanovense): Ter Stegen, Masip, Alves, Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Samper, Gumbau, Rakitic, Kaptoum, Aitor, Munir, Sandro #fcblive![]()
Raketu i Albu bi trebao odmoriti, za ove ostale mi puca neka stvar.
Hoce li ti biti problem sutra staviti link za tekmu s ovim amaterima ? : D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Postavit ćemo neki dobar flash. Ne prenosi niko od kanala sa našeg govornog područja pa ću i ja morati na netu gledati.Mokes je napisao/la:Hoce li ti biti problem sutra staviti link za tekmu s ovim amaterima ? : D
Radujem se da vidim hafiza Douglasa i onu novu yebačku frizuru više nego išta.Possible line-up (vs Villanovense): Masip - Douglas Bartra Vermaelen Adriano - Samper Gumbau Kaptoum - Munir Sandro Aitor #fcblive [rac1]
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Odmah da kazem da ocekujem ulazak Sergi Roberta i Rakitica 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mascherano dvije utakmice suspenzije. Vraća se za El Clasico.
Večeras bi Adriano ili Bartra mogli biti kapiteni.
Večeras bi Adriano ili Bartra mogli biti kapiteni.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jel ima kakvi informacija oce li MESSI biti spreman za EL clasico?
Fudbaler Celte Nolito (29) otkrio je da sigurno u januaru/siječnju neće napustiti Vigo, uprkos ponudama Barcelone i najbojih svetskih klubova: “Bog će odlučiti o mojoj budućnosti. Neću napustiti Celtu u januaru/siječnju. Srećan sam u Vigu”.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Masip - Douglas Bartra Vermaelen Mathieu - Samper Gumbau Kaptoum - Munir Sandro Adriano
Dva najveća talenta La masije. Da vidimo Kaptouma nakon povrede.MisterGuardiola je napisao/la:Masip - Douglas Bartra Vermaelen Mathieu - Samper Gumbau Kaptoum - Munir Sandro Adriano
Adriano u vrhu napada ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.