jedino York.Derdiyok je napisao/la:A Morava
Ima li tih kod nas ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jedino York.Derdiyok je napisao/la:A Morava
Ljiljan na aparatimareds_forever je napisao/la:Pocela sezona magle

I kakvi su učinki tog duhana.JackTheStripper je napisao/la:JFH9 je napisao/la:Šta vam je snus, kakav je to opijat?
Duvan koji stavis pod usnu. Bezveze.
JFH9 je napisao/la:I kakvi su učinki tog duhana.JackTheStripper je napisao/la:JFH9 je napisao/la:Šta vam je snus, kakav je to opijat?
nesto ko lexiliumJFH9 je napisao/la:I kakvi su učinki tog duhana.JackTheStripper je napisao/la:JFH9 je napisao/la:Šta vam je snus, kakav je to opijat?
šta studiraš?Bosniacum Lilium je napisao/la:jedva sam dosao kuci, predavanja bila do 20:00, sta je ono braco moja mila, rak navuci sad pa sad
Bolje je pitanje, šta ne studiraDANTES je napisao/la:šta studiraš?Bosniacum Lilium je napisao/la:jedva sam dosao kuci, predavanja bila do 20:00, sta je ono braco moja mila, rak navuci sad pa sad
eh sad, još samo da si rekao:"Kupiće on to! "rio_Ferdy88 je napisao/la:Bolje je pitanje, šta ne studiraDANTES je napisao/la:šta studiraš?Bosniacum Lilium je napisao/la:jedva sam dosao kuci, predavanja bila do 20:00, sta je ono braco moja mila, rak navuci sad pa sad

ma šta god završio nije vala da te čeka posao.Bosniacum Lilium je napisao/la:To je raja iz Akova
Malo ja studiram nju, malo ona studira mene
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E zaboravio si da smo im uzeli Sarajevo, jaci i od masonaDANTES je napisao/la:ma šta god završio nije vala da te čeka posao.Bosniacum Lilium je napisao/la:To je raja iz Akova
Malo ja studiram nju, malo ona studira mene
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, soxx i 44 gosta.