Samo tako nastavi @krmpotich

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
krmpotich je napisao/la:Ajmo redom:Policeman je napisao/la:UPOZORENJEkrmpotich je napisao/la:
ovom liku sam prije 10 dana posudio 2€ na wwinu s obecanjem da ce ih vratiti u roku od 2 dana
naravno jos ih nije vratio
samo da znate sta vas ceka ako trazio od jos nekog
ne zavisim od ova 2 eura ali jednostavno mrzim ovakve smrdljive likove
@Policeman
Ispao si covjek prije 15-ak dana zatrazio sam euro, pa sam ti vratio 2. To nisi napisao, al nejse. Nakon toga sam opet zatrazio 2 i obecao da cu vratiti 4, nisam ti jos uvijek vratio i napisao sam razlog za to. Ako imas acc u premijeru ili BH Play-u proslijedi podatke i uplatit cu ti tvoj novac na te racune, a na WWIN ces ipak pricekati jer sad stvarno nisam u mogucnosti uplatiti u tu kladionicu. Bez razloga me prozivas i upozoravas da mi niko nista ne posudjuje a u biti ti si prvi lik na forumu od koga sam nesto i zatrazio na ovom forumu od 2010 pa na ovamo. Momciluk me pocastio sa par maraka kada je dobio tiket onomad. Prvi ja pocastim(najmanje 5 korisnika) koji mi se jave u PP a to nikada i ne naglasavam, jer u biti za tim i nema potrebe.
@Effenberg
Ponuda za Bet 365 acc jos uvijek stoji. Imam svoj aktivan acc koji koristim+od strica kojeg mozes dobiti i koji je jos uvijek aktivan. Zar mislis da ces dobiti za free acc od najbolje svjetske kladionice koji se prodaju btw po 100eura?!?!? Napunim ti acc sa 50 eura i da jos igras na moj racun![]()
@Terminator2
Jedan od najsmjesnijih likova na ovom PDF-u. Ne bih sada ovdje pokazivao PP od njega kada mi je neku noc zicao 2 eura i na moj odgovor da nemam on mi je rekao: "Pa Policeman mi je rekao da od tebe trazim jer dodjes njemu". Ovdje lik pise da sam ja od njega u biti trazio![]()
![]()
Postavlja tikete od 500 Eura koji u biti i nisu uplaceni.
Ispade ovo prava sapunica ali eto tako je valjda trebalo biti. Jos jedanput neka javno ovdje napise od koga sam ikada zatrazio marku ili euro![]()
Policeman, hvala za ruzne rijeci valjda si tako krasno odgojen. Proslijedi svoje podatke od gore napomenutih kladfionica i da zavrsimo sa ovim smijesnim prozivkama.
LP
U biti jeb.... 2,, ili 6 eura. Meni su nebitni dok su njemu ocigledno i vise nego bitni. Postujem to, ti euri su njegovi i ima potpuno pravo na to da ih trazi natraggaston je napisao/la: Bezveze se prepirete umjesto da postavljate prijedloge
pa ja govorim ljudima, freiburg mora doci!!!! augsburg zadnji na tabeli, ne vjerujem da im je volja igrati kup, jer igraju i evropa ligu i bore se za opstanakWilly je napisao/la:Dobra kvota na Freiburg.Zveknuo sam ga, pa šta bude. Čekam hoće li neko postaviti Eurocup košarku. Tek su počeli, još se nije iskristalisalo ko je kakav.
Ispratio sam te ja,vidim da znas ubadati ove koseveadmir12345 je napisao/la: Sretno ako ko isprati
GabrielBatistuta je napisao/la:Bezveze vam je sto prozivate krmpoticha,sasvim korektan forumaš bar sto se ovog dijela foruma tiče,postavlja odlicne prijedloge takodjer,a ne ko neki koji ne mogu ubost 1,15 kvotu.![]()
Samo tako nastavi @krmpotich
Loš Augsburg druže, zadnji na tabeli sa samo 5 bodova, plus još igraji i Europa ligu tako da sumnjam da im je baš stalo do plasmana u kupu. Za razliku od Freiburga koji je trenutno vodeći u Cvajti i sigurno će željeti što dalje dogurati u kupu.Costello je napisao/la:Sto je za vas Freiburg favorit? Augsburg je uvjek bila ekipa dobra. Freiburg izgubio protiv St.pauli zadnju..
FaraonTM je napisao/la:Loš Augsburg druže, zadnji na tabeli sa samo 5 bodova, plus još igraji i Europa ligu tako da sumnjam da im je baš stalo do plasmana u kupu. Za razliku od Freiburga koji je trenutno vodeći u Cvajti i sigurno će željeti što dalje dogurati u kupu.Costello je napisao/la:Sto je za vas Freiburg favorit? Augsburg je uvjek bila ekipa dobra. Freiburg izgubio protiv St.pauli zadnju..
Naravno ništa ovo ne mora značiti, to je samo moje mišljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.