Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unofficialpage » 28 okt 2015, 18:29

Nisam nikad gluplji lift vidio nego danas u Sarajevu. Napravili lfit u zgradi i vrata drvena unutar lifta kad uđem ne mogu se zatvorit jer se zatvaraju iznutra prema vani. Valjda bi logično bilo da je obrnuto. Skoro pa nijedna kolica ne mogu u lift jer su vrata na sasvim glup naćin stavljena. :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 18:37

uschtipak je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@ustipce, pregazilo vas vrijeme, step aside :kafa:
Ko nam kaze. :kafa:

I btw, obrij brkove. :stop:
bradu brijem, a brkove sučem :urnebes:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 okt 2015, 18:41

Unofficialpage je napisao/la:Nisam nikad gluplji lift vidio nego danas u Sarajevu. Napravili lfit u zgradi i vrata drvena unutar lifta kad uđem ne mogu se zatvorit jer se zatvaraju iznutra prema vani. Valjda bi logično bilo da je obrnuto. Skoro pa nijedna kolica ne mogu u lift jer su vrata na sasvim glup naćin stavljena. :lol:
Nemoj da te to obeshrabri Maliče, ovo je zemlja gdje bi ljudi invalida najradije natjerali da samo sjede u kući i da ne idu i da ne smetaju vani. Pogotovo kad vidim vani parkirane automobile na trotoarima. :roll:

Jednom ispred mene ide neki čiko na kolicima i sad kod restorana Miris Dunja (znaju Zeničani) neki Turci (čini mi se da su iz LOTR-a ili tako neke organizacije) svaki dan parkiraju auto tu na trotoar i jednom sam vidio kako je čiko morao sići na magistralu da zaobiđe stoku pa on da ići još magistralom do sljedeće prilike gdje se opet može popet i ja im jednom govorim da nije uredu da tako parkiraju joj kad me stoka turska napade :oops: i policiju mi zvali kao ja prijetim njima bla bla (bili su u nekim uniformama)... sva sreća dođe komšija policajac i ne bi ništa ali oni i dan danas parkiraju tu svaki jbn dan, znaš koliko me to iznervira svaki dan kad vidim.

Ova država je qurac.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 18:42

I ja bas jucer hodam po ulici zbog auta koji je bio na trotoaru i bas kontam sta bi bilo u toj situaciji da je neko naisao sa kolicima. Odvratan grad i drzava i sve. Davno smo mi pali onoj stvari za usi

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 28 okt 2015, 19:20

Dex je napisao/la: Nisam, mlad sam još :ljepota:

Neka me mučnina safatala, pa reko da dođem sebi :beba:
:nene: mlad.

Da nije kakav virus, i meni muka ima par dana, generalno los osjecaj. Na onaj dezodorans mi fali sekunda da povratim. :plac:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 okt 2015, 19:24

Marsal je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Nisam nikad gluplji lift vidio nego danas u Sarajevu. Napravili lfit u zgradi i vrata drvena unutar lifta kad uđem ne mogu se zatvorit jer se zatvaraju iznutra prema vani. Valjda bi logično bilo da je obrnuto. Skoro pa nijedna kolica ne mogu u lift jer su vrata na sasvim glup naćin stavljena. :lol:
Nemoj da te to obeshrabri Maliče, ovo je zemlja gdje bi ljudi invalida najradije natjerali da samo sjede u kući i da ne idu i da ne smetaju vani. Pogotovo kad vidim vani parkirane automobile na trotoarima. :roll:

Jednom ispred mene ide neki čiko na kolicima i sad kod restorana Miris Dunja (znaju Zeničani) neki Turci (čini mi se da su iz LOTR-a ili tako neke organizacije) svaki dan parkiraju auto tu na trotoar i jednom sam vidio kako je čiko morao sići na magistralu da zaobiđe stoku pa on da ići još magistralom do sljedeće prilike gdje se opet može popet i ja im jednom govorim da nije uredu da tako parkiraju joj kad me stoka turska napade :oops: i policiju mi zvali kao ja prijetim njima bla bla (bili su u nekim uniformama)... sva sreća dođe komšija policajac i ne bi ništa ali oni i dan danas parkiraju tu svaki jbn dan, znaš koliko me to iznervira svaki dan kad vidim.

Ova država je qurac.
Znam. Sarajevo je još i dobro naspram drugih gradova, što tiče tih pomoćnih stvari. Zdravim osobama je isto da li se popeli na trotoar stepenicom ili kosom ravni ili ušli u neku zgradu bile stepenice ili ta ravan a dok osobama u kolicima nije. Treba i jedno i drugo biti ili što je još gore naprave tu ravan ali pod uglom od 70° pa nema teorije da se popneš, ja i mogu jer imam motorizovana kolica ali ko gura nema šanse.

Taj problem nije samo kod nas, bio sam i u drugim državama isto je, možda malo manje ali ljudi večinom tako parkiraju. Uopšte ne razmišljaju o tome. Na ulazu u školu pšto sam išao ima prilaz za invalide i prof tačno tu auto parkiraju, što je najgore jedna profesorica, može se reći i komšinica, često znala tu parkirat. Predavala mi i zna sve ali opet. Ne vjerujem da rade namjerno već ne razmišljaju, kontaju ako oni mogu da svi mogu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 28 okt 2015, 19:42

uschtipak je napisao/la:

Da nije kakav virus, i meni muka ima par dana, generalno los osjecaj. Na onaj dezodorans mi fali sekunda da povratim. :plac:
Ni 20 nemam :tralala:
Ma pojma nemam, sad se samo vitaminima hranim :ljepota:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 okt 2015, 20:06

[youtube][/youtube]

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 okt 2015, 20:20

Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
zadnji :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 20:30

@unoffocal tako ti je to moj ti si bitno je štiti prava ped.era invalide ko yebe
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 20:30

uschtipak je napisao/la:

uzmi lexilium, univerzalni lijek za sve. Najvece dostignuce u nauci i psihofarmakologiji :salut: :urnebes:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 28 okt 2015, 20:33

Nisam luda. :nene:
Uzmi ti persen, malo da zamijenis. :tralala:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 20:47

to ne bi moglo oboriti ni macku :rol:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 28 okt 2015, 21:09

Psiho. :tralala:
LANET OLSUN!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 22:21

imali iđe otela? syeba ga faks nema ga niđe
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 22:31

uschtipak je napisao/la:Psiho. :tralala:
Maybe :mrgreen:

Joj kakva je ono razlika predmeta, pa ja sutra mogu upisati master kod vas, samo bi mi falila matematika u ekonomiji, a to sam imao kroz srednju skolu :tralala:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 28 okt 2015, 23:08

Kako me glava boli. :plac:
Trebalo bi da me prestane jer to podijelih sa vama. :think:
LANET OLSUN!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 28 okt 2015, 23:14

uschtipak je napisao/la:Kako me glava boli. :plac:
..za sve ostalo što te zaboli popij JEGER,ima 56 trava da mu **** mater jedna će ti pomoć :mrgreen:

Mene je jedan period toliko boljela glava da nisam mogao gledat, doslovno je pucala :damn:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 okt 2015, 23:15

slika
Sad će prestati :hmmmm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 okt 2015, 23:18

messilla je napisao/la:
slika
Sad će prestati :hmmmm:
Posljednji romantičar :bow: :nedam:

Glava me ne boli nikad hvala Bogu al' zato sinusi kad krenu ubijat auuu :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.