Slika napravljena kada ste se uvlacili u pakas Lutvi da bi pokazali koliko ste odani hidrocefalusu. Na kraju on pojede meso, a ne ostavi vam ni kosti.Hadzijalagic je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Jednostavan razlog sto sam napisao "ne zamjerite". Ovu fotografiju na koju sam naletio sam postavio jer je humoristicna, nikako zbog podrugljivosti.
"Ne zamjerite" je i zbog toga jer imam respekt prema klubu koji je podigao ljestvicu naseg fudbala i organizacijski i finansiranjem i kvalitetom igraca.
Sve se to mora respektovati i ocekivati da i ostali krenu njihovim putem. "Ne zamjerite" treba zasluziti. To nije podilazenje, to je respekt.
Na kraju krajeva shvatice oni koji to treba da shvate.![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pričaju raja po gradu da će Fudbalski Klub Sarajevo odigrati humanitarnu utakmicu sa Galatasarayom na Koševu sa ciljem prikupljanja,prvenstveno finansijske pomoći za oronuli Sarajevski nogometni klub Željezničar jer je isti pred gašenjem i kolapsom ili u najboljem slučaju pred svojim stečajom. 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Jel' ozbiljnosasistika je napisao/la:Pričaju raja po gradu da će Fudbalski Klub Sarajevo odigrati humanitarnu utakmicu sa Galatasarayom na Koševu sa ciljem prikupljanja,prvenstveno finansijske pomoći za oronuli Sarajevski nogometni klub Željezničar jer je isti pred gašenjem i kolapsom ili u najboljem slučaju pred svojim stečajom.

BUDI ŽELJO !!!
Prođe ko zna koliko sedmica, jesu ošutali u okvir gola? 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Samir ih pisa, Tiago naguzio a Mladost se posrala na rodjendansku tortu. Nije im do suta po golu sad.Ajzea je napisao/la:Prođe ko zna koliko sedmica, jesu ošutali u okvir gola?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Lazes ??Probisvjet je napisao/la:Jednostavan razlog sto sam napisao "ne zamjerite". Ovu fotografiju na koju sam naletio sam postavio jer je humoristicna, nikako zbog podrugljivosti.dejavu je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Pitari ne zamjerite. Naletih na ovo.![]()
e cuj pitari ne zamjerite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ne zamjerite" je i zbog toga jer imam respekt prema klubu koji je podigao ljestvicu naseg fudbala i organizacijski i finansiranjem i kvalitetom igraca.
Sve se to mora respektovati i ocekivati da i ostali krenu njihovim putem. "Ne zamjerite" treba zasluziti. To nije podilazenje, to je respekt.
Na kraju krajeva shvatice oni koji to treba da shvate.
E dobar si momak lavee, nemoj se vise ti nigdje 'izvlacit' majke ti
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Kome je bilo drago neka mu sluzi na cast. Slobodu gledam kao sportskog protivnika i ne dalje od tih okvira.Probisvjet je napisao/la: Raja se nije ni bunila, cast pojedincima. Nekima bilo godra.
Da imam mentalni kompleks kao onaj sto vam bruka drugove, sa Carinskog bih se bacio, a izvukli bi me u Metkovicima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
OK, hvala na pomoći!sasistika je napisao/la:Pričaju raja po gradu da će Fudbalski Klub Sarajevo odigrati humanitarnu utakmicu sa Galatasarayom na Koševu sa ciljem prikupljanja,prvenstveno finansijske pomoći za oronuli Sarajevski nogometni klub Željezničar jer je isti pred gašenjem i kolapsom ili u najboljem slučaju pred svojim stečajom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hadzijalagic je napisao/la:Jel' ozbiljnosasistika je napisao/la:Pričaju raja po gradu da će Fudbalski Klub Sarajevo odigrati humanitarnu utakmicu sa Galatasarayom na Koševu sa ciljem prikupljanja,prvenstveno finansijske pomoći za oronuli Sarajevski nogometni klub Željezničar jer je isti pred gašenjem i kolapsom ili u najboljem slučaju pred svojim stečajom.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Moleru, iz kojeg si ti selaBuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nego pitari, hocemo li opklade napraviti
?
Ja mislim da im nije vise do opkladaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nego pitari, hocemo li opklade napraviti?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
rado ali nas nema puno "raspoloživih" trenutno za opklade 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bih rado ali sam vec napravio sa jednim TuzlakomNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nego pitari, hocemo li opklade napraviti?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema veze,odsluzis u plavoj,pa nastavis u crvenocrnoj boji,no problemoMojGradMojKlub je napisao/la:rado ali nas nema puno "raspoloživih" trenutno za opklade
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja sam za.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nego pitari, hocemo li opklade napraviti?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Haj nam napravi ponuduBolanos je napisao/la:Ja sam za.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nego pitari, hocemo li opklade napraviti?
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta mislite 3 za 3 ali u gostima oba. Da shebemo kineske kladionice. Haaa, jel mislite da je moguce? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Haj nam napravi ponuduBolanos je napisao/la:Ja sam za.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nego pitari, hocemo li opklade napraviti?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Buraz javio se @Doe i obavljeno. Znaci ja imam zrtvu, ti se pobrini da budes necijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Haj nam napravi ponuduBolanos je napisao/la:Ja sam za.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nego pitari, hocemo li opklade napraviti?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.