FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 okt 2015, 20:26

Moze :thumbup:
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 28 okt 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 okt 2015, 20:26

haha, kad se sjetim tekme protiv Liechtensteina, šta je čkapi bilo i svršavalo na Hareta, zamislite koliko će ih biti na Tušnju :urnebes: koja će to gotiva i ugođaj biti :cool:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 okt 2015, 20:27

Chinaglia je napisao/la:no can do!
Tako pises bolan a nikad nisi ni otisao na gostovanje sa Fukarama niti imas ista sa Fukarama, opravdano ti govorim da nemas prava pisati takvu glupost ovdje i trobojke usrane. Za razliku od tebe, sigurno sam duze na tribini i mnogi sa tribine su se borili u usranom ratu protiv tih trobojki i ti im trpas takvu glupost po forumu, cak i u sali... radije malo razmisljaj, iako imas tu naviku furati humor, medjutim, koristi glavu i za druge stvari.

PS. A kada odlucis ici na neko gostovanje i navijati, onda slobodno ponesi i obuci sta god hoces.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 okt 2015, 20:27

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da ne treba iznositi neke stvari pa bile tacne ili ne. :)
Zašto "tuzlak1987"? Soboda ako nekog naumi dovesti nema potrebe da to krije.Momak je otpao u Deportivu i nema Klub.On bi već sad , protiv Sarajeva igrao za nas ali propisi ne dozvoljavaju igranje za dva kluba u jednoj polusezoni.On će biti sasvim korektno plaćen , dakle ne radi se o tome da on za nas igra iz sažaljenja.On će biti naš najplaćeniji igrač ali mi od njega očekujemo adekvatan učinak.Dobro došao u Slobodu Medunjanin.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 okt 2015, 20:29

Chinaglia je napisao/la:haha, kad se sjetim tekme protiv Liechtensteina, šta je čkapi bilo i svršavalo na Hareta, zamislite koliko će ih biti na Tušnju :urnebes: koja će to gotiva i ugođaj biti :cool:
Jest moj Ćinalja ali ode cijena karata još gore.
Ja volim FK Tuzla City

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 okt 2015, 20:29

sloboda72 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da ne treba iznositi neke stvari pa bile tacne ili ne. :)
Zašto "tuzlak1987"? Soboda ako nekog naumi dovesti nema potrebe da to krije.Momak je otpao u Deportivu i nema Klub.On bi već sad , protiv Sarajeva igrao za nas ali propisi ne dozvoljavaju igranje za dva kluba u jednoj polusezoni.On će biti sasvim korektno plaćen , dakle ne radi se o tome da on za nas igra iz sažaljenja.On će biti naš najplaćeniji igrač ali mi od njega očekujemo adekvatan učinak.Dobro došao u Slobodu Medunjanin.
To bi bilo super ako bi se dogovorilo sa Deportivom da ga oni isplacuju vecim dijelom, ili u potpunosti, kao sto Sarajevo koristi Delaca (ako sam upratio, Chelsea ga placa, a ne Sarajevo, e sad ne znam kakvu korist ima u Sarajevu osim ganjanja forme?).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2015, 20:31

sloboda72 je napisao/la:
Ma radi forumskih prepucavanja, svi ce sada procitati i ako se izlojavi biti cemo na udaru :D

Isto tako znam da su pregovarali sa njim prije Kipra. A on je tu zabio 2 gola, moguce da sada odigra dobro protiv Irske i eto njemu prilike za nekom jacim timom i ozivljavanjem karijere.

Najvise volim kada vidim da igrac drzi dres, tada znam da je u Slobodi. Ovako kada se nista ne zna bolje da zna vas par i ovi oko kluba..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2015, 20:43

ako dovedemo Medunjanina na polusezoni padaju maske sa pricom o neopterecenosti i igranjem utakmice za utakmicu...taj kalibar igraca se dovodi za trofeje i mislim da ce tek onda igrati pod pritiskom..al tako je to,rodzaci....veliki se znaju nositi sa tim a ujedno su dobro i placeni...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 28 okt 2015, 20:44

Ako dode Medunjanin, zadrzi se ista ekipa, sigurno ce tu biti jos 2-3 pojacanja, I onda se zna otvoreno I jasno titula se napada

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 28 okt 2015, 20:45

Dosao Medunjanin, ne dosao, nama je bitno da klub ima kontakte sa takvim igracima, da se prica o tome jer to odmah daje bolju sliku i kod navijaca i kod simpatizera, a odmah je i bolja promocija kod medija.
Jedan grad, jedna ljubav!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 okt 2015, 20:46

Cujjj svi sad znali za hareta. :)
E jest mi drago u pm. :thumbup:
Ja uvjek sve zadnji saznam,jeste pizde ljudi :thumbdown:
Jedino Sto bi dodao na post slobode72 je to da se ganja raskid ugovora,pa ugovor na dvije godine.
Pozajmica öd 6 mjeseci je zadnja opcija.izvini sloboda 72
Ne ispravljam te zlonamjerno. :bow:
I da bice najplaceniji igrac ove nase znj-lige.
Uz Jos jednog koji dolazi iz lijepe nam susjede rvatske. :mrgreen:
Ako potpisu obojica,jel :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 okt 2015, 20:49

Azmire, udovolji nam :kafa:

slika

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 28 okt 2015, 20:52

Uh ako stigne Hare, pa treba sledecu polu sezonu svaka da bude 9000 gledalaca I u kupu I u prvenstvu. Azmir je gigant najveci, jao majko mila pa samo pregovarat sa Medunjaninom je vrh

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 okt 2015, 20:58

ne treba ovo iznenaditi, jer ako se ne varam Azmir je rekao da ce u zavisnosti od rezultata i stanja na tabeli na polusezoni odlucit i transfer politiku kluba.

Situacija je takva da smo sad 2 kola do kraja prvog dijela prvenstva sigurno u ili prvi ili drugi sa par bodova zaostatka.
Tako da ce Sloboda sigurno dovesti pojacanja za titulu.

Sjetite se da je Azmir rekao 2 miliona za 4 Igraca na plate :D
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2015, 21:08

Bilo bi lijepo ako Medunjanin dodje,nas klub ce dosta dobiti na marketingu sa njim i na popularnosti,isto kao u doba sa Cirom !

Ako ga Azmir dovede i Sloboda osvoji jedan od trofeja,treba covjeka nosit Tuzlom :D .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 okt 2015, 21:10

Uuuu ali će se ovi što nisu uzeli sezonce, ujedati za guzicu. . . tek sad polusezonce ne bi uvodio :kafa: .

Još sad kad kanton ljudi navali na stadion :pray:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2015, 21:19

koga bi zamjenio Hare u ovih prvih 11 :)... kako bi nam ta formacija izgledala daj maramor to napravi da vidimo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 okt 2015, 21:23

vjerovatno umjesto govedarice ili veselinovica u ovoj formaciji sadasnjoj

ili 4-4-1-1 samo bitad zeba ili ordaga isli na klupu kao i stjepanovic sto je manje vjerovatno.... prije prva varijanta
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 okt 2015, 21:24

solinas je napisao/la:Cujjj svi sad znali za hareta. :)
E jest mi drago u pm. :thumbup:
Ja uvjek sve zadnji saznam,jeste pizde ljudi :thumbdown:
Jedino Sto bi dodao na post slobode72 je to da se ganja raskid ugovora,pa ugovor na dvije godine.
Pozajmica öd 6 mjeseci je zadnja opcija.izvini sloboda 72
Ne ispravljam te zlonamjerno. :bow:
I da bice najplaceniji igrac ove nase znj-lige.
Uz Jos jednog koji dolazi iz lijepe nam susjede rvatske. :mrgreen:
Ako potpisu obojica,jel :mrgreen:
Njihov trener kojeg je Ćiro nazvao neznalicom ,ne računa na Medunjanina.Njegov Ugovor je do ljeta 2016.Šta oni imaju sad od njega.Neka naprave sporazumni raskid ugovora i kvita,niko nikom, ništa ne duguje.
Njegovih 6 mjeseci bi Slobodu koštalo od 250 000-300 000 km.
Mislim da o produženju ugovora možemo razgovarati ako osvojimo titulu.Tada bi Medunjanin osim što igra za Reprezentaciju imao nastupe uklupskom euro takmičenju.Tako da bi Sloboda za njega bila još interesantnija.
Ja volim FK Tuzla City

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 28 okt 2015, 21:26

joj veze Hare, Ordagic, Stjepanovic, Veseli, Zeba :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []