Dieser Bubi wird im Sommer 2016 der jüngste Bundesliga-Trainer aller Zeiten. Sein Name Julian Nagelsmann, 28 Jahre alt. Sein Verein: TSG 1899 Hoffenheim.

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Edo klocu prepoznat si.jamesrodriguez je napisao/la:Je l ono onaj isti sudac nosonja sto je dosudio bayernu poklon penal za pobjedu nad Augsburgom!!
Za svaki slucaj je i na danasnjoj tekmi protiv vukova u kupu , za svaki slucaj ako se bude trebao dosuditi poklon penal za bayern.
To kao slucajno , ali nije bilo potrebe za tim popice vukovi izgleda ponovo petardu.
Eto jos jednog primjera, zasto vise bundeska nije interesantna![]()
anelbavarac je napisao/la:Edo klocu prepoznat si.jamesrodriguez je napisao/la:Je l ono onaj isti sudac nosonja sto je dosudio bayernu poklon penal za pobjedu nad Augsburgom!!
Za svaki slucaj je i na danasnjoj tekmi protiv vukova u kupu , za svaki slucaj ako se bude trebao dosuditi poklon penal za bayern.
To kao slucajno , ali nije bilo potrebe za tim popice vukovi izgleda ponovo petardu.
Nerminovic je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Edo klocu prepoznat si.jamesrodriguez je napisao/la:Je l ono onaj isti sudac nosonja sto je dosudio bayernu poklon penal za pobjedu nad Augsburgom!!
Nije se cuditi za Burki, sto je pogrjesio, ali Neuer jedan od najboljih na svijetu i sa ogromnim internacionalnim iskustvom ispadne onako u prazno protiv Arsenala ..pa ono je bilo zaista smjesnoOmerbavarac je napisao/la:Koja smijurija je ovaj Burki.![]()
FCA se vraca iz krize, u Freiburgu imaju dobru zalihu od dva gola.
Samo realan.drug. zanimljiv si lik , mozes iznjeti svoje misljenje , a drugima to uskracujes i nazivas kompleksasem.Omerbavarac je napisao/la:Koji si ti kompleksas.
E moj edo...jamesrodriguez je napisao/la:Samo realan.drug. zanimlniv si lik , mozes iznjeti svoje misljenje , a drugima to uskracujes i nazivas kompleksasem.Omerbavarac je napisao/la:Koji si ti kompleksas.
Ja se ne zelim spusti na tvoj nivo, mizerno mi je a ni vredjati kao sto ti vredjas.
Drugi put razmisli prvo , prije nego izletis.
Samo je glup ispao. Prvo, Draxler i Schurrle koliko znam nisu dovedeni iste godine. Drugo, Bauern je pored ove dvojice doveo i Vidala u istom transfer periodu. Trece, Wolfsburg je uzeo 80 miliona za Bruynea i tesko da bi mogli dovesti Draxlera bez te prodaje.Nerminovic je napisao/la:Matthias Sammer über die Diskussionen in der Liga, Niemand könnte Bayern finanziell das Wasser reichen: "Draxler und Schürrle waren teurer als Costa und Coman. Schönen Abend noch."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.