FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neću iz principa
Eno, ljudi jedva nafatali montažnu tribinu a Kaptoum naš'o da im lomi korner zastavicu
Kakva je ovo strategija kod svakog prekida, pa čak i kornera, da su uvijek tu Douglas i Adriano 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa ovi decki dominiraju 
Frajer pogodi prečku nakon kornera petom u stilu Ibrahimovića
A čuj im orkestra Gorana Bregovića
A čuj im orkestra Gorana Bregovića
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ubiše ljudi, spašavaj šta se spasiti može

Mislim da je i posjed na njihovoj strani.

Mislim da je i posjed na njihovoj strani.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro dođu ove utakmice protiv lokalnih timova, da vidiš kako nemaš na koga racunati
Sandro na centru neometan pokušava primiti loptu i ona mu se odbi do našeg 16-erca
to je ta vrhunska tehnika masijaca koji su ispali iz Segunde
Sandro na centru neometan pokušava primiti loptu i ona mu se odbi do našeg 16-erca
U Sandra sam polagao više nade nego u Munira općenito mada nijedan nemaju taj kalibar, odavno je to očigledno. Momci
Veraelena bih ja sad izveo radi predostrožnosti, dosta mu sat vremena igre, biće više potreban u Ligi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koji je ovo odron zestoki u pizdu materinu
Sandro je idiot sebicni
Sandro je idiot sebicni
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Makar imamo pozitivan rezultat za revanš.Šalu na stranu, Može sve komplet da ih bude SRAM! Ovoliko sterilnosti, nonšalantnosti i nezainteresiranosti dugo nisam vidio. Pričamo da imamo najbolji akademiju na svijetu, a igrači te iste akademije nisu sposobni zabit osrednjoj trećeligaškoj ekipi. Zgazit ćemo ih na Nou Campu bez problema, ali ovako danas odigrati i ne napraviti ništa. I prije nego li mi dođu navijači s frazama poput "chill, igra sedma postava", meni ovo nije za nikakav chill, jer ja očekujem da se posprdamo sa trećeligaškim ekipama, a ne da s njima igramo 0-0. SRAMOTA!
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 28 okt 2015, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Ova utakmica ide u konkurenciju najgorih što sam pogledao u životu.
Sramota je da su Bartra i Vermaelen bili opasniji po gol protivnika od pizduna Munira i Sandra, od kojih se najviše očekivalo. Likovi imaju problem sa prijemom lopte jbmti.
Samper opet bolji od sve ostale djece, no to više govori o ostalima.
Zanimljivo je da onog Adriana nisam skonto do pred sami kraj tekme, kada je dospio u krupni kadar.
Eto i to je dokaz o kakvom se mrtvacu radi.
Sramota je da su Bartra i Vermaelen bili opasniji po gol protivnika od pizduna Munira i Sandra, od kojih se najviše očekivalo. Likovi imaju problem sa prijemom lopte jbmti.
Samper opet bolji od sve ostale djece, no to više govori o ostalima.
Zanimljivo je da onog Adriana nisam skonto do pred sami kraj tekme, kada je dospio u krupni kadar.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva skupina levata na jednom mjestu...ni lokalnog treceligaša nisu u stanju pobjediti
Adriana treba prekomandovati u B tim ili mu dati slobodne papire da ide gdje hoce, Munira i Sandra isto tako vratiti u B tim - sad tek vidim da su Cuenca i Tello bili Messi i Neymar za ovu dvojicu...Samper slabo, ali opet odskace od ovih drugih kloceva ... Douglasa vratiti u Brazil.
A možda ovo sve pokazuje koliko je zapravo La Masija propala
katastrofa koliko su tehnicki loši, neke osovne stvari kao što su prijem lopte, kontrola lopte, precizan pas ili pas u prostor...ovi mladi igraci su ogledalo toga.
Adriana treba prekomandovati u B tim ili mu dati slobodne papire da ide gdje hoce, Munira i Sandra isto tako vratiti u B tim - sad tek vidim da su Cuenca i Tello bili Messi i Neymar za ovu dvojicu...Samper slabo, ali opet odskace od ovih drugih kloceva ... Douglasa vratiti u Brazil.
A možda ovo sve pokazuje koliko je zapravo La Masija propala
Ovo je ubjedljivo najtužnija stvar od svih.let3 je napisao/la: Munira i Sandra isto tako vratiti u B tim - sad tek vidim da su Cuenca i Tello bili Messi i Neymar za ovu dvojicu...
Moraju se mijenjati metode rada sa djecom. Kako koja godina dolaze sve gora i ufuranija djeca.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kae treba im Samper da ih vrati u Segundu
Pa ovim antitalentima Messi ne moze pomoci
Pa ovim antitalentima Messi ne moze pomoci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ima li uzvrat ?
jbg, to je tako - nažalostmessilla je napisao/la:Ovo je ubjedljivo najtužnija stvar od svih.let3 je napisao/la: Munira i Sandra isto tako vratiti u B tim - sad tek vidim da su Cuenca i Tello bili Messi i Neymar za ovu dvojicu...
Moraju se mijenjati metode rada sa djecom. Kako koja godina dolaze sve gora i ufuranija djeca.
Sad cu možda ispasti lud i blesav, ali ja vjerujem da se Suarez (a možda ni Neymar) ne bi dovodili da je Pep ostao, jer je on imao taj fetiš na masijce....možda bi danas gledali Cuencu i Tella u dresu Barce kao prvotimce, ko zna kako bi se to izdešavalo.... da ne nagađam i ne lupam dalje
Cinjenica jeste da je Pep daleko bolje razvijao mlade igrace nego Lucho
Ovi igraci (koji je on izabrao iz B tima) apsolutno ne napreduju, štaviše nazaduju
Kakav je bio Kaptoum ?
Solidan, on i Samper su nešto pokušavali prema naprijed, ali je mahon to završavali zabijanjem u protivnicke igrace ili lošim predajama lopteRajaz je napisao/la:Kakav je bio Kaptoum ?
Barcelona je imala samo tri udarca u okvir gola na večerašnjoj utakmici protiv Villanovense što je najmanje ove sezone.
Sarajevo ljubavi moja.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jel moguće da sandro nije zabio het trik 
Ma ne znam brate. Sve mi se čini da ovima ni Pep ne bi pomogao. Sandro i Munir imaju ubjedljivo najbolji tretman još od Bojana (kojeg je Pep gurao kao da mu je sin, ali eto nije prošlo), sve im se živo poklopilo i opet im neki qurac fali da odigraju makar pristojnu utakmicu protiv maltene amatera.let3 je napisao/la: Cinjenica jeste da je Pep daleko bolje razvijao mlade igrace nego Luchošto je opet posebna prica....Lucho je po tom pitanju poprilicno loš.
Ovi igraci (koji je on izabrao iz B tima) apsolutno ne napreduju, štaviše nazadujuMunir, Sandro i Gumbau se mogu komotno vratiti u B tim.
Trenutno najviše gori u Barci B, koja na sve liči, a na ekipu najmanje. Pa ni u ostalim kategorijama nije bajno. Prvo tu treba rješavati probleme, a trener prvog tima i njegovo forsiranje mladih igrača je trenutno najmanji problem.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sandra i munira prodat znaci odma ,dovoljno su imali sanse da se pokazu i to je to ,ocito da je elche najveci domet njihovih karijera i to klupa elchea ,nemaju oni kvalitete ni za prve postave te ekipe
i kad mi kaze neko munir neki veliki talenat ,treba mu dat sansu ,ne uzimat neke druge napadace
lik je smijesan igrac ,lako je biti neki igrac u u17 barceloni,sa djecicom nekom ,na najvisem nivou za njega je i tello ronaldo zuba licno .navikan i smijesan igrac pa hajd
i kad mi kaze neko munir neki veliki talenat ,treba mu dat sansu ,ne uzimat neke druge napadace
lik je smijesan igrac ,lako je biti neki igrac u u17 barceloni,sa djecicom nekom ,na najvisem nivou za njega je i tello ronaldo zuba licno .navikan i smijesan igrac pa hajd
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.