Da se odaziva na Isco ili Silva vjerovatno bi davno bio u Barceloni/Realu, ovako mora da ceka to do kraja ove sezone aBd
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Koliko samo igra jednostavno :O Ne vjerujem
Da se odaziva na Isco ili Silva vjerovatno bi davno bio u Barceloni/Realu, ovako mora da ceka to do kraja ove sezone aBd
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pjanić nastavlja sa dominacijom. Definitvno igra na WC nivou. Kakvih je par dodavanja imao, on kad to radi izgleda tako jednostavno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Mire majstore, vrijeme je više za taj iskorak. Tvoje znanje u nogama i lakoća i ljepota igranja su dostojni isključivo najzvučnijih klubova, Romi si dao dosta.
nek im pokloni scudeto ove sezone i onda nek razguli put Espanje
ili Alemanije (Bayern
)
Semper Fidelis
Grande Mire! 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Juventus je mozda vec ispao iz trke. Vjerujem da ce Inter, Fiorentina i Lazio takode prije ili kasnije ispast. Ali bojim se Napolija. Ovo vrlo lako moze bit njihova sezona.fixator je napisao/la:nek im pokloni scudeto ove sezone i onda nek razguli put Espanjeili Alemanije (Bayern
)
Sta napisati za ovog nogometnog virtuoza sto vec nije napisano. Bravo!!!
Tek ove sezone Miralem pocinje pokazivati ono sto se od njega ocekuje. Za iskorak vise, mora ovaj nivo odrzati do kraja.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Kako bi njega Husika bacio u duelu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne treba se zalijetati sa tim prognozama... Za sada dobro igraju, ali duga je sezona. I bez obzira sto je Juve u qurcu tu je i dalje Inter koji upisuje bodove i kad igra lose i Napoli koji po meni igra cak i bolje od Rome, a imaju i puno bolju odbranu, sto je Romi najslabija karika. Ali, zaista bi bila steta da se ovakva Pjaniceva sezona ne nagradi nekim trofejom.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nece Inter tako lako ispasti, po meni ce biti borba izmedju njih i Rome a vjerovatno ce se i Juve umjesati. Ima jos puno da se igra, Roma mora drzati ovu formu tokom cijele sezone a ne da se opet raspadnu oko nove godine ili na proljece.ZgemboAdislic je napisao/la:Juventus je mozda vec ispao iz trke. Vjerujem da ce Inter, Fiorentina i Lazio takode prije ili kasnije ispast. Ali bojim se Napolija. Ovo vrlo lako moze bit njihova sezona.fixator je napisao/la:nek im pokloni scudeto ove sezone i onda nek razguli put Espanjeili Alemanije (Bayern
)
Za nekog kome je ime na forumu calcio pises gluposti.
Kakav inter I jos gore juventus.
Kakav inter I jos gore juventus.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- calcio
- Kontakt:
Po cemu je glupost? Roma, Juventus i Inter su na papiru tri najjace ekipe u Italiji.
- calcio
- Kontakt:
I sta se cesce desava, da najjaca ekipa zavrsi u top 3 ili da najjaca ekipa zavrsi na 15. mjestu?malta071 je napisao/la:I chelsea je u engleskoj
Juventus ce pored loseg starta vjerovatno dozivjeti i promjenu na klupi uskoro. Interove igre nisu bas obecavajuce I samo zato sto su u vrhu sad, ne znaci da su favoriti.
Ako je iko izraziti favorit, onda je to roma. A oni koji ce biti u borbi za titulu nisu gore navedeni ako se ja pitam.
Ako je iko izraziti favorit, onda je to roma. A oni koji ce biti u borbi za titulu nisu gore navedeni ako se ja pitam.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Najvise bih volio da odmah ispadnu u LP i iz kupa, da sav fokus bude na Seriji A.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono nije bilo nimalo lahko plasirati u mrezu, lopta "skakutala" plus malo unatrag...ono sto me posebno fasciniralo kod njega opet jeste par pasova koje je uputio saigracima iz bezizlaznih situacija i ona dalekometna asistencija za Gervinha koju mu je sudija nepravedno ukrao jer ako sam dobro vido ofsajda nije bilo...od onog slobodnjaka nisam nista ni ocekivao jer je bilo iz vise nego teske situacije.
Samo naprijed majstore!
Samo naprijed majstore!
Ma doktor ove igre, trenutno najbolji veznjak na svijetu
Što se tiče Rome i Scudetta ne bih još komentarisao dok ne prođu naredne dvije utakmice (Inter i derbi protiv Lazija) i ako tu ostanu neokrznuti tj. ako uzmu 6 bodova definitivno ih vidim kao glavne favorite i jedino ko bi ih mogao ugroziti je Napoli. Što se tiče Juventusa trenutnih 11 bodova je ogromna razlika s obzirom na igru Rome i na igru Juventusa zaista je velika. I da dođe do promjene na klupi Juventusa to ne znači da će ovi krenuti toliko bolje da se odmah vraćaju u trku za titulu. Sigurno da će prodisati kad nogiraju Allegrija al' mislim da će vrlo vrlo teško do titule.
Što se tiče Rome i Scudetta ne bih još komentarisao dok ne prođu naredne dvije utakmice (Inter i derbi protiv Lazija) i ako tu ostanu neokrznuti tj. ako uzmu 6 bodova definitivno ih vidim kao glavne favorite i jedino ko bi ih mogao ugroziti je Napoli. Što se tiče Juventusa trenutnih 11 bodova je ogromna razlika s obzirom na igru Rome i na igru Juventusa zaista je velika. I da dođe do promjene na klupi Juventusa to ne znači da će ovi krenuti toliko bolje da se odmah vraćaju u trku za titulu. Sigurno da će prodisati kad nogiraju Allegrija al' mislim da će vrlo vrlo teško do titule.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sometimes you play badly, and does not win. More can trigger those in front, and makes three goals in a short time, closing the game. Pjanic, at this time, is more dragger Pogba. It's leader, missing Totti and De Rossi who is having some step-load, the Bosnian took the team on his shoulders. More to Pirlo, of course, speaking for their punishment. Eight report card, almost constant, and with the eyes of the world on him. If Pogba worth 100 million, this Pjanic than it may be worth?
Nije neki prevod sa Talijanskog ali je dovoljno dobar za razumjeti sto oni misle o Miralemu. Boga mi nije lose. Miralem postaje institucija ako TMW pise ovako o njemu.
Nije neki prevod sa Talijanskog ali je dovoljno dobar za razumjeti sto oni misle o Miralemu. Boga mi nije lose. Miralem postaje institucija ako TMW pise ovako o njemu.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 23 gosta.