FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921 » 17 maj 2010, 20:47

Avanes je napisao/la: Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije,
Kad smo vec kod ovoga. Amar Osim je bio na ovom koncertu, preslusao Sabana i otisao kuci. Ima slika u Avazu :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 17 maj 2010, 20:49

AKO NEKO IMA DA MU JE PUNO 2 KM, EVO JA CU DATI ZA 10 NASIH PO DVIJE KM :D :D :D
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 17 maj 2010, 20:52

.kicked je napisao/la:igraci,reflektori, cistacice,uprava,doktor,fitiotarapeut,ona mala sto kuha kafu u kuhinji, sve to neko mora platit..... tako nemamo o cemu raspravljati. Gledate Inter- dupla kruna, evropska, ekipa Bajern- dupla kruna, evropska ekipa, Celzi dupla kruna,evropska ekipa,koliko kod nijh kostaju karte ? Željo dupla kruna evropska ekipa..... pa ciojena nase karte je simbolicna ... VOLIM TE ŽELJO
al su uslovi u BiH simbolicni!
I moje misljenje da im ovo nije trebalo...ja idem al ovo nisu trebali uradit...i prije ovoga su nam bile najskuplje karte...a sta sad...hocemo da stizemo Engleze...ne voli se klub ako damo 2 marke vise...to meni vise lici na sadaku!!!
TM87

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 maj 2010, 20:54

Ja u potpunosti podrzavam kartu za jug od 7 km, i realan da budem nije mi zao dodati jos 2 km na onih 5 km koje redovno placam za ulazak na najdrazu mi tribinu, iz razloga sto za onakvu srcanost, onakvu igru mi nebi zao bilo dati i mnogo vise iako sam student i nekada da budem realan nemam pare da idem na utakmicu ali hvala dragom ALLAHU snadjem se i ne propustam priliku da bodrim i gledam svog ZELJU.
Svi smo mi svjesni situacije u kojoj se nalazi nas klub, svjesni smo dugova prema drzavi na osnovu ne izmirivanja poreskih dugova i ako mi nasem ZELJI ne pomognemo nece niko. Na Kosevo smo svi spremni bili dati i 10 km za kartu da gledam derby, a svi smo znali da te pare idu Sarajevu a nama se jednom u sezoni digne cjena zbog ekonomske stabilnosti kluba, jer je ovo jedinstvena prilika da se u kasu kluba ubaci nesto novca sa svih strana se kuka, psuje, najavljuju bojkote... Daj ba ljudi uozbiljite se, ovo je jedna od dvije posljednje utakmice na Grbavici ove sezone, pa ljudi iz nase uprave po meni pametno razmisljaju i gledaju na bolje sutra. Svi mi hocemo i trazit cemo pojacanja za euro takmicenja, trazimo istocnu tribinu, pa ko to danas cenerom guzicu brise, ZELJO nema para, i ne vidim mjesto panici i kukanju zbog nesto visocijih cjena karte...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 maj 2010, 20:56

.kicked je napisao/la:AKO NEKO IMA DA MU JE PUNO 2 KM, EVO JA CU DATI ZA 10 NASIH PO DVIJE KM :D :D :D
Evo i ja cu, ali najozbiljnije to mislim :!: ...na PM neka se javi kome je puno dati 7 KM za finale kupa - diskrecija zagarantovana.
Ili neka samo pošalje broj žiro-racuna na koji cu mu uplatiti i gotova prica.
I mislim da se ne trebamo više javno brukati na forumu po tom pitanju jer dušmani ovo citaju i smiju se ciganluku.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 17 maj 2010, 20:57

ŠTILIĆ: SUPER JE OSJEĆAJ BITI PRVAK

Semir Štilić je, uz Admira Vladavića, jedini bh. fudbalski internacionalac koji je ove sezone postao prvak države u kojoj igra.
U infarktnoj završnici, dva kola prije kraja, Lech iz Poznana je uspio preteći Wislu iz Krakowa, te se okititi naslovom prvaka Poljske. Veliki doprinos osvajanju titule najboljih u fudbalskom prvenstvu Poljske dao je sjajni mladi bh. internacionalac Semir Štilić.

"Zaista je super osjećaj biti prvak Poljske", kaže Štilić u razgovoru za SportSport.ba.

"Malo ko nam je davao šansu da ćemo postati prvaci nakon prvog dijela sezone kada nam je Wisla bježala osam bodova. Međutim, iako smo imali mnogo teži raspored u nastavku prvenstva, uspjeli smo dva kola prije kraja sezone preokrenuti situaciju na tabeli. Ja sam stvarno prezadovoljan s ovim raspletom. Tek sada, kada je prošlo nekoliko dana, postajemo svjesni uspjeha koji smo napravili", smatra Štilić.

Lech je prvi dio sezone odigrao ispod svih očekivanja, najvećim dijelom zbog toga što je Štilić dobar dio jesenjeg dijela proveo van stroja zbog povrede, a i kada se vratio forma mu nije bila na nivou. Međutim, u nastavku sezone proigrao je Štila, a za njim i Lech.

"Igra Lecha puno zavisi od mene. Mi igramo prilično drugačiji fudbal u odnosu na ostale ekipe u poljskom prvenstvu. Ostale se momčadi uglavnom oslanjaju na snagu i fizičke duele, dok je kod nas tehnika na prvom mjestu. Upravo zbog toga, našeg načina igre, imamo daleko najveću posjećenost na stadionu u ligi. U Poljskoj definitivno igramo najljepši fudbal, a to gledaoci znaju cijeniti".

"Što se moje igre tiče u nastavku sezone, jako sam se dobro spremio tokom zimske pauze, a ni motiva mi nije nedostajalo. Međutim, cijela je ekipa odigrala na visokom niivou, o čemu svjedoči podatak da smo u 13 utakmica na proljeće pobijedili u 10, uz tri remija. Izdržali smo ogroman pritisak koji je bio na nama i svaki je igrač Lecha zaslužan za uspjeh koji smo postigli".

Za Lech više nego uspješno nastupa još jedan bh. internacionalac. Mladi golman Jasmin Burić ove se sezone nametnuo u prvi izbor između stativa kluba iz Poznana.

"Da, Jasmin je bio sjajan. Zaista sjajan. Njegove odbrane u mnogo utakmica su nas spasile i dobar golman je pola ekipe. Burić je ove sezone potvrdio da se radi o odličnom golmanu, a ono najbolje je tek pred njim".

U minula dva prelazna roka veliki broj klubova se interesovao za Štilića. Celtic, Hertha, Rubin, Wolfsburg, Koln... Nema sumnje da će bh. reprezentativac biti tražen i u narednom prelaznom periodu.

"Stalno se priča o tom nekom transferu, pa i sada ima interesenata. Međutim, u ovom trenutku se ne želim zamarati time. Hoću malo da se odmorim, a biće prilike za priču o prelascima. Da budem iskren, iz Lecha mi se ne ide po svaku cijenu. Neke lige, tipa ruske i slično, me ne zanimaju previše. Naravno, ukoliko dođe prava ponuda, svakako bih je razmotrio, ali se sada ne želim time zamarati".

Lech će naredne sezone u kvalifikacije za Ligu prvaka...

"Da, igraćemo Ligu prvaka i mislim da ćemo se moći plasirati u grupnu fazu. Imamo kvalitet i iskustvo igranja međunarodnih utakmica i uz dobar žrijeb možemo i do grupne faze", dodao je bh. internacionalac u razgovoru za SportSport.ba.

stilicu kralju... nadam se da ces doci u sarajevo u subotu da proslavis i titulu zelje!!! ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 20:57

Ma ima poslovica:
"Krivom qrcu i dlake smetaju"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 maj 2010, 20:57

Krvotok je napisao/la: Prije par godina smo se ciganski rasuli k'o riža zbog para, taktika uzmi sad do 10.000 KM, nas je koštala suše 6-7 sezona...bojim se da se ne pobiju zbog ove naše boranije od 7KM, a sve ono što mogu kasnije pokupiti, će da kupe kao mizerne ostatke dežurni lešinari, koji sada mudro šute i čekaju trenutak (nedajbože) rasprodaje. Daj bože da nije tako, slični su ovo ljudi, haman pa isti, što bi sad' postali Platiniji i Beckenbaueri? Pa će onda ponovo doći neki da slikaju i broje navijače na tribini da se utvrdi tačan broj gledalaca, e pameti daleka si a skupa. Teško da se tu odmaklo od "licence" čije košpe se prodaju na stadionu, čiji štand stoji pred sjeverom.
I nije ovo cendranje nad cijenom karte već nad vašarskim principom, sad smo dobri-poskupljuj, a kad nismo kuku pomagaj- namamljuj.
U pravu si, ali, ovaj put se to ne bi trebalo/smjelo desiti. Mnogi od nas se toga VRLO DOBRO SJEĆAJU. Uskoro o svemu, opširnije :mrgreen: Ozbiljno se pripremamo za narednu sezonu i pare koje će se uliti u klub ;)

PS također, doplaćujem za dva-tri navijača po te dvije marke. Ispred Grbavice, naraFski :mrgreen: Slobodno se na pp javite :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 maj 2010, 20:59

Stila i Dzeko dolaze u srijedu da gledaju svog Želju ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 21:00

Pogurat cu i ja sa te dvije marke 10 ljudi, i kod mene diskrecija zagarantovana. Fino na private dogovorimo se i kraj price.

Jos jedna stvar za Barcu znam 100% za ostale nemogu da garantujem jer nisam siguran, ljudi imaju razlicite cijene karti u zavisnosti od jacine kluba koji im dolazi. Tako imas Real i ligu prvaka kao klasu A+, Valenciu, Sevillu, Espanyol kao klasu B itd itd. Normalna je stvar da to i mi imamo.

Ovo iz prve recenice fakat stoji nije zajebancija.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 maj 2010, 21:01

Evo i ja se javljam za donaciju.Ali ne dvije KM vec da mu nos razbijem.Cuj puno mu dvije germe za Zelju dati.Pa ti nisi onda Zeljovac i netrebas ici na tekmu.Sviju mi nisam neko ko je na Jugu ko ide na gostovanja ali ovakve utakmice se nepropustaju ni pocjenu zivota.Ja cu na sjever i sinu kupujem kartu za Jug.Mozda bi mogao proci sin bez karte po godinama ali necu to da mu radim hocu da mu ovo ostane u lijepom sjecanju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 maj 2010, 21:01

ljudi nemojte se ba brukati jbte 2 km, necu da pricam o ovome vise, nema tih para koje ne bih dao da gledam želju u finalu kupa na grbavici kako diže pehar, pa ja kad se sjetim tekme protiv celika na proslavi titule, ja bi ba umro da nisam ondje bio a da sam poslije vidio kako je bilo, 2km nije nikakva razlika, prema tome svi na grbavicu aBd...
Semper Fidelis

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 21:01

bistrikboy je napisao/la:Stila i Dzeko dolaze u srijedu da gledaju svog Želju ;)
A veceras ce nesto lijepo biti na sajtu ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 maj 2010, 21:01

bistrikboy je napisao/la:Stila i Dzeko dolaze u srijedu da gledaju svog Želju ;)
Dovoljno dobar razlog da ovi sto kukaju zbog 2 km danas i sutra ostave po 1 km i dodaju na onih normalnih 5 u srijedu i zajedno svi da napravimo nevidjen spektakl u Dolini cupova :D

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 17 maj 2010, 21:01

drop je napisao/la:
.kicked je napisao/la:AKO NEKO IMA DA MU JE PUNO 2 KM, EVO JA CU DATI ZA 10 NASIH PO DVIJE KM :D :D :D
Evo i ja cu, ali najozbiljnije to mislim :!: ...na PM neka se javi kome je puno dati 7 KM za finale kupa - diskrecija zagarantovana.
I mislim da se ne trebamo više javno brukati na forumu po tom pitanju jer dušmani ovo citaju i smiju se ciganluku.
ako uprava moze cigancit i dizat 2 marke na ionako najskuplje cijene karata u BiH...mogu i oni kojima je to problem!Idem na tekmu al se ni 1% ne slazem!ove godine su navijaci vjerni 100%....6000 dolazi protiv modrice...i ko ce opet obezbjedit veci profit navijaci!NEKOREKTNO!!!
TM87

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 maj 2010, 21:02

123456 je napisao/la:Evo i ja se javljam za donaciju.Ali ne dvije KM vec da mu nos razbijem.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 17 maj 2010, 21:04

stvarno neznam te dvije marke sta znace

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 17 maj 2010, 21:04

kad vidim nase zeljine dijamante kako zabijaju golove i donose titule svojim klubovima, nemam rijeci za osjecaj tog ponosa... 8-)

vec dvije godine mi sa prozora moje sobe vijori zastava zelje 2x1 metar, i ne planiram da skinem dok budem ovde... :mrgreen:
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 17 maj 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 17 maj 2010, 21:05

Ja bi za utakmicu Željezničar-Laktaši platu dao
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 maj 2010, 21:05

tm-ovac iz mase je napisao/la:
drop je napisao/la:
ako uprava moze cigancit i dizat 2 marke na ionako najskuplje cijene karata u BiH...mogu i oni kojima je to problem!Idem na tekmu al se ni 1% ne slazem!ove godine su navijaci vjerni 100%....6000 dolazi protiv modrice...i ko ce opet obezbjedit veci profit navijaci!NEKOREKTNO!!!
Buraz, da skratimo svu pricu.
Evo , ne znamo se apsolutno...daj sam pošalji svoj Ž-R ako ga imaš (ili nekog od familije ,ako ga nemaš) i dobit ces 7 KM za kartu još sutra i gotova prica...nema potrebe da dalje pišemo po forumu i da se blamiramo oko toga.
Dakle, ne tražim ti ni ime ni prezime ni adresu ni maticni broj vec samo Ž-R i gotova prica.
Jel pošteno??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.