Kad smo vec kod ovoga. Amar Osim je bio na ovom koncertu, preslusao Sabana i otisao kuci. Ima slika u AvazuAvanes je napisao/la: Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije,

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad smo vec kod ovoga. Amar Osim je bio na ovom koncertu, preslusao Sabana i otisao kuci. Ima slika u AvazuAvanes je napisao/la: Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije,
al su uslovi u BiH simbolicni!.kicked je napisao/la:igraci,reflektori, cistacice,uprava,doktor,fitiotarapeut,ona mala sto kuha kafu u kuhinji, sve to neko mora platit..... tako nemamo o cemu raspravljati. Gledate Inter- dupla kruna, evropska, ekipa Bajern- dupla kruna, evropska ekipa, Celzi dupla kruna,evropska ekipa,koliko kod nijh kostaju karte ? Željo dupla kruna evropska ekipa..... pa ciojena nase karte je simbolicna ... VOLIM TE ŽELJO
Evo i ja cu, ali najozbiljnije to mislim.kicked je napisao/la:AKO NEKO IMA DA MU JE PUNO 2 KM, EVO JA CU DATI ZA 10 NASIH PO DVIJE KM![]()
![]()
U pravu si, ali, ovaj put se to ne bi trebalo/smjelo desiti. Mnogi od nas se toga VRLO DOBRO SJEĆAJU. Uskoro o svemu, opširnijeKrvotok je napisao/la: Prije par godina smo se ciganski rasuli k'o riža zbog para, taktika uzmi sad do 10.000 KM, nas je koštala suše 6-7 sezona...bojim se da se ne pobiju zbog ove naše boranije od 7KM, a sve ono što mogu kasnije pokupiti, će da kupe kao mizerne ostatke dežurni lešinari, koji sada mudro šute i čekaju trenutak (nedajbože) rasprodaje. Daj bože da nije tako, slični su ovo ljudi, haman pa isti, što bi sad' postali Platiniji i Beckenbaueri? Pa će onda ponovo doći neki da slikaju i broje navijače na tribini da se utvrdi tačan broj gledalaca, e pameti daleka si a skupa. Teško da se tu odmaklo od "licence" čije košpe se prodaju na stadionu, čiji štand stoji pred sjeverom.
I nije ovo cendranje nad cijenom karte već nad vašarskim principom, sad smo dobri-poskupljuj, a kad nismo kuku pomagaj- namamljuj.
A veceras ce nesto lijepo biti na sajtubistrikboy je napisao/la:Stila i Dzeko dolaze u srijedu da gledaju svog Želju
Dovoljno dobar razlog da ovi sto kukaju zbog 2 km danas i sutra ostave po 1 km i dodaju na onih normalnih 5 u srijedu i zajedno svi da napravimo nevidjen spektakl u Dolini cupovabistrikboy je napisao/la:Stila i Dzeko dolaze u srijedu da gledaju svog Želju
ako uprava moze cigancit i dizat 2 marke na ionako najskuplje cijene karata u BiH...mogu i oni kojima je to problem!Idem na tekmu al se ni 1% ne slazem!ove godine su navijaci vjerni 100%....6000 dolazi protiv modrice...i ko ce opet obezbjedit veci profit navijaci!NEKOREKTNO!!!drop je napisao/la:Evo i ja cu, ali najozbiljnije to mislim.kicked je napisao/la:AKO NEKO IMA DA MU JE PUNO 2 KM, EVO JA CU DATI ZA 10 NASIH PO DVIJE KM![]()
![]()
...na PM neka se javi kome je puno dati 7 KM za finale kupa - diskrecija zagarantovana.
Ili neka samo pošalje broj žiro-racuna na koji cu mu uplatiti i gotova prica.
I mislim da se ne trebamo više javno brukati na forumu po tom pitanju jer dušmani ovo citaju i smiju se ciganluku.
123456 je napisao/la:Evo i ja se javljam za donaciju.Ali ne dvije KM vec da mu nos razbijem.
kad vidim nase zeljine dijamante kako zabijaju golove i donose titule svojim klubovima, nemam rijeci za osjecaj tog ponosa...bistrikboy je napisao/la:Stila i Dzeko dolaze u srijedu da gledaju svog Želju
Buraz, da skratimo svu pricu.tm-ovac iz mase je napisao/la:ako uprava moze cigancit i dizat 2 marke na ionako najskuplje cijene karata u BiH...mogu i oni kojima je to problem!Idem na tekmu al se ni 1% ne slazem!ove godine su navijaci vjerni 100%....6000 dolazi protiv modrice...i ko ce opet obezbjedit veci profit navijaci!NEKOREKTNO!!!drop je napisao/la:Evo i ja cu, ali najozbiljnije to mislim.kicked je napisao/la:AKO NEKO IMA DA MU JE PUNO 2 KM, EVO JA CU DATI ZA 10 NASIH PO DVIJE KM![]()
![]()
...na PM neka se javi kome je puno dati 7 KM za finale kupa - diskrecija zagarantovana.
Ili neka samo pošalje broj žiro-racuna na koji cu mu uplatiti i gotova prica.
I mislim da se ne trebamo više javno brukati na forumu po tom pitanju jer dušmani ovo citaju i smiju se ciganluku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.