Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
FaraonTM je napisao/la:Dobro si osjetioCostello je napisao/la:Costello je napisao/la:Sto je za vas Freiburg favorit? Augsburg je uvjek bila ekipa dobra. Freiburg izgubio protiv St.pauli zadnju..
Jbg niko nevjeruje
Ja pišem džaba....
Znam dobro njemačku ligu
vidiš brate 3+ prošlo odmah na početku drugog, liga i forma u njoj je jedno a kup je nešto sasvim drugo, jedna utakmica gdje je sve moguće, velim ti za mainz sinoć i munchen koji nije dobio nikog u cvajti pa dobije prvoligaša na njegovu terenuFaraonTM je napisao/la:Ma samo vi trpajte što mislite da je najbolje, al' nemojte kasnije žaliti što niste skinuli 2,30 kvotu
Napoli-Palermo oba daju i 3+ 2.40, 2/1
Sassuolo-Juventus Pogba P. daje 3.60, daje prvi 9.00
dosta se pisalo o njemu ovih dana, mogao bi biti posebno motiviran a kvota odlična
dosta se pisalo o njemu ovih dana, mogao bi biti posebno motiviran a kvota odlična
- Evolution87
- Kontakt:
Chicago +
Phoenix +
Middleton +
Cousins +
C. Paul -
Wiggins -
Phoenix +
Middleton +
Cousins +
C. Paul -
Wiggins -
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 28 okt 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Osim ovoga bi jos dodao:jopaa7 je napisao/la:Jos je rano, ali kasnije necu moci pa evo sad:
Gasol/17,5 MANJE
- Vidjeli smo ga sino, losa partija, vjerojatno se jos vidi umor od EP a uz to tu je i Rose koji dosta forsira, tako da mislim da je ovih 17,5 ipak malo previse.
Drummond/17,5 MANJE
- Sinoc je ovu granicu presao za pol kosa, te je imao 19 skokova. Danas ga pod kosem ocekuje Gobert i nevjerujem da ce ponovo imati toliko skokova, i samim tim ga vidim ispod ove granice.
Ariza/15,5 MANJE
- Ariza je proslu sezonu zavrsio s prosjekom od 13 koseva po utakmici, i na prvu mi se ovo odmah ucinilo kao dosta velika granica. Mozda ce ju Ariza i preci, ali bit ce tu negdje, ja se ipak odlucujem za under.
Parker/16,5 MANJE
- San Antonio je pojacan za Aldridgea te je dodatno jak pod kosem, bas nevjerujem da ce Parker veceras preci ovo, jos kad uzmemo u obzir da ga se druge strane ceka Westbrook, i da ce se Parker dosta trositi na "pokusaju" cuvanja Westbrooka, cini mi se da ipak nece prebacit ovo.
Paul/19,5 MANJE
- Paul vs Rondo, dva dobra defanzivca. LAC je dosta pojacan i ima jako siroku klupu, igrace koje znaju dobro pogoditi. Nekako sam misljenja da ce Paul veceras vis ici na asistencije, a i negdje sam vidio podatak da protiv Ronda ima prosjek nekih 17,5p
Phoenix - Dallas/196,5 VIŠE
- Sunsi su poznati po brzoj kosarci i velikom broju koseva. Ovo je najmanja granica iz wwina po kvoti 1,50, mislim da ce cak ici i preko 200. Igrali su prije tjedan dana pripremnu i rezultat 99-87 za PHX, ali ovo je drukcija prica.
Oklahoma - San Antonio KP1
- Ocekujem jednu fantasticnu sezonu od OKC, Durant je oporavljen i sigurno zeljan igre, i uz Westbrooka svakoj momcadi mogu zagorcati zivot. Svaka cast SA ali ipak mislim da ce tesko zaustaviti ovaj dvojac veceras i da OKC odnosi pobjedu.
Miami - Charlotte KP1
- Morao se naci jos jedan par na listicu i odluka je pala na Miami. Nitko im ne daje neke velike sanse ove sezone, ali ja ih vidim daleko. Wade,Bosh,Dragic,Deng,Green,Whiteside,Winslow...dovoljno kvalitetnih igraca na jednom mjestu i ovu utakmicu otvaranja bi trebali dobit.
Ukupna kvota je oko 56.
Cousins/24,5 VIŠE
Davis/25,5 VIŠE
Middleton/15,5 VIŠE
To je to od mene za veceras, jucer ukupno 5/7 (dva listica pad na jednom paru), valjda danas bude bolje, onaj gornji sam odigrao, ova tri cu posebno, a na jos jednom imam Parker i Drummond manje, Middleton vise.
Samo da ste kontriraliFaraonTM je napisao/la:Freiburg-Augburg 1
Beveren-Charleroi oba daju
Sassuolo-Juventus 2
Schalke-Borussia M'gladbach p1 (prolaz)
T.Parker (16,5) Manje
Kvota: 20,04 KM
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hvala Gaston
Dajte posebnu temu za tipovanje NBA, da se ne tusi ovdje. 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
krmpotich je napisao/la:I da ne bude totalni off, opet moji omiljeni Italijani:
- Atalanta - Lazio (GG)
- Frosinone - Carpi (1), (3+)
- Milan - Chievo (GG), (Over 4,5 cards)
- Napoli - Palermo (3+), (Over 9,5 corners)
- Roma - Udinese (X2), (3+), (Over 10,5 corners)
- Sassuolo - Juve (2)
- Torino - Genoa (1)
- Verona - Fiore (2) (Under 5,5 cards)
Double i triple prosli,na tikeu obori lazio u zadnjoj minuti..nije loseharry_90 je napisao/la:Roma 1
Alborg 2
Napoli 1
20 km
Double
Fiorentina 2
St.Liege 1
20 km
Tiket sigurice
Leverkusen 2
Bremen daje gol
Trabzon 1
Lazio X2
Brugge 1
20km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Nba
Davis 26.5+
Drummond -17.5
Phoenix 103.5+
Kv. 6.33
Davis 26.5+
Lillard 24.5+
Phoenix 103.5+
Kv. 6.33
Po meni Phoenix poklon veceri. Davisa forsiram jer sam aiguran da nece ponoviti sinocnju partiju. Lillard bi trebao uzet suteva koliko hoce.. Drummonda veceras ceka ,poslije Atlantinog reketa, u odbrani odlicni Gobert.
Sretno svima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Davis 26.5+
Drummond -17.5
Phoenix 103.5+
Kv. 6.33
Davis 26.5+
Lillard 24.5+
Phoenix 103.5+
Kv. 6.33
Po meni Phoenix poklon veceri. Davisa forsiram jer sam aiguran da nece ponoviti sinocnju partiju. Lillard bi trebao uzet suteva koliko hoce.. Drummonda veceras ceka ,poslije Atlantinog reketa, u odbrani odlicni Gobert.
Sretno svima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
risingforce
- Kontakt:
Noel 11+ pts @ 1,85
-U preseason games, uvijek kada je igrao 30-ak minuta kolika bi trebala i biti njegova minutaza davao je oko 15 poena.
I.Thomas 18- pts @ 1,85
-Poklon veceri, veceras je najavljen da ce biti rezerva Smartu, od zadnjih 4 preseason, 3 nije igrao zbog povrede, a ovu jednu 23 min-7 pts
Middleton- 15+ pts @ 1,70
Na startu za Buckse nema Mayoa, Antetokounmpa, Ennisa i Jabari Parkera .Ova prva dvojica su veoma bitna za ekipu ukupno uzimaju preko 25 suteva i ocekujem da upravo Middleton vuce veceras ekipu i da uzme svakako koji sut vise i kad su ovi igraci igrali uzimao je dosta a bez njih svakako ocekujem 15+ suteva i onda ova granica smijesna za njega. Zadnju preseason je dao 19 pts za 25 mins. Veceras ce igrati i preko 30 minuta sto ce biti dovoljno za over
kvota: 5,8
-U preseason games, uvijek kada je igrao 30-ak minuta kolika bi trebala i biti njegova minutaza davao je oko 15 poena.
I.Thomas 18- pts @ 1,85
-Poklon veceri, veceras je najavljen da ce biti rezerva Smartu, od zadnjih 4 preseason, 3 nije igrao zbog povrede, a ovu jednu 23 min-7 pts
Middleton- 15+ pts @ 1,70
Na startu za Buckse nema Mayoa, Antetokounmpa, Ennisa i Jabari Parkera .Ova prva dvojica su veoma bitna za ekipu ukupno uzimaju preko 25 suteva i ocekujem da upravo Middleton vuce veceras ekipu i da uzme svakako koji sut vise i kad su ovi igraci igrali uzimao je dosta a bez njih svakako ocekujem 15+ suteva i onda ova granica smijesna za njega. Zadnju preseason je dao 19 pts za 25 mins. Veceras ce igrati i preko 30 minuta sto ce biti dovoljno za over
kvota: 5,8
Ovo je sve sto cu ja danas odigrati:
Hrvatska(17)-Njemačka(17) 2 1.75
Mali(17)-Sj.Koreja(17) 1 1.55
Sampdoria - Empoli 1 2.45
Kvota: 6,65
Hrvatska(17)-Njemačka(17) 2 1.75
Mali(17)-Sj.Koreja(17) 1 1.55
Sampdoria - Empoli 1 2.45
Kvota: 6,65
Neki tenis za danas..
Pa sta bude..
Srecno..

Pa sta bude..
Srecno..

Moja dva dubla ili ću možda singl opaliti na ovim parovima.
Sampdoria-Empoli Tip:pm1(Pobjeda domačina 3+) Kvota:(3,54) 29.10 20:45-
Igram na domaćine jer su kući sa omjerom 4-1-0. Igraju za gol više i kako mi se za sada čini njihova sezona će zavisiti od domaćih utakmica, gdje su već pali Roma, Chievo Interu su otkinuli bod. Empoli u gostima sa omjerom 1-0-4 dobili samo Udinese. Tako da vjerujem da večeras Sampdoria ovo uzima. Isto što ne bi loše bilo pokušati jeste pm3(obadaju3+) po kvoti 2,41.
Drugi par
Barca-Panathianikos Tip:2 Kv.(3,10) ili Tip:x2 Kvota:2,54 29.10 21:00.
Ekipe sa omjerom 50-50 trenutno. Ja ću ovdje izabrati x2 jer mi nekako sigurnije bit će tvrda utakmica. Barcelona još nije ušla u neku seriju protiv Murcije se u prošlom kolu Endese jako namučila dobili su meč tek u zadnjoj četvrtini. U meču gdje su gubili i po 15 razlike. Također mnogi će reći da Barca ne smije kiksati večeras ali oni su u prošlom kolu jedva dobili Zelenu Goru,a prije toga u EL su izgubili od Karsiyake. Što se tiče Panate igraju jako dobro prevođeni Saletom u nedavnom Grčkom derbiju su dobili Oly. U prošlom kolu su dobili Karsiyaku na svom terenu sa 12 razlike, a u prvom su izgubili u Rusiju od Kubana isto sa 12, ali taj Kuban po meni će biti prva ekipa na tabeli u ovoj grupi.
Tako da x2 po meni jako realno danas. Za one koji je ovo rizično neka probaju sa H2(+6,5, pobjeda dom sa manjom razlikom). Ovo bi trebalo pa nekih 85% da prođe.
Sampdoria-Empoli Tip:pm1(Pobjeda domačina 3+) Kvota:(3,54) 29.10 20:45-
Igram na domaćine jer su kući sa omjerom 4-1-0. Igraju za gol više i kako mi se za sada čini njihova sezona će zavisiti od domaćih utakmica, gdje su već pali Roma, Chievo Interu su otkinuli bod. Empoli u gostima sa omjerom 1-0-4 dobili samo Udinese. Tako da vjerujem da večeras Sampdoria ovo uzima. Isto što ne bi loše bilo pokušati jeste pm3(obadaju3+) po kvoti 2,41.
Drugi par
Barca-Panathianikos Tip:2 Kv.(3,10) ili Tip:x2 Kvota:2,54 29.10 21:00.
Ekipe sa omjerom 50-50 trenutno. Ja ću ovdje izabrati x2 jer mi nekako sigurnije bit će tvrda utakmica. Barcelona još nije ušla u neku seriju protiv Murcije se u prošlom kolu Endese jako namučila dobili su meč tek u zadnjoj četvrtini. U meču gdje su gubili i po 15 razlike. Također mnogi će reći da Barca ne smije kiksati večeras ali oni su u prošlom kolu jedva dobili Zelenu Goru,a prije toga u EL su izgubili od Karsiyake. Što se tiče Panate igraju jako dobro prevođeni Saletom u nedavnom Grčkom derbiju su dobili Oly. U prošlom kolu su dobili Karsiyaku na svom terenu sa 12 razlike, a u prvom su izgubili u Rusiju od Kubana isto sa 12, ali taj Kuban po meni će biti prva ekipa na tabeli u ovoj grupi.
Tako da x2 po meni jako realno danas. Za one koji je ovo rizično neka probaju sa H2(+6,5, pobjeda dom sa manjom razlikom). Ovo bi trebalo pa nekih 85% da prođe.
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.