Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
CSKA Moskva-Brose Basket 163.5 over 2.10
ne znam zašto je kvota povećana na over, vidjeti ćemo jesu li se klade zayebale ili ja, obično oni znaju puno više od nas ali ovo mislim da je navlakuša i obzirom da će su tu vjerujem igrati run & gun košarka samo loš postotak šuta može srušiti okladu, zadnjih pet međusobnih dva puta over i tri undera, CSKA prve dvije utakmice u EL ove sezone prosjek 103.5 a Brose je na 78.5 i iako je uzorak mali vidljivo je kako igraju. Od igrača Nando de Colo over 15.5 i Strelnieks over 11.5 kao prve violine svojih ekipa što se tiče šuta pa da nam bude zanimljivije pratiti i brojati koševe. Nadam se da CSKA ide do 50+ do pol. a oko 90 do odmora ukupno, na kraju 170+ i dovoljno da se ne znojimo. Ekipa sretno svima a ako se neko odluči me pratiti nek si zeme koju pivicu viška hehe
ne znam zašto je kvota povećana na over, vidjeti ćemo jesu li se klade zayebale ili ja, obično oni znaju puno više od nas ali ovo mislim da je navlakuša i obzirom da će su tu vjerujem igrati run & gun košarka samo loš postotak šuta može srušiti okladu, zadnjih pet međusobnih dva puta over i tri undera, CSKA prve dvije utakmice u EL ove sezone prosjek 103.5 a Brose je na 78.5 i iako je uzorak mali vidljivo je kako igraju. Od igrača Nando de Colo over 15.5 i Strelnieks over 11.5 kao prve violine svojih ekipa što se tiče šuta pa da nam bude zanimljivije pratiti i brojati koševe. Nadam se da CSKA ide do 50+ do pol. a oko 90 do odmora ukupno, na kraju 170+ i dovoljno da se ne znojimo. Ekipa sretno svima a ako se neko odluči me pratiti nek si zeme koju pivicu viška hehe
mislim da će biti tu 1-1 reza, manje od tri golaCostello je napisao/la:Hoće li Kortrijk Gol dati?
Mersin 3+

-
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:CSKA Moskva-Brose Basket 163.5 over 2.10
Pratim over 163,5 koseve, Strelnieksa 10,5 OVER, i umjesto de Coloa Teodosic 14,5 OVER..

Pogledaj njihova zadnja 2 mecazgmiky je napisao/la:
mislim da će biti tu 1-1 reza, manje od tri gola

Young Boys daje go
17Hrvatska-17Njemačka over 1.5 1.pol. 2.50
Passlack F daje gol 3.60, daje 1.gol 9.00
jutros je bilo 2.70 na 2+ 1.pol. sad je smanjeno na 2.50
felix passlack je fantastični kadet njemačke, kapetan inače član dortmundske borussije i igrač koji je glavni kotač ove ekipe i od njega se očekuje da večeras povede svoje do pobjede, nadam se da neće uspjeti ali neka da gol
felix passlack je fantastični kadet njemačke, kapetan inače član dortmundske borussije i igrač koji je glavni kotač ove ekipe i od njega se očekuje da večeras povede svoje do pobjede, nadam se da neće uspjeti ali neka da gol

Moguca saradnja 3za3
http://www.****/utakmica/zwiEw ... er;overall
oba daju i 3+
http://www.****/utakmica/pEu6jxzD/#detalji
http://www.****/utakmica/zwiEw ... er;overall
oba daju i 3+
http://www.****/utakmica/pEu6jxzD/#detalji
Ma igraju Njemci pravo, gledao sam ih protiv Argentine razbili ih. Bice ovdje golova sigurno a ja sam igrao na svabe, nesto sam siguran u njihovu pobjedu.zgmiky je napisao/la:17Hrvatska-17Njemačka over 1.5 1.pol. 2.50
Nego zna li neko koji qrac ova kvota na Sampdoriju raste citav dan jbte

Ima li ko za tiket na wwinu vracam sutra
-
- Kontakt:
za dns sam prepisao od Ethela M.Bilana vise (al jbg poceo), i jos dodao
M.Gasol 16,5 vise
C.Anthony 24,5 manje
J.Teague 15,5 vise
NY-ATL (-3,5) h2.
sretno
M.Gasol 16,5 vise
C.Anthony 24,5 manje
J.Teague 15,5 vise
NY-ATL (-3,5) h2.
sretno

Nadam se da je neko ispratioEthel je napisao/la:Miro Bilan 13,5 VIŠE
Ja bi probao Miru Bilana veceras, pogotovo zbog cinjenice da Zoric ne igra, tako da ce dobiti jos vise minuta, granica jest malo visoka, a i kvota je visa nego inace, ali po njoj cu probati ovo.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- suicidesquad
- Kontakt:
Nykobing - Odense 30:21suicidesquad je napisao/la:Nykobing - Odense (-57,5+) z1 1,85
http://www.betexplorer.com/handball/den ... /MqpVtuLb/
Nykobing je od 7 utakmica ove sezone u ligi 4 puta isao preko ove granice. Odense je u svih 7 utakmica isao ispod. Jos jedan razlog zbog cega igram ovo su i medjusobni susreti. Svaki put su isli ispod ove granice. Nadam se da ce tako i vcrs biti. U Premieru je kvota pala na 1,55, dok je recimo u BetLiveu granica 55,5. U BhPlayu je 1,85
Proslo

Indiana - Memphis/195,5 MANJE @1,55
- Svi znamo kakva je Memphis ekipa i da u pravilu igra dobru obranu i prima malo koseva. Sad su od Clevelanda primili 106 koseva, a prije toga jedno 10-12 tekmi nisu primili 100. Nije ni Indiana neka momcad koja ce nekom lagano ubaciti 100 koseva, pa mi se ovaj par cini dosta izgledan. Evo i zadnjih 10 medusobnih i razlog zbog cega predlazem ovo. Opet sam se odlucio za under po najvecoj granici i nekako "sigurnijoj" opciji.

L.A. Clippers - Dallas/205,5 VIŠE @1,55
- Clippersi jucer ubacili 111 Sacramentu, dok je Dallas ubacio takoder 111 Phoenixu. Znamo da Clippersima nije strano ubaciti nekom po 100,110,120 poena, dok cesto znaju i primiti po 100. Zadnjih 7 medusobnih su njih dvoje isli preko ove granice, i nadam se da ce danas opet. Nadam se da Dallas moze pruziti dobar otpor i time da ova granice bude prebacena.

New York - Atlanta/ Atlanta over 99,5 @1,70
- Buksi su jucer New Yorku ubacili 97 bez 3 vazna igraca, pa ne vidim razlog zasto Atlanta u punom sastavu nebi prebacila ovo, takoderne vidim tko u New Yorku moze posteno braniti igrace Atlante. U zadnjih 5 medusobnih su 4 puta prebacili 99 poena, i po meni su danas puno blizi pobjedi.
Ne znam sto bi danas od igraca pa evo nekako ovako. Ne svida mi se ponuda igraca pa necu nista izmisljat
- Svi znamo kakva je Memphis ekipa i da u pravilu igra dobru obranu i prima malo koseva. Sad su od Clevelanda primili 106 koseva, a prije toga jedno 10-12 tekmi nisu primili 100. Nije ni Indiana neka momcad koja ce nekom lagano ubaciti 100 koseva, pa mi se ovaj par cini dosta izgledan. Evo i zadnjih 10 medusobnih i razlog zbog cega predlazem ovo. Opet sam se odlucio za under po najvecoj granici i nekako "sigurnijoj" opciji.

L.A. Clippers - Dallas/205,5 VIŠE @1,55
- Clippersi jucer ubacili 111 Sacramentu, dok je Dallas ubacio takoder 111 Phoenixu. Znamo da Clippersima nije strano ubaciti nekom po 100,110,120 poena, dok cesto znaju i primiti po 100. Zadnjih 7 medusobnih su njih dvoje isli preko ove granice, i nadam se da ce danas opet. Nadam se da Dallas moze pruziti dobar otpor i time da ova granice bude prebacena.

New York - Atlanta/ Atlanta over 99,5 @1,70
- Buksi su jucer New Yorku ubacili 97 bez 3 vazna igraca, pa ne vidim razlog zasto Atlanta u punom sastavu nebi prebacila ovo, takoderne vidim tko u New Yorku moze posteno braniti igrace Atlante. U zadnjih 5 medusobnih su 4 puta prebacili 99 poena, i po meni su danas puno blizi pobjedi.
Ne znam sto bi danas od igraca pa evo nekako ovako. Ne svida mi se ponuda igraca pa necu nista izmisljat

Ne ide zadnjih dana,al evo da pokusamo bar nba ubosti..

Teague 15,5 2
Atlanta 4,5 h2
George 17,5 2
Gasol 16,5 2
Paul 18,5 1
Calderon 10,5 1
Clippers 10,5 h1
Atlanta 4,5 h2
George 17,5 2
Gasol 16,5 2
Paul 18,5 1
Calderon 10,5 1
Clippers 10,5 h1

Public bet ali bože moj, nije da ima se izbora.

pa ti gledaj međusobne braca, džabe ti je to sve kad veze nema s vezom kladionicakrmpotich je napisao/la:Pogledaj njihova zadnja 2 mecazgmiky je napisao/la:
mislim da će biti tu 1-1 reza, manje od tri gola
malo nhla

P George 18,5 OVER - sinoc imao sut 4 od 17 sto je katastrofalno i uz 10 slobodnih bacanja ubacio je 17 poena, znaci veceras nek ce opet ispucati 15ak lopti i uz slobodna koja njega karakterisu mislim da je over veoma izgledan tesko da moze ponoviti onako losu sutersku noc...
LA Clippers 110,5 OVER - mislim da ovako jake Klipe ce bez problema dati smijesnoj odbrani Dallasa preko 110 koseva
Griffin 25,5 OVER - matchup mu je Dirk koji je u poluraspadu pogotovo u defanzivi, stari sve je vise sporiji a i slabiji, ne vidim nacina kako moze zaustaviti Blakea koji igra u strasnoj formi evo vec trecu sezonu...
Atlanta 101,5 OVER - kao sto neko napisa kad su mrtvi Bucks ubacili 100 koseva New Yorku sinoc Atlanta mora da ide i na 110+, jedino ako zakazu u napadackoj igri kao sto znaju ponekad ali tesko zaista, NY igra ocajnu odbranu...
LA Clippers 110,5 OVER - mislim da ovako jake Klipe ce bez problema dati smijesnoj odbrani Dallasa preko 110 koseva
Griffin 25,5 OVER - matchup mu je Dirk koji je u poluraspadu pogotovo u defanzivi, stari sve je vise sporiji a i slabiji, ne vidim nacina kako moze zaustaviti Blakea koji igra u strasnoj formi evo vec trecu sezonu...
Atlanta 101,5 OVER - kao sto neko napisa kad su mrtvi Bucks ubacili 100 koseva New Yorku sinoc Atlanta mora da ide i na 110+, jedino ako zakazu u napadackoj igri kao sto znaju ponekad ali tesko zaista, NY igra ocajnu odbranu...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ispraceno, nek nam je sretno.bodi123 je napisao/la:P George 18,5 OVER - sinoc imao sut 4 od 17 sto je katastrofalno i uz 10 slobodnih bacanja ubacio je 17 poena, znaci veceras nek ce opet ispucati 15ak lopti i uz slobodna koja njega karakterisu mislim da je over veoma izgledan tesko da moze ponoviti onako losu sutersku noc...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.