SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bistrikboy
Kontakt:

Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Post Postao/la bistrikboy » 30 jul 2015, 19:54

Odlican raspored!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 03 avg 2015, 00:21

SlevinKelevra je napisao/la:Raspored kvalifikacija:

BiH – Estonija – 6. 9. 2016.
Belgija – BiH 7. 10. 2016.
BiH – Kipar 10. 10. 2016.
Grčka – BiH 13. 11. 2016.
BiH – Grčka 9. 6. 2017.
Kipar – BiH 31. 8. 2017.
BiH – Belgija 7. 10. 2017.
Estonija – BiH 10.10. 2017.

Kuci cekamo i Belgiju i Grcku u drugom dijelu kvalifikacija. Odlucujuci dueli. :thumbup:

BiH – Estonija 4:1
Belgija – BiH 1:1
BiH – Kipar 3:0
Grčka – BiH 1:1
BiH – Grčka 2:0
Kipar – BiH 0:2
BiH – Belgija 1:1
Estonija – BiH 0:2

Moja skromna zelja :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 okt 2015, 15:52

Skibbe novi selektor grčke, ne sviđa mi se ovo nikako, odličan trener.

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 okt 2015, 21:00

Bice interesantan trokut Belgija-BiH-Grcka, a Kipar i Estonija ce sigurno nekom otkinuti bodove, prije svega Grckoj.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 okt 2015, 21:44

Mi ako Grke nedobijemo obije utakmice stvarno smo tarabe. Kad smo ih ubili u i Zenici kada su bili jaki,a sad im je forma daleko u -, pa nezz stvarno
Sabrine mi moje!

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Post Postao/la Pivopija » 29 okt 2015, 21:47

BosnianKingdom je napisao/la:Mi ako Grke nedobijemo obije utakmice stvarno smo tarabe. Kad smo ih ubili u i Zenici kada su bili jaki,a sad im je forma daleko u -, pa nezz stvarno
Dignut ce se grci naredne kvalifikacije, imaju dobru ekipu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 okt 2015, 09:11

nije realno nadati se ičemu osim baraža (sa današnje tačke gledišta)

logos94
Kontakt:

Post Postao/la logos94 » 30 okt 2015, 09:15

Belgija je sigurno prva a grcka i bih borba za drugu poziciju mi idemo u kvale bez salihovica spahica i mozda mujdze znaci dosta oslabljeni tu ulaze sunjic susic i mali martic lose lose zadnja linija martic vranjes sunjic i kolasinac odavno nismo bili tanji tu ali naprijed dzeko pjanic lulic susic hodzic i besic dosta oookkk

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 okt 2015, 09:25

Ja zaboravih, da li ce u nasoj grupi igrat i Rusija prijateljske
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 okt 2015, 09:39

JohnCleese je napisao/la:Ja zaboravih, da li ce u nasoj grupi igrat i Rusija prijateljske
hoce, ukoliko nam ne ubace Kosovo u grupu. Navodno postoji i ta opcija.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 okt 2015, 09:47

TMovac je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Ja zaboravih, da li ce u nasoj grupi igrat i Rusija prijateljske
Odlicno ako bude Rusija, ta solucija sa Kosovom mi se ne svidja, nit je jaka provjera nit se ko od nasih mladih novih igraca tu moze pokazat. Plus tekme bi mogle biti obojene i politickim bojama. Daj nam malenu Rusiju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 okt 2015, 09:52

ovdje se bezze masta o nekim mogucim konstelacijama i ishodima, jer je stvarno rano za to momci....ima jos dosta vremena, dosta toga ce se promjeniti, spahic i ibisevic okacit kopacke, neki mladi se nadmetnuti, i tkd.....znaci pustite tu temu do iduceg ljeta...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 okt 2015, 10:48

JohnCleese je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Odlicno ako bude Rusija, ta solucija sa Kosovom mi se ne svidja, nit je jaka provjera nit se ko od nasih mladih novih igraca tu moze pokazat. Plus tekme bi mogle biti obojene i politickim bojama. Daj nam malenu Rusiju
I meni bi bili drazi Rusi, jer ako ubace Kosovare, nece ih ubaciti da igraju prijateljske nego da igraju normalno kvalifikacije ( kao sto je Gibraltar igrao ove ). Mada to nije 100% potvrdjeno, ali eto naveli su da postoji ta mogucnost. Ukoliko se to desi bice u u grupi ili sa nama ili s Hrvatima.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 30 okt 2015, 10:51

Kod nas je već odlučeno da će igrati Rusija i nema tu više nekih drugih solucija. Ako Kosovo upadne (u što sumnjam), može samo u drugu grupu sa 5 timova.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 okt 2015, 10:58

logos94 je napisao/la:Belgija je sigurno prva a grcka i bih borba za drugu poziciju mi idemo u kvale bez salihovica spahica i mozda mujdze znaci dosta oslabljeni tu ulaze sunjic susic i mali martic lose lose zadnja linija martic vranjes sunjic i kolasinac odavno nismo bili tanji tu ali naprijed dzeko pjanic lulic susic hodzic i besic dosta oookkk
Ima li Zukanovića gdje, Safete?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 okt 2015, 11:07

HankMoody je napisao/la:
logos94 je napisao/la:Belgija je sigurno prva a grcka i bih borba za drugu poziciju mi idemo u kvale bez salihovica spahica i mozda mujdze znaci dosta oslabljeni tu ulaze sunjic susic i mali martic lose lose zadnja linija martic vranjes sunjic i kolasinac odavno nismo bili tanji tu ali naprijed dzeko pjanic lulic susic hodzic i besic dosta oookkk
Zukanovica? Ja njega ne cijenim ni ko igraca ni ko covjeka. :lol:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 okt 2015, 11:22

FliX je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:
Zukanovica? Ja njega ne cijenim ni ko igraca ni ko covjeka. :lol:
Ljudi ga i dalje hladno zaboravljaju...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Post Postao/la Pivopija » 30 okt 2015, 12:25

TMovac je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
TMovac je napisao/la: hoce, ukoliko nam ne ubace Kosovo u grupu. Navodno postoji i ta opcija.
I meni bi bili drazi Rusi, jer ako ubace Kosovare, nece ih ubaciti da igraju prijateljske nego da igraju normalno kvalifikacije ( kao sto je Gibraltar igrao ove ). Mada to nije 100% potvrdjeno, ali eto naveli su da postoji ta mogucnost. Ukoliko se to desi bice u u grupi ili sa nama ili s Hrvatima.
Rusi ce sigurno igrati s nama prijateljske, jer u drugoj skupini sa 5 reprezentacija nalazi se Ukrajina, tako da nema sanse da Rusi idu na Ukrajinu, tako da Kosovo moze samo u tu drugu grupu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 okt 2015, 15:07

Odakle vam ta prica sa Kosovom? Pretpostavljam portali iz regije? Otpisite to jer nema sanse da dodje do toga. Nigdje nije bilo navedeno da ce UEFA na sastanku izvrsnog odbora ili skupstine raspravljati o toj temi, a nikada ne bi ubacili neku reprezentaciju ako je ostalo manje od godinu dana do prve utakmica jer je to malo vremena. Skupstina UEFA (koja jedino moze prihvatiti Kosovo u konfederaciju) se sastaje tek jednom godisnje i naredni sastanak je krajem marta naredne godine. I ko kaze da ako UEFA prihvati Kosovo (a postoji nekoliko saveza koji bi bili striktno protiv) da bi FIFA to takodjer uradila? Pa evo Gibraltar je clan UEFA, ali nije FIFA pa zbog toga nece ucestvovati u ovim kvalifikacijama ni kao reprezentacija za prijateljske utakmice.

No inace su prijateljske utakmice protiv Rusije sigurne za nasu grupu jer, kao sto neko vec rece, u onoj drugoj grupi sa pet reprezentacija je Ukrajina tako da je automatski iskljucena.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 okt 2015, 16:29

Rano je za to.
Usput,raspored bas i nije lagan kako se ovdje zeli predstaviti,u zadnja dva kola kad se lomi sve igramo dvije vrlo teske utakmice.
Mi smo tako radili i dok se raspored dogovarao,ostavljali najteze utakmice za kraj a svako tezi da na kraju ima najlakse utakmice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Mow i 32 gosta.