Edit: nece niko, zato postoji TuvaluRamsey16 je napisao/la:Neko prijateljsku
Hajd neko prijateljsku da probam novu taktiku
Edit 2: Cuj Edit a sam sam sebe citirao hahahha
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Edit: nece niko, zato postoji TuvaluRamsey16 je napisao/la:Neko prijateljsku
Hajd neko prijateljsku da probam novu taktiku
Uvijek skromanCeltic je napisao/la:Najvece iznanedjenje dosadasnjeg djela sezone je Celtic FC koji je prvi na tabeli sa 13 osvojenih bodova,klub koji je prosle sezone trebao ispasti,al cudne okolnosti i sreca su ga spasile da ostane u prvoj ligi,trenutno je ispred velikana kao sto su Tigres,Barcelona,Bihac,Arsenal i ostali velikani OSM nogometa,njihov manadjer i dalje smatra da je cilj opstanak u ligi,i nikakva titula niti plasmani u Europu nisu cilj.![]()
![]()
Dokaz ovome je i dovođenje oronulog TorradaCeltic je napisao/la:Najvece iznanedjenje dosadasnjeg djela sezone je Celtic FC koji je prvi na tabeli sa 13 osvojenih bodova,klub koji je prosle sezone trebao ispasti,al cudne okolnosti i sreca su ga spasile da ostane u prvoj ligi,trenutno je ispred velikana kao sto su Tigres,Barcelona,Bihac,Arsenal i ostali velikani OSM nogometa,njihov manadjer i dalje smatra da je cilj opstanak u ligi,i nikakva titula niti plasmani u Europu nisu cilj.![]()
![]()
sto se meni nisi javio da ti khediru prodamCeltic je napisao/la:Morao sam ga dovesti drug,nisam imao izmjene za MID,samo Prcic a on kanta ziva ,sad ga kao malo treniram da ga uvalim u Germaniju ,pa da ga probamo prodati nekako Interu i ostalim
De pojacaj se sta iz leedsa ista nam je situacija hahahahaMrHc je napisao/la:Ekipa Wolverhamptona je totalno podbacila.
Glavni igraci na transfer listi. Pojacanja NUZNA :/
Faraon iz Visokog je napisao/la:Kako se prijaviti da i ja igram s vama? Nek me neko uputiHvala.
Celtic je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Kako se prijaviti da i ja igram s vama? Nek me neko uputiHvala.
Reg. se na tu stranicu,i jbg morat ces cekati da nam sezone zavrse jer smo i mi tek krenuli 8 kolo,prati forum ,uglavnom kad budu ovdje prijave ,prijavis se ,dobijes poziv za ligu,i eto nije tesko uglavnom.

Ovdje k'o i u RL, samo jedan golS-Y-L-A-R je napisao/la:Nottingham Forest FC-FC Paulaner- pm3
U.C. Albinoleffe-F.C. Barcelona- 1
Tigres CF-RB Leipzig- 1
Arsenal-Nk Bihac- pm3
TSV 1860 München-FK Gorazde- pm3
NK Celik Zenica-Nk Metalac Osijek- 1
Celtic FC-Kickers United zk2
Da probamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.