Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
pa onda konstruktivno i kvalitetno diskutujte na temama predviđenim za ono o čemu se piše
eto mene na Čelikovu temu da konstruktivno pišem o Slobodi, bolje to, nego čitat' kako vi ebete upravu, skupštinu ..
eto mene na Čelikovu temu da konstruktivno pišem o Slobodi, bolje to, nego čitat' kako vi ebete upravu, skupštinu ..
Nije direktno povezano sa PLBiH ali neke povezanosti opet ima. Činjenica je da su HNL i JSL kvalitetniji od PLBiH ali isto tako da su puno nezanimljiviji. U HNL-u se prvak zna i prije početka prvenstva dok u JSL mogu biti samo dva prvaka. Izbaci Zvezdu i Hajduk,i PLBiH je po posjećenosti tu negdje sa njima a vjerovatno će biti i gledanija kad nastupi Liga12. PLBiH zaostaje po kvaliteti i infrastrukturi ali nema tu neke ogromne razlike.Chinaglia je napisao/la:na temi PL, razvezali priču o HNL-u i JSL
Uz malo truda PLBiH bi mogla biti bombona,ovako neprofesionalnost (ne samo to što nema prijenosa utakmica,koliko puta se dogodi da golovi nisu snimljeni ?),loši tereni (ne toliko većih koliko manjih klubova) i puštanja (štimanje rezultata) pokvare sve.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nebitno na koju stranu da nateze, i u krajnjoj liniji nebitno ko je sudija...fazon je da niko ne treba da zna 10 dana prije utakmice ko sudi bilo koju utakmicu, a kamo li da forum citav zna..po meni sudija treba da sazna u srijedu dal sudi, u cetvrtak ili petak gdje ide...i da niko drugi ne zna osim onog ko delegira sudjenjeMortemHz je napisao/la:Koliko smo mu samo psovali u Lukavici kad je sad bio pomocniultrasstyle_tz je napisao/la:jbt 10 dana prije zvanicne objave znas ko su ti sudije, a savez tek danas objavi i naravno "pogodjeno" sve
je.em ti tu ligu kad mi na forumu znamo da ce Valjic biti sudija, mozes mislit onda kad znaju ovi sto trebaju da znaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa koga si ti očekivao?ultrasstyle_tz je napisao/la:jbt 10 dana prije zvanicne objave znas ko su ti sudije, a savez tek danas objavi i naravno "pogodjeno" sve
je.em ti tu ligu kad mi na forumu znamo da ce Valjic biti sudija, mozes mislit onda kad znaju ovi sto trebaju da znaju
Valjić je trenutno naš najbolji sudija i logično je da će suditi ovakvu utakmicu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
virtuoz je napisao/la: Zvezda je iz ogromnog grada te ogromnog područja (u blizini BG-a su i Novi Sad,Bijeljina,itd.) tako da njima nije problem mobilizacijom skupiti 20-30k na neku normalnu utakmicu.
Jednostavno imaju najveću vojsku navijača na Balkanu. Kažu ljudi da možda 65% BG-a navija za Zvezdu,ali ja bi rekao da je ta brojka čak i veća,sigurno nekih 70-75%.
Kažu ljudi...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu negdje sigurno..Partizan ima skoro istu posjetu kao Sarajevo a sam Beograd ima x4 vise stanovnika,da ne govorim u Europi gdje bi nam posjeta bila dupla veca,jako jako slabu podrsku imaju s obzirom gdje se nalaze.44Bertans je napisao/la:virtuoz je napisao/la: Zvezda je iz ogromnog grada te ogromnog područja (u blizini BG-a su i Novi Sad,Bijeljina,itd.) tako da njima nije problem mobilizacijom skupiti 20-30k na neku normalnu utakmicu.
Jednostavno imaju najveću vojsku navijača na Balkanu. Kažu ljudi da možda 65% BG-a navija za Zvezdu,ali ja bi rekao da je ta brojka čak i veća,sigurno nekih 70-75%.
Kažu ljudi...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tema je PLBIH, pa ne bih davio.
Apsolutno pogrešno mišljenje za BG.
A to što Partizan ima slabu podršku na domaćim utakmicama ima svoje razloge. Kao nigdje drugo, Grobari su proganjani, hapšeni, ućutkivani. U prilog činjenici govori i Pionir. Više gledalaca gleda KK Partizan nego FK. To je samo jedan mali dokaz o tome koliko Grobara ima u Beogradu. Kažem razlozi vezani za FKP su druge prirode, većini ljudi koji slabije prate, poprilično nepoznati.
A to što Partizan ima slabu podršku na domaćim utakmicama ima svoje razloge. Kao nigdje drugo, Grobari su proganjani, hapšeni, ućutkivani. U prilog činjenici govori i Pionir. Više gledalaca gleda KK Partizan nego FK. To je samo jedan mali dokaz o tome koliko Grobara ima u Beogradu. Kažem razlozi vezani za FKP su druge prirode, većini ljudi koji slabije prate, poprilično nepoznati.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
zanemari ga priajtelju, po njemu u sarajevu svi za sarajevo navijaju, ne postoje navijaci fkz, svi su sa strane 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja greska onda, kontam rezultati su stvarno odlicni, grupne faze skoro uvijek a posjeta slabasna pa sam logicno zakljucio da Zvezda ima malo vise navijaca jer kada uporedis posjetu ona je kao druga dimenzija u odnosu na Grobare , mozda nam i Marconato moze nesto vise reci o ovome ali hajde nije ni bitno sada jer je i tema nesto sasvim drugo..sve najbolje drug i zanemari post ovog gore jer ocito pokusava zavaditi normalnu raju a to mu nece uspjeti44Bertans je napisao/la:Tema je PLBIH, pa ne bih davio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
FaraonTM je napisao/la:Pa koga si ti očekivao?ultrasstyle_tz je napisao/la:jbt 10 dana prije zvanicne objave znas ko su ti sudije, a savez tek danas objavi i naravno "pogodjeno" sve
Valjić je trenutno naš najbolji sudija i logično je da će suditi ovakvu utakmicu.
Po kome najbolji ? To što je najbolje rangiran u međunarodnom fudbalu ga ne čini uopšte najboljim sudijom Premijer lige. Jer dobro se zna kako je dospio gdje dospio. Imaju bar trojica, mnogo boljih sudija u BiH, sa mnogo boljim osjećajem za igru.
Pappy misli na Jakupovica, Skakica i Paradzika. 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Utakmicu Zrinjski - Mladost sudit će glavni sudija Goran Paradžik iz Ljubuškog. Pomoćnici su Dženan Milić (Sarajevo) i Dalibor Hrstić (Ljubuški). Posmatrač suđenja je Salem Prolić (Sarajevo), a delegat utakmice Goran Skoko (Ljubuški).
Znaci ne mogu da vjerujem? Pa bez imalo srama?
Suspendovani:
Bojan Marković (Slavija)
Darko Maletić (Velež)
Anis Rahimić (Mladost DK)
Mehmedalija Čović (Mladost DK)
Darko Bošković (Mladost DK)
Nusmir Fajić (Vitez)
Radosav Aleksić (Travnik)
Mate Pehar (Široki Brijeg)
Aleksandar Radović (Drina)
Ovo je po Cometu, ali mi nije jasno zašto među nabrojanim igračima nema Ostojića, koji je dobio crveni u meču Olimpica i Drine.
Bojan Marković (Slavija)
Darko Maletić (Velež)
Anis Rahimić (Mladost DK)
Mehmedalija Čović (Mladost DK)
Darko Bošković (Mladost DK)
Nusmir Fajić (Vitez)
Radosav Aleksić (Travnik)
Mate Pehar (Široki Brijeg)
Aleksandar Radović (Drina)
Ovo je po Cometu, ali mi nije jasno zašto među nabrojanim igračima nema Ostojića, koji je dobio crveni u meču Olimpica i Drine.
Ne znam na koga tačno misliš al' po mom mišljenju Valjić je naš najbolji sudija, solidno odrađuje sve utakmice, na zadnja dva derbija je sudio vrlo dobro. A i jedini je naš sudija koliko znam što sudi u Europi...Pappy je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Pa koga si ti očekivao?ultrasstyle_tz je napisao/la:jbt 10 dana prije zvanicne objave znas ko su ti sudije, a savez tek danas objavi i naravno "pogodjeno" sve
Po kome najbolji ? To što je najbolje rangiran u međunarodnom fudbalu ga ne čini uopšte najboljim sudijom Premijer lige. Jer dobro se zna kako je dospio gdje dospio. Imaju bar trojica, mnogo boljih sudija u BiH, sa mnogo boljim osjećajem za igru.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A pazi izbora sudija u mostaru i Sarajevu...Addict je napisao/la:Utakmicu Zrinjski - Mladost sudit će glavni sudija Goran Paradžik iz Ljubuškog. Pomoćnici su Dženan Milić (Sarajevo) i Dalibor Hrstić (Ljubuški). Posmatrač suđenja je Salem Prolić (Sarajevo), a delegat utakmice Goran Skoko (Ljubuški).
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Daj ba ebo vas sudije vise, sta pizdite ovde ko kakve nene u stare dane, jos uvijek zivimo u proslost predhodnih sezona kad su sve bile domacinske pobjede, greske se desavaju ali mislim da nismo imali nikad bolje sudjenje u ligi kako postoji Premijer liga.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Prepali se Ivetića, Mehidića i Krpića pa birali sudije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
taj isti Ivetic je za Al. Bekica doktor nauka
za Mehidica stoji taraba mrtva 
Sloboda Tuzla
Irfan Peljto je najbolji i najtalentovaniji od svih njih.Pappy je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Pa koga si ti očekivao?ultrasstyle_tz je napisao/la:jbt 10 dana prije zvanicne objave znas ko su ti sudije, a savez tek danas objavi i naravno "pogodjeno" sve
Nas daleko najspremniji sudija.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas 5 najgorih sudija vazi za 5 najboljih po NSBIH, a kada sude lose ne postoji mogucnost da dobiju kaznu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.