Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovo je tek pocetak.Goalgetter je napisao/la:U formi zivota.
Kad god citam tvoje postove na ovoj temi (mada se danas slazem sa vecinom napisanog), sjetim se njemackih Sky komentatora, i oni vazda slicno komentarisu kao sto ti ovde pises.Virtu4l je napisao/la:Sad bi već bila velika šteta da se ne plasiramo na EURO, ovakav Pjanić bi činio čuda.
Omerbavarac je napisao/la:
![]()
Naravno, u fudbalu se stvari brzo mijenjaju, zar bi trebali da se ponašaju kao ti? Da hvale nešto što je dosadno, nezanimljivo, prosječno i da traže slamčice spasa koje idu u prilog toj tvrdnji?DonCorleone je napisao/la:Kad god citam tvoje postove na ovoj temi (mada se danas slazem sa vecinom napisanog), sjetim se njemackih Sky komentatora, i oni vazda slicno komentarisu kao sto ti ovde pises.Virtu4l je napisao/la:Sad bi već bila velika šteta da se ne plasiramo na EURO, ovakav Pjanić bi činio čuda.
Miralemove partije nikada nisu dosadne, nezanimljive i prosjecne, barem ne za mene. Pogledaj moj tekst ispod napisan jos u septembru, kada nije bilo govora o ovoj vrsti eksplozije.Virtu4l je napisao/la:
Naravno, u fudbalu se stvari brzo mijenjaju, zar bi trebali da se ponašaju kao ti? Da hvale nešto što je dosadno, nezanimljivo, prosječno i da traže slamčice spasa koje idu u prilog toj tvrdnji?
ili na primjer ovo:DonCorleone je napisao/la:Pjana ima izuzetan kvalitet, on ga posjeduje i kada 'ne dise' na terenu, to se jednostavno zna, njegova kretnja sa i bez lopte, njegovo dodavanje i proigravanje, jednostavno savrseno.
Napisi ovako nesto prije dobro pruzene partije i bicemo raja kao sadaDonCorleone je napisao/la:Imam osjecaj da cu ove sezone posteno uzivati u igri malog princa.
Ja sam bezbroj puta pisao šta očekujem od njega i da neću biti zadovoljan dok ne dostigne taj nivo. Pojedinačne partije me ne zanimaju, zanima me kontinuitet i konstantnost, tako da čak i u ovoj formi ima prostora za napredak, ali o tome ćemo kad prođe baraž i još malo vremena.DonCorleone je napisao/la:Napisi ovako nesto prije dobro pruzene partije i bicemo raja kao sada![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.