Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 16 maj 2010, 22:09

Ove glasine sve bolja do bolje..

Liverpool Wants Spanish Wing Ace: Rafa Interested In £12m Sevilla Star Navas

http://www.caughtoffside.com/2010/05/16 ... tar-navas/
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 maj 2010, 22:15

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ove glasine sve bolja do bolje..

Špekulacije !
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2010, 23:07

Devil je napisao/la:Mislim da i oni koji ne podrzavaju Beniteza,nakon ove vesti mole Boga da ostane na klupi. :mrgreen:
to nije vijest to su špekulacije, ovakvo nesto mozes i ti izmisliti i staviti negdje i vjeruj mi poceo bi to viđati po raznim portalima. takvo nesto sam ja prije par godina uradio na forumu bosne i moja lazna vijest se brzo prosirila :D
e sad ovo pazzini za 11 navas za 12 miliona moze al malo sutra same cijene pokazuju da je to laz....
You are someone else I am still right here

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 maj 2010, 23:38

Ja bi reko drugovi liverpulovci, ako hocete da se vratite u sami vrh, da vam trebaju vrhunski igraci, i vrhunske pare naravno. Ova imena sto ovdje pominjete, sta ja znam, vecinom su to sve neki polovnjaci ili nedoreceni igraci kkakve ste i dosad kupovali i razocarali se. Vjerujem da ce Rafa otici, nakon sto je pogubio konce i autoritet, mislim da nema sanse da ostane, da sam na vasem mjestu molio bi Boga samo da Hidink dodje, jer on je taj koji vas moze vratiti u vrh pa skoro i bez ikakvih pojacanja, on mi se cini nekako kao najbolji moguci spasitelj.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 maj 2010, 23:45

Romariooo je napisao/la:Ja bi reko drugovi liverpulovci, ako hocete da se vratite u sami vrh, da vam trebaju vrhunski igraci, i vrhunske pare naravno. Ova imena sto ovdje pominjete, sta ja znam, vecinom su to sve neki polovnjaci ili nedoreceni igraci kkakve ste i dosad kupovali i razocarali se. Vjerujem da ce Rafa otici, nakon sto je pogubio konce i autoritet, mislim da nema sanse da ostane, da sam na vasem mjestu molio bi Boga samo da Hidink dodje, jer on je taj koji vas moze vratiti u vrh pa skoro i bez ikakvih pojacanja, on mi se cini nekako kao najbolji moguci spasitelj.
To je kljuc svega.Svake sezone je prica joj al' smo slabi,al' pojacanja su....mislim tu su krivi Ameri zaista.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 maj 2010, 23:54

Normalno da su ameri krivi za sve, njima je to samo posao, hebe se njima i za tradicijom i titulama. Oni bi tu i Liverpoolu izgleda ko u svemu, sto jeftiniju radnu snagu, a da izvuku maksimalno kapitala.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 maj 2010, 00:13

Mislim krivi su oni sto nismo prvi,a Rafa je kriv sto ne idemo u LP.Mislim da je to rezime mnogih rasprava na ovom pdf-u.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 17 maj 2010, 01:18

Spekulacije se nastavljaju :D

Liverpool & Aston Villa in battle for Carlton Cole

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 28989.html
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 maj 2010, 08:34

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ove glasine sve bolja do bolje..

Uffffffff!
Kako bi to valjalo...
Ali mislim da od toga nema nista, jer cijena je smijesna za ovakvog igraca...
A sto se tice Carltona Colea - ma nisam bas siguran da je on za nas.
Bolji je Emile Heskey. :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 maj 2010, 10:29

Svidja mi se ovo sto se Rafa seli iz LFC , sto znaci da postoji sansa da se rijesimo sejtana sa klupe ... Cole je odlican napadac kada se igra u formaciji sa dva spica , vjerujem da bi on uradio puno da rastereti Torresa , kao sto je Heskey radio za Owena !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 maj 2010, 11:16

To si u pravu, ali poznajuci Rafu, on ce i dalje igrati sa jednim spicom, tako da nam on, bar po mom misljenju, i nije neko rjesenje. Steta je da sjedi na klupi...
Nesto kontam, steta sto je Cacau produzio ugovor sa Stutgartom, mislim da bi nam on bas odgovarao kao dzoker...
A ne bi bila ni neka extra cijena. ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 17 maj 2010, 11:26

Zašto ne vratiti Kuyta na CF, a kupiti krilo. To je ono što nam treba. I Babel može igrati napadača.

Kuyta ja ne mogu više da gledam na krilu :mrgreen:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 maj 2010, 13:02

Bojkot navijača Liverpoola?

Navijači jednog od najslavnijih engleskih klubova već mjesecima vode bitku protiv sadašnjih vlasnika kluba. U međuvremenu su došli na još jednu ideju kako Gilletta i Hicksa istjerati iz Liverpoola. Naime, planiraju bojkot godišnjih ulaznica za narednu sezonu.

Bojkot godišnjih ulaznica navijači planiraju učiniti u znak protesta, ali i uz nadu da će gubitkom očekivanih prihoda George Gillett i Tom Hicks smanjiti cijenu koju traže prilikom prodaje kluba. Spomenuti dvojac novom bi vlasniku tako ostavio u nasljeđe 237 milijuna funti duga.

Iako se udruga navijača Liverpoola da bojkot još nije u potpunosti dogovoren, ovaj pokret otpora prema američkim vlasnicima sve je jači. "Navijači planiraju odustati od godišnjih ulaznica za sljedeću godinu ukoliko Hicks i Gillett ostanu na čelu kluba. Žele utjecati na njihov odlazak s čela kluba. Masovni bojkot nije još na dnevnom redu, ali znam da će se mnogi raspitivati hoće li se i dalje ići na utakmice ukoliko se ovakva situacija nastavi,", izjavio je James McKenna iz kluba navijača koji se službeno zove Spirit of Shankly.

Izostanak ovih očekivanih prihoda bio bio velik udarac na financijsko poslovanje kluba, koje se suočava sa godišnjim gubicima od nekih 55 milijuna funti. Također, predstavnici navijača sastali su se nedavno sa ljudima iz Premiershipa kako bi upozorili vrhovne institucije engleskog nogometa na krivi način vođenja kluba od strane Hicksa i Gilletta.

"Ovo ljeto će biti ključno za Liverpool. Ne samo u vidu jačanja momčadi za vrijeme prijelaznog roka, već i zbog rješavanja problema oko vlasništva. Situacija izvan terena dosta utječe i na stanje među igračima", objasnio je McKenna. Dodao je da žele vlasnike koji su spremni uložiti u klub, ne iznositi lažne informacije te ispunjavati svoja obećanja.

Osvrnuo se McKenna i na situaciju oko Rafe Beniteza: "Osobno, želio bih da ostane. I da ga se želi otjerati, novi vlasnik bi tražio dosta novca na pojačavanje momčadi, a mi tog novca trenutno nemamo."

Ovo mi se sviđa. :lol:
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 13:09

ackeey je napisao/la:To si u pravu, ali poznajuci Rafu, on ce i dalje igrati sa jednim spicom, tako da nam on, bar po mom misljenju, i nije neko rjesenje. Steta je da sjedi na klupi...
Nesto kontam, steta sto je Cacau produzio ugovor sa Stutgartom, mislim da bi nam on bas odgovarao kao dzoker...
A ne bi bila ni neka extra cijena. ;)
Dijelim tvoje mišljenje. Rekao bih da bi Rafa igrao sa jednim špic igračem kada bi imao Drogbu, Torresa i Rooneya u istoj ekipi.
Nadam se da će dovesti neku "drugu violinu" pored Torresa, te tako rasteretiti i sjajnog španca, jer je nerealno očekivati da će i sljedeće sezone kao jedini špic igrač zabijati ovoliko golova.
Očekujem još nekog španca u ekipi Liverpoola ukoliko Rafa ostane.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 17 maj 2010, 14:45

Kao sto se vec odavno zna da je Torres Abramovicev idol. U naradnih nekoliko sedmica nam predstoji mukotrpna borba da zadrzimo Torresa.. Chelsea je napravio prvi potez u "pohodu na torresa" .. ev sa transfer skorneta clanak(iako zvuci ludo vrijedi procitati):

Chelsea ready to make their move for Torres

Fernando Torres will be the subject of a world record bid from Chelsea within days.

The total package of transfer fee and salary will make Torres a staggering £130 million investment. And Soccernet has been informed that owner Roman Abramovich is personally taking control of the project to bring the Liverpool striker to Chelsea.Fernando Torres wants Champions League football.

Torres has been linked with Chelsea, Manchester City, Barcelona and Real Madrid for a some time but the Blues will be first to make a concrete offer.

Abramovich is ready to release the cash following a Premier League and FA Cup double this season, but he is also acutely aware he could cut an alternative deal with Liverpool in need of new players.

Chelsea are willing to offer three players in part exchange, as an option to smooth through the Torres transfer.

Abramovich is also prepared to match City's expected offer to Torres of £200,000-a-week, which is being mooted via the middle men now authorised to try and clinch the deal.

An insider told Soccernet: "Torres is the best, and Roman wants the best. He has identified Torres as the player who can help him bring the Champions League to Stamford Bridge.

"Torres can go to City for just as much money perhaps even more, but it's clear that Chelsea offer far more in terms of a crack at the Champions League whereas City aren't even in it."

Chelsea are drawing up a list of players to offer to Liverpool in part exchange for Torres that could take the overall transfer value above the £80 million world record Real Madrid paid for Cristiano Ronaldo.

The deal could be structured like this; pick any three players from a specified list plus £40 million cash up front for Torres. That offer, according to Soccernet ****, will be made well ahead of the World Cup finals in South Africa, and most likely early next week.

With the three players averaging around £15 million each, the total valuation of the Torres offer would be in excess of the Ronaldo fee.

Abramovich is personally spearheading the quest to land Torres, and his manager Carlo Ancelotti will consider which players to use as bait to tempt Liverpool: Jose Bosingwa, Nicolas Anelka, Ricardo Carvalho, Deco, Salomon Kalou and Paulo Ferreira.

Anelka is the one player the Italian coach might be reluctant to offer up and, of course, the Frenchman might not wish to return to Anfield - although he has expressed regret at failing to win a permanent move to the club after spending a loan spell on Merseyside.

Manchester City are also in a position to offer Liverpool a shopping list of swap players, as well as a cash payment in excess of Chelsea's, but the prospect of joining the Double winners and a club intent on landing the Champions League would be far more appealing.

Liverpool owners Tom Hicks and George Gillett are battling with losses of £54.9 million, a net debt of £351 million, no Champions League football and with new chairman Martin Broughton an appointee of the club's bank RBS, a £40 million cash-plus-players bid for their star asset will clearly be accepted.

Ironically, Broughton is a Chelsea season ticket holder, and any decision to sell would inevitably make him unpopular at Anfield.

Such is the ground work being prpeared at the Bridge for the Torres bid, that star striker Didier Drogba is already ready to welcome him to the club.

"Of course I would welcome Torres," Drogba said last week. "Every time a new player comes here, it makes the club bigger and gives us a lot of strength. If there is a chance for him to come here, he will be welcome, because any help is welcome.''

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 maj 2010, 21:15

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Spekulacije se nastavljaju :D

Liverpool & Aston Villa in battle for Carlton Cole

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 28989.html
Eh da je barem miliona koliko spekulacija :roll:

Javier Mascherano has admitted his form was affected by last summer's transfer talks over a move from Liverpool to Barcelona.

And the Argentina captain has left the door open again for Barca by saying it's "a shame" for himself and his family that he did not secure a move to the Catalan capital.

The 25-year-old midfielder was in talks over joining the Spanish champions but a switch did not materialise.

He then made a slow start to the season with Liverpool and although he finished the campaign strongly, it was an ultimately disappointing year for the Reds as they finished seventh.

Rafa Benitez signed him on a four-year deal in February 2008 after joining on loan from West Ham a year earlier, but Mascherano could be leaving early after hinting he would still welcome a move.

"The situation with Barcelona really affected me, " he told the Liverpool Echo.

In limbo
"It was a shame it didn't happen as it was the city where I wanted to live.

"There were many discussions and problems during that month-and-a-half. They were difficult times for me. One day I was off to Barcelona, the next I wasn't, and Liverpool said I was non-transferable.

"Psychologically, it affected me as I couldn't think in Liverpool and I was focused on other stuff and not on my work, my training and playing.

"Also, we were having problems with Argentina as our qualification to the World Cup was in danger. There was a lot of complicated stuff at that time."

Mascherano insists he is happy with life in England but his wife is finding it hard to settle.

Language barrier
"I have no problem living in Liverpool, " he said. "But my wife and daughters deserve to enjoy every day to the full and live their lives, but they have to be home all day.

"My wife doesn't speak a word of English so she depends 100 per cent on me. I live here with them. That's my world, that's my life.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 17 maj 2010, 21:17

Mascherano ili Aquilani. Za jednog od njih nema mjesta :mrgreen:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 maj 2010, 22:10

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Mascherano ili Aquilani. Za jednog od njih nema mjesta :mrgreen:
Ko kaže ?
FK Pjetlovi

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 17 maj 2010, 22:16

Nema novca za pojačanja ukoliko ne prodamo jednog/dva skuplja igrača ( pošto od Fabija,Degena,Benayona

i sličnih polovnjaka ne možemo uzeti dosta keša, niko osim Beniteza nije lud da toliko daje na povrijeđene,

neke neprovjerene igrače i sl. ). Logično mi je da prodamo jednog od ta dva veznjaka :mrgreen:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 maj 2010, 11:01

Ozenio nam se agger nek mu je sa srecom :D

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -26466347/

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 10 gostiju.