A da slucajno nije k....keno83 je napisao/la: jel ovo Jesara izjavio?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A da slucajno nije k....keno83 je napisao/la: jel ovo Jesara izjavio?

Dakeno83 je napisao/la:jel ovo Jesara izjavio?MortemHz je napisao/la:Nema sa njim zajebancije, frajer ne moze da vjeruje kakvi ljudi igraju za nas, budala je i on okrenut ce ga pa ce dovest 15 stranaca sad na polusezoni a 6 smije biti registrovano u jednoj utakmicidao im je jos ove utakmice sto su ostale do kraja polusezone da vidi ko ce zasluziti da igra za Sarajevo
MortemHz je napisao/la:"Sram vas bilo da ne pridjete navijacima, jos ste vece ****** nego sto sam mislio. Trebali ste prici i stajati da vam J*** majku 5 minuta, da vam ja ne ****. I od sad ne budete li prisli navijacima i poslije pobjede i poraza otjerat cu vas sve."
"Od sad vam nece trebati Ibrakovic ni Selimovic, ni bilo ko drugi...ja cu vam licno papire donositi i kupite prnje
Vise nikome nema upozorenja, glave skidam od sad.
Stao sam iza vas poslije derbija, ali ste pokazali da niste zasluzili i vise vas nikad necu stititi."
Još im je i rekao ajde kad ste takvi mangupi sidjite sad u grad, popijte kafu izadjite pred ove ljude(ili narkomane kako nas nasi dragi igraci vole cesto nazvati) kojima ste okrenuli ledja ako smijete.MortemHz je napisao/la:"Sram vas bilo da ne pridjete navijacima, jos ste vece ****** nego sto sam mislio. Trebali ste prici i stajati da vam J*** majku 5 minuta, da vam ja ne ****. I od sad ne budete li prisli navijacima i poslije pobjede i poraza otjerat cu vas sve."
"Od sad vam nece trebati Ibrakovic ni Selimovic, ni bilo ko drugi...ja cu vam licno papire donositi i kupite prnje
Vise nikome nema upozorenja, glave skidam od sad.
Stao sam iza vas poslije derbija, ali ste pokazali da niste zasluzili i vise vas nikad necu stititi."

Znaći nemože se ništa uradit,mi smo taoci onih dečkića? E pa ja živim pored Koševa (najbliži stambeni objekt stadionu) i ima nas podosta ko ja, koji smo znali dobit po glavi zbog Saraj'va al makar 5x više skakat po tuđim.Svi smo ko jedan i smo se šuti i dura i čeka Taoc ucjene da budem opet,hmmjurisicduska je napisao/la:Istina jedna. Nisam majke mi ni na čijoj strani. Kodro je radio mnogo konstruktivnije, kažnjavao ih treninzima poslije tekme, pod reflektorima, slao na tribine i Velkoskog i Stojčeva i Tatomirovića pa šta je dobio, ništa. Dobio je bojkot. Kodro im je crtao kanale i taktike i ništa nisu htjeli da poštuju, Kodro im nije dao da maknu 8 sati su imali radno vrijeme. Mogli su odigrati dvije utakmice zaredom, na tu spremu su uzeli titulu. Evo sad ješić radi isto, izbojkotovat će ga, uvjeren sam. Opet ponavljam skeptik sam i najveća greška mi je što nisam lobirao na sve strane da se stane iza Kodre. Sad će se stati iza ješića za kojeg nisam siguran treba li. Daću podršku jer eto nadam se promjeni. Da Bog do da oni njega ispoštuju stoka je to bijelosvjetska.