Pa zao se treba rec odma Jesic ce bit trener dvije godine il tri bez obzira na rezultate , njima uprava to treba rec , Pa da vidimo ko ce ga bojkotovat kad mu zavisi ugovor od njega . I zna Jesic sa Balkanskom bagrom , radio je on ovuda, Ako treba dvojicu otjerat nek ih otjrera , ma ne mora se ni itula uzet samo nek se zdravo tkivo formira u klubu da se zna ko kosi a ko vodu nosi.sasistika je napisao/la:Znaći nemože se ništa uradit,mi smo taoci onih dečkića? E pa ja živim pored Koševa (najbliži stambeni objekt stadionu) i ima nas podosta ko ja, koji smo znali dobit po glavi zbog Saraj'va al makar 5x više skakat po tuđim.Svi smo ko jedan i smo se šuti i dura i čeka Taoc ucjene da budem opet,hmmjurisicduska je napisao/la:Istina jedna. Nisam majke mi ni na čijoj strani. Kodro je radio mnogo konstruktivnije, kažnjavao ih treninzima poslije tekme, pod reflektorima, slao na tribine i Velkoskog i Stojčeva i Tatomirovića pa šta je dobio, ništa. Dobio je bojkot. Kodro im je crtao kanale i taktike i ništa nisu htjeli da poštuju, Kodro im nije dao da maknu 8 sati su imali radno vrijeme. Mogli su odigrati dvije utakmice zaredom, na tu spremu su uzeli titulu. Evo sad ješić radi isto, izbojkotovat će ga, uvjeren sam. Opet ponavljam skeptik sam i najveća greška mi je što nisam lobirao na sve strane da se stane iza Kodre. Sad će se stati iza ješića za kojeg nisam siguran treba li. Daću podršku jer eto nadam se promjeni. Da Bog do da oni njega ispoštuju stoka je to bijelosvjetska.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Podrska Jesicu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Prema ovome niko ni uprava niti navijaci niti sam klub nije veci od igraca.jurisicduska je napisao/la:Istina jedna. Nisam majke mi ni na čijoj strani. Kodro je radio mnogo konstruktivnije, kažnjavao ih treninzima poslije tekme, pod reflektorima, slao na tribine i Velkoskog i Stojčeva i Tatomirovića pa šta je dobio, ništa. Dobio je bojkot. Kodro im je crtao kanale i taktike i ništa nisu htjeli da poštuju, Kodro im nije dao da maknu 8 sati su imali radno vrijeme. Mogli su odigrati dvije utakmice zaredom, na tu spremu su uzeli titulu. Evo sad ješić radi isto, izbojkotovat će ga, uvjeren sam. Opet ponavljam skeptik sam i najveća greška mi je što nisam lobirao na sve strane da se stane iza Kodre. Sad će se stati iza ješića za kojeg nisam siguran treba li. Daću podršku jer eto nadam se promjeni. Da Bog do da oni njega ispoštuju stoka je to bijelosvjetska.
Vi vec razmisljate kako ce oni njega bojkotovati, ko god ga bude bojkotovao neka mu slobodno odmah da ispisnicu i to treba da mu kazemo mi navijaci njemu treba da se obratimo dosta smo pricali sa manekenima.
Ovo je BH liga, ovde ti ne treba Klop,Murinjo,Guardiola da osvajaju titule. Covjeku treba dati punu podrsku a ne ko Kodri kada su nakon igraca i navijaci poceli da ga tjeraju pa poslije ''kuku majko sto ode''.
Promjenili smo bruku trenera i uvijek ista prica ali nikada niti iza jednog nismo stali, evo Jesic radi ono sto smo prizeljkivali ima cvrstu ruku i dovodi stanje u red, tako da hajmo mu dati podrsku da vidimo sta ce uraditi.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Podrska naravno, nadam se da ce uspjeti u namjerama. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Mislim da je uprava dala Jesi odriješene ruke da dovede sve ured. I po njegovim riječima se da zaključiti da jedva čeka pauzu. Biće veselo 
...igraj bordo bijeli ale ale...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novo Sarajevo na pauzi, o ovome smo pricali neki dan 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na današnjoj press konferenciji nije bilo fudbalera FK Sarajevo jer su iz kluba istakli da oni svoje odgovore moraju dati na terenu, a ne na konferencijama.
Nadam se da ce se protiv Slobode pjevati i sa istoka zajedno sa sjeverom IGRAJTE P.ICKEEE!! Da malo bodrimo nase dame sto od navijaca bjeze..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ouu kako su svi ljuti na igrace.
Od uprave, preko trenera, do navijaca.
Pljunite me ako balerine u subotu ne demoliraju Slobodu.
Uzimamo ih hladno u hendikepu.
PS Ovo je stav uprave koji sam cekao. Idemo sad!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nakon ovog svega manekeni ce Slobodu ili pregaziti zalaganjem ili ce totalno bojkotovati, da nas syebu svojim posljednjim trzajima u ovom klubu. Treceg nema. A kakva su vnago nista me iznenadilo od pojedinih vise ne bi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo su trebali odavno da urade. Uvijek ista prica, dacemo 120% nasih mogucnosti, idemo samo na pobjedu, bla bla i na kraju truba.MortemHz je napisao/la:Na današnjoj press konferenciji nije bilo fudbalera FK Sarajevo jer su iz kluba istakli da oni svoje odgovore moraju dati na terenu, a ne na konferencijama.
Sad kad bi ih pola naglavacke poizbacivali, niko im pola rijeci ne bi rek'o. Samo jako i u kost.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja o bojkotu pricam od prosle sezone a neki se sad pitaju AKO NEKO ZAISTA BOJKOTUJE.
Ako klub stane iza Jesica i otjera balerine, bice nesto od nas. U protivnom da ponovim : Ovi igraci nas mogu dovesti u borbu za opstanak ako zele. Nadam se da nece smjeti od navijaca ili da ce dobiti otkaze. Racunajte u tom slucaju da ce vecina ovih para iz Evrope otici na isplate ostataka njihovih ugovora.
Napredak ce biti ako minimum 10 igraca promjenimo na pauzi, sve ispod toga je kozmetika. Kriterij mora biti : igraci do 25 godina i po mogucnosti iz Juzne Amerike i sto dalje od Balkana.
Ako klub stane iza Jesica i otjera balerine, bice nesto od nas. U protivnom da ponovim : Ovi igraci nas mogu dovesti u borbu za opstanak ako zele. Nadam se da nece smjeti od navijaca ili da ce dobiti otkaze. Racunajte u tom slucaju da ce vecina ovih para iz Evrope otici na isplate ostataka njihovih ugovora.
Napredak ce biti ako minimum 10 igraca promjenimo na pauzi, sve ispod toga je kozmetika. Kriterij mora biti : igraci do 25 godina i po mogucnosti iz Juzne Amerike i sto dalje od Balkana.
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni Jesic ulijeva povjerenje ,imam osjecaj da zna sta i kako treba . treba podrzati Ješica ocito je da nevrijedi mjenjati trenera . opet cu se vratiti na dovodjenje igraca to nam je najloši dio kluba tj sportski direktor koji nam je doveo povrijedjene igrace alispahica-ikande koji su jako dobro placeni .
- PitarBordo
- Kontakt:
"Ako smo zaslužili da nam aplaudiraju neka aplaudiraju, ako smo zaslužili da nam psuju psovaće nam" - Ješić.

Samo Saraj'vo.
RuleHz je napisao/la:Ouu kako su svi ljuti na igrace.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A znam Cupo moj..uschtipak je napisao/la:Ovo su trebali odavno da urade. Uvijek ista prica, dacemo 120% nasih mogucnosti, idemo samo na pobjedu, bla bla i na kraju truba.MortemHz je napisao/la:Na današnjoj press konferenciji nije bilo fudbalera FK Sarajevo jer su iz kluba istakli da oni svoje odgovore moraju dati na terenu, a ne na konferencijama.
Sad kad bi ih pola naglavacke poizbacivali, niko im pola rijeci ne bi rek'o. Samo jako i u kost.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Miodrag Ješić
Mislim da većina navijača Sarajeva još uvijek nije svjesna koliku štetu nam je prouzrokovao i prouzrokuje onaj period Dženana Uščuplića na klupi FK Sarajevo. Nisam ja bez razloga "smarao", pametnice. Al' dobro, čovjek stvarno sam po sebi i nije kriv, radio je kako je najbolje znao, osim možda onog dijela gdje je mogao sam odstupiti i reći na kraju sezone prošle ovo nije za mene, no dobro, krivi su oni koji su ga prvo tu postavili a onda i ostavili, **** im sve i dan danas za taj potez ko je god u pitanju taman da je Tan lično, a nije.
Mislim da većina navijača Sarajeva još uvijek nije svjesna koliku štetu nam je prouzrokovao i prouzrokuje onaj period Dženana Uščuplića na klupi FK Sarajevo. Nisam ja bez razloga "smarao", pametnice. Al' dobro, čovjek stvarno sam po sebi i nije kriv, radio je kako je najbolje znao, osim možda onog dijela gdje je mogao sam odstupiti i reći na kraju sezone prošle ovo nije za mene, no dobro, krivi su oni koji su ga prvo tu postavili a onda i ostavili, **** im sve i dan danas za taj potez ko je god u pitanju taman da je Tan lično, a nije.
Samedin Ostrakovic, Emir Plakalo, Sevko Okic, Bojan Puzigaca, Dzemal Smjescani Berberovic, Ivan Tatomirovic Ahmet Kalasi, Mehmed Alispahic,Stepanov, Baric.
Dabi raskinuli ugovore sa ovih 9 igraca nama treba 1 m km plus da bi doveo igrace koji su bolji od ovih panjeva treba nam jos 1 m km.
Cisto smunjam da cemo mi potrosit 1.1m € na pojacanja i raskide ugovora. Al to je jedini nacin da idemo putem kojim zelimo.
Dabi raskinuli ugovore sa ovih 9 igraca nama treba 1 m km plus da bi doveo igrace koji su bolji od ovih panjeva treba nam jos 1 m km.
Cisto smunjam da cemo mi potrosit 1.1m € na pojacanja i raskide ugovora. Al to je jedini nacin da idemo putem kojim zelimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.