FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eh sad tranparentna upravo, da vidimo gdje će svaki fening od ovoga otić
Ja i Stokić to zahtijevamo!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
sad tek slijedi raspad sistemaala_juve_tm87 je napisao/la:stigli novci
A dobro ja nekako i dalje mislim da nije dobio pravu sansu. Mislim na igru od starta utakmice jer je uglavnom ulazio sa klupe. Steta sto ga nije dao protiv viteza mozda bi ga ocepilo, ali sta je tu je. Za svoju platu koju primaju i s tim koliko doprinose nadam se da ce antolovic i on biti bivsi vec j januaru. A i nezz koji je razlog ali vecina igraca koja nam je dosla kao 'zvucno' pojacanje ili koji u svojim klubovima igraju drama jel dodju u Zelju to nije ni blizu tome, a ovi sto dodju kao neki hajmo rece anonimusi pokazu se kao dobra pojacanja.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
teteac8684
- Kontakt:
Joviceee vrati novceee

-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ostaviti Jocu do kraja sezone, ali na priprema neka ga Sablja dobro nagazi i pripremi, siguran sam da nam ima on štošta da ponudi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Potpuno istog sam stava da Joco nije dobio pravu šansu..Dobar je to igrač ali svaku utakmicu ima pritisak..oćepit će on garantujem..ne treba ga tjerati valjat će on Želji sigurno.
MrRiccoli je napisao/la:A dobro ja nekako i dalje mislim da nije dobio pravu sansu. Mislim na igru od starta utakmice jer je uglavnom ulazio sa klupe. Steta sto ga nije dao protiv viteza mozda bi ga ocepilo, ali sta je tu je. Za svoju platu koju primaju i s tim koliko doprinose nadam se da ce antolovic i on biti bivsi vec j januaru. A i nezz koji je razlog ali vecina igraca koja nam je dosla kao 'zvucno' pojacanje ili koji u svojim klubovima igraju drama jel dodju u Zelju to nije ni blizu tome, a ovi sto dodju kao neki hajmo rece anonimusi pokazu se kao dobra pojacanja.
Realno Joco je dobijao priliku kad je cijela ekipa igrala ko dlake, napregni ga sablja i hocemo 7-8 golova do kraja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mi sa dvije pobjede u naredne dvije utakmice cemo imati 26 bodova, sto je bod vise nego u povratnickoj sezoni amara 2009/10 na polusezoni... a na kraju zna se sta je bilo... shvatite me ludim ali ja vjerujem u titulu vise nego prosle sezone!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
sve je moguće. sve su utakmice teške, i svi gube bodove svugdje.

Joco...

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
U narednom periodu očekujem pojačane aktivnosti dušebrižnika oko stadiona.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
A prosle sezone sa Adzemom na jesen smo imali 34 boda(ako se ne varam), nakon 15 kola.Sada mozemo imati maksimum 26.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
30 bodova je skupio adzemZZtop10 je napisao/la:A prosle sezone sa Adzemom na jesen smo imali 34 boda(ako se ne varam), nakon 15 kola.Sada mozemo imati maksimum 26.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
e hvala na informaciji. uglavnom znam da smo puno manje ocekivali tada nego sad, a necemo biti ni blizu te cifre.jovanmaksimovic je napisao/la:30 bodova je skupio adzemZZtop10 je napisao/la:A prosle sezone sa Adzemom na jesen smo imali 34 boda(ako se ne varam), nakon 15 kola.Sada mozemo imati maksimum 26.
I onda kada više ne bude me ovdje
- ultrassa1921
- Kontakt:
Kad igramo sa Rudarom sutra ili u Subotu.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
NI sutra ni u subotu nego u nedjeljuAlipasino je napisao/la:Kad igramo sa Rudarom sutra ili u Subotu.
Nedelja 13:30Alipasino je napisao/la:Kad igramo sa Rudarom sutra ili u Subotu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
dje si to devero sinocAlipasino je napisao/la:Kad igramo sa Rudarom sutra ili u Subotu.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
A koliko su pljuvali Adzema i ekipuZZtop10 je napisao/la:A prosle sezone sa Adzemom na jesen smo imali 34 boda(ako se ne varam), nakon 15 kola.Sada mozemo imati maksimum 26.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 28 gostiju.