Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Ako se Besic ne oporavi u potpunosti mogli bi imati velikih problema u ove dvije utakmice. Posebno u ovoj drugoj. Bas zato je bitno imati po dvojicu najkvalitetnijih mogucih igraca na svakoj poziciji jer nikad ne znas kada ce ti zatrebati. Ne treba se uzdati u srecu previse. U svakom slucaju ostaje veliko pitanje ko ce poceti na toj poziciju prvu utakmicu. Ima vise kadndidata mada mislim da se Mesa nece kockati sa nedovoljno isprobanim Grahovcem i Cocalicem a Vranjes se je pokazao kao lose rijesenje. Ostaju jos Hadzic, Zukanovic ili mozda Salihovic.
Naš reprezentativac, Muhamed Bešić obavit će danas cijeli trening nakon više od mjesec i pol dana pauze zbog povrede.
Podsjetimo, Bešić je sredinom septembra u utakmici protiv Chelseaja povrijedio zadnju ložu te je teren morao napustiti već na samom početku meča.
– Bešić i Baines trenirat će danas sa ostatkom tima prvi put nakon duže vremena i mislim da je prerano da budu na raspolaganju već za vikend. – izjavio je trener Evertona Roberto Martinez.
Iako zbog suspenzije neće moći nastupati u prvom meču baraža protiv Irske, vijest da se Bešić oporavio od povrede svakako će obradovati sve navijače naše reprezentacije.
Naš reprezentativac najvjerovatnije će biti spreman za revanš meč baraža koji se igra 16. novembra u Dablinu.

Podsjetimo, Bešić je sredinom septembra u utakmici protiv Chelseaja povrijedio zadnju ložu te je teren morao napustiti već na samom početku meča.
– Bešić i Baines trenirat će danas sa ostatkom tima prvi put nakon duže vremena i mislim da je prerano da budu na raspolaganju već za vikend. – izjavio je trener Evertona Roberto Martinez.
Iako zbog suspenzije neće moći nastupati u prvom meču baraža protiv Irske, vijest da se Bešić oporavio od povrede svakako će obradovati sve navijače naše reprezentacije.
Naš reprezentativac najvjerovatnije će biti spreman za revanš meč baraža koji se igra 16. novembra u Dablinu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ovo je i dalje meni loše, tek počeo trenirati nakon više od mjesec i po, neće biti ni na 50% za 15 dana...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Bit ce spreman za revans, taman.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: Re : RE: Re: Muhamed Bešić
S ekipom,ne znaci da se izlezavaoHankMoody je napisao/la:Ovo je i dalje meni loše, tek počeo trenirati nakon više od mjesec i po, neće biti ni na 50% za 15 dana...
Ne brini bruda,Everton je to ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DragonGirl
- Kontakt:
Martinez je izjavio da će Everton učiniti sve da Bešić bude spreman za baraž jer znaju koliko su nam važne ove utakmice. Tako je Roberto, ti si naša raja!

Re: Asmir Begović
hhaah
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Muhamed Bešić
Roberto bratDragonGirl je napisao/la:Martinez je izjavio da će Everton učiniti sve da Bešić bude spreman za baraž jer znaju koliko su nam važne ove utakmice. Tako je Roberto, ti si naša raja!![]()
Buduci selektor reprezentacije BiH
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mozel mu Martinez srijedit da igra prvu?
Vise je Martinezu stalo i vise se trudi da Mume bude spreman za baraz nego nasem savezuDragonGirl je napisao/la:Martinez je izjavio da će Everton učiniti sve da Bešić bude spreman za baraž jer znaju koliko su nam važne ove utakmice. Tako je Roberto, ti si naša raja!![]()
Da su idioti ulozili zalbu vrlo moguce su mogli skinuti bar jednu utakmicu suspenzije pa da ga imamo za obje utakmice baraza.Ali idioti se nikad ni na sto ne zale,zato nas i yebe ko god gdje stigne.
-
DeepPurple
- Kontakt:
Jedino da se zale na kvalitet zvake.
- JohnCleese
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mozel mu Martinez srijedit da igra prvu?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zalbe su zajebana rabota. Nekad ti moze proci, a nekad mogu i povecati kaznu.
Zalba je imala itekako osnovu.Evo ja cu je sastaviti.Mozambik je napisao/la:Zalbe su zajebana rabota. Nekad ti moze proci, a nekad mogu i povecati kaznu.
1.Bešić je nepromisljeno reagovao i iskreno se kaje.Molimo da se u obzir uzme cinjenica da je citavu utakmicu bio predmetom grubih prekrsaja i provokacija pomenutog igraca sto je kulminiralo zadnjim startom a sve se to jasno moze vidjeti na snimku utakmice.
2.Molimo da se u obzir uzmu i Bešićeve godine kao i to da mu je ovo prvi ispad ovakve vrste.
Eto,ko kaze da nema osnove i da je nesto od ovoga laz taj je jednostavno zlonamjeran.
Pa i nije bas prvi ispad, mogli su pogledat i utakmicu protiv iste te Andore nekoliko mjeseci ranije, gdje je on trebao dobiti jos veci crveni.Fidelis je napisao/la:Zalba je imala itekako osnovu.Evo ja cu je sastaviti.Mozambik je napisao/la:Zalbe su zajebana rabota. Nekad ti moze proci, a nekad mogu i povecati kaznu.
1.Bešić je nepromisljeno reagovao i iskreno se kaje.Molimo da se u obzir uzme cinjenica da je citavu utakmicu bio predmetom grubih prekrsaja i provokacija pomenutog igraca sto je kulminiralo zadnjim startom a sve se to jasno moze vidjeti na snimku utakmice.
2.Molimo da se u obzir uzmu i Bešićeve godine kao i to da mu je ovo prvi ispad ovakve vrste.
Eto,ko kaze da nema osnove i da je nesto od ovoga laz taj je jednostavno zlonamjeran.
Oni donose odluke na osnovu izvjestaja kontrolora sudjenja i sluzbenog lica, i na osnovu snimaka. Da je dobio neki bezveze crveni, pa da smo osteceni, ovako jbg sam je kriv i nemamo se na sta zaliti.
- DragonGirl
- Kontakt:
Sumnjam da bi se bilo šta isposlovalo tom žalbom, prvo zbog toga što je crveni karton direktan, van sportskih okvira i itekako opravdan, a drugo zbog toga što je opće poznata stvar da mi nismo u nekoj ljubavi sa FIFOM ni UEFOM pa da nam izlaze u susret. A da su čelnici saveza mogli pokušati barem, mogli su. Možda i jesu pokušali, ne znamo to.
Naravno da jesu.DragonGirl je napisao/la:Sumnjam da bi se bilo šta isposlovalo tom žalbom, prvo zbog toga što je crveni karton direktan, van sportskih okvira i itekako opravdan, a drugo zbog toga što je opće poznata stvar da mi nismo u nekoj ljubavi sa FIFOM ni UEFOM pa da nam izlaze u susret. A da su čelnici saveza mogli pokušati barem, mogli su. Možda i jesu pokušali, ne znamo to.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Uh izvinjavam se gospodine Clesse, bujrum, hoces da ti sredim papire?JohnCleese je napisao/la:DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mozel mu Martinez srijedit da igra prvu?![]()
![]()
![]()
![]()
Odakle si ti jarane, koje govorno podrucje, da prebacim prebivaliste da mi zivot bude šega??
![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zaje*ite ba mozel se smanjit kazna, od tog sad svakako nema nista. Aj nek neko bar provjeri neke novije informacije kad ce se nac u sastavu, jer svaku utakmicu se očekuje sad ce sad ce a nikad. Skoro 2 mjeseca van terena
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Besic bi trebao biti spreman. Nije navedena neka povreda. Samo Oviedo, Jagielka, Hibbert i Pienaar su navedeni kao roviti igraci. Trener bi trebao kazati nesto vise ako mu postave to pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.