Nije bitno gdje i kad..

Poslano sa mog GT-S7580 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma pratice nas 2-3 milje bolesnika kakvi god uslovi bili, ali mene boli nemar i bezobrazluk, pa covjece jel tesko uzet jednom mjesecno smrk i oprat tribine, il jos gore one mreze sve visi, sve razlicite boje, oni najloni sto su okacili ko ves se smezurali od sunca i kise, samo jos golubove da puste al bukvalno ko golubarnik, najgore sto je sjever fkt dobra tribina kad bi se minimalno odrzavala, znaci 2-3 sata da one mreze skines il popravis i operes stolice, bar jednom u godini.DANAN je napisao/la:Evo kome nista nije smetalo na stadionu a gledalo se i pratilo..
Nije bitno gdje i kad..
Kazu Salem se kod Gojka pokrvio s` kerom oko kostiju...Hadzijalagic je napisao/la:Evo love
1.250.000KM nije sala.. Ono kusura ostaviti Salemu za janjeta..
Nisi skintao poentu...cikazubo je napisao/la:Ma pratice nas 2-3 milje bolesnika kakvi god uslovi bili, ali mene boli nemar i bezobrazluk, pa covjece jel tesko uzet jednom mjesecno smrk i oprat tribine, il jos gore one mreze sve visi, sve razlicite boje, oni najloni sto su okacili ko ves se smezurali od sunca i kise, samo jos golubove da puste al bukvalno ko golubarnik, najgore sto je sjever fkt dobra tribina kad bi se minimalno odrzavala, znaci 2-3 sata da one mreze skines il popravis i operes stolice, bar jednom u godini.DANAN je napisao/la:Evo kome nista nije smetalo na stadionu a gledalo se i pratilo..
Nije bitno gdje i kad..
Pa napisao sam da ce nas 2 hiljade sjedit i na granama ako treba, ali realno je bezobrazno da se ne moze sat izdvojit i uradit one stvari koje ne kostaju i koje nije tesko zavrsit, nismo mi seoski klub vec klub koji treba da tezi napretku u svim segmentima kako finansijskim tako i u sportskim, ne mozemo se vodit tom logikom "ee evo kako ljudima nije smetalo", pa sto onda pricamo o izgradnji stadiona, hajmo ostavit sve nek truhne i bit zadovoljni sto nas dolazi 2 milje itd.. Ne mozemo tako razmisljat brate dragi, tako ne funkcionise u danasnje vrijeme moderan i uspjesan klub, idemo predaleko samo sam htio ukazat na nemar i bezobrazluk u vezi stvari koje se podrazumijevaju tipa odrzavanje onog malo dobrog sto imamo..DANAN je napisao/la:Nisi skintao poentu...cikazubo je napisao/la:Ma pratice nas 2-3 milje bolesnika kakvi god uslovi bili, ali mene boli nemar i bezobrazluk, pa covjece jel tesko uzet jednom mjesecno smrk i oprat tribine, il jos gore one mreze sve visi, sve razlicite boje, oni najloni sto su okacili ko ves se smezurali od sunca i kise, samo jos golubove da puste al bukvalno ko golubarnik, najgore sto je sjever fkt dobra tribina kad bi se minimalno odrzavala, znaci 2-3 sata da one mreze skines il popravis i operes stolice, bar jednom u godini.DANAN je napisao/la:Evo kome nista nije smetalo na stadionu a gledalo se i pratilo..
Nije bitno gdje i kad..
Jel mislis da je ove gore na granama interesovalo jeli stadion opran,imaju li gdje pisat i srat,ko im je predsjednik,koliko je para leglo.......
Njima je jedino bilo bitno doci i naci sto bolje mjesto da gledaju svoga Želju....
Tako je. PRavda za Jocu !pintol_TM87 je napisao/la:Mnogo ste neozbiljni u ovim ozbiljnim trenutcima.
Ja sa to reko prije celika. Uzmemo li 15 od 18 bodova itekako saom u borbi za titulu....jer liga nije ko prosle godine sad svi kiksaju i gube bodove haman svako kolojovanmaksimovic je napisao/la:mi sa dvije pobjede u naredne dvije utakmice cemo imati 26 bodova, sto je bod vise nego u povratnickoj sezoni amara 2009/10 na polusezoni... a na kraju zna se sta je bilo... shvatite me ludim ali ja vjerujem u titulu vise nego prosle sezone!
malo se pilo, veselo bilo?Alipasino je napisao/la:Kad igramo sa Rudarom sutra ili u Subotu.
akisarajevo92 je napisao/la:malo se pilo, veselo bilo?Alipasino je napisao/la:Kad igramo sa Rudarom sutra ili u Subotu.
Postovani kolega cijenim te jako radi truda koji si pokazao kada su bile clanske aktuelne.Fanzi je napisao/la:Pricao sam mnogo puta s Jocom. Svasta sebi navijaci dozvoljavaju. Sve sto vas zanima reci ce vam covjek direktno. Sasvim je rega lik, a mene je kupio recenicom da Zeljo ima najbolje navijace u drzavi nakon utakmice protiv Slobode.
Al jbg mnogi nasi navijaci ne idu na utakmice, a kamo li na treninge... Ne pokazuje se ni gram strpljenja i za sta.
Pa zezamo se jbt, logicno da bi voljeli da proradi. Dat mu prostora do pauze, neku skromnu minutažu i napravit furku s Jocom kao sa Tiagom i Zokijem i to je toFanzi je napisao/la:Pricao sam mnogo puta s Jocom. Svasta sebi navijaci dozvoljavaju. Sve sto vas zanima reci ce vam covjek direktno. Sasvim je rega lik, a mene je kupio recenicom da Zeljo ima najbolje navijace u drzavi nakon utakmice protiv Slobode.
Al jbg mnogi nasi navijaci ne idu na utakmice, a kamo li na treninge... Ne pokazuje se ni gram strpljenja i za sta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.