a to sto govoris da Slavije se sad bori za opstranak i da zbog toga nije bilo moguce namjestiti utakmicu, a sta je sa Travnikom?? govorite oni pustili Sirokog a gle Travnik 2 boda od ispadanja... a Zeljo je uspio za jednu godinu uradit sto vi niste uspjeli za 5 godine kolko smo bili u krizi a imali ste dosta vremena... al samo cu jedno reczemahz je napisao/la:eo mog iskrenog misljenja.mislim da sarajevo fakat nije namjestilo ni jednu utakmicu ,moguce je samo da su dogovorili sa olimpikom , ali zeljo je vrlo lahko svoju prvu utakmicu sa olimpikom namjestiti, ali nikog nismo pokrali sigurno,neznam kako mislite da je kupljeno protiv slavije kad se ljudi bore za opstanak (provjerite tabelu) zeljo je imo malu pomoc kod kuce sto neopravdavam al eto nije nista strasno kakvih ima(slavija ,zrinjski,leotar...). Na strani nisu zakidani kao sarajevpo al opet nemogu ni opravdat nase igrace koji su onda tri utakmice zaredom izgubili na strani( mislim travnik, laktasi i ponovljena sa slobodom mislim jesu zakidani al da su tolko bolji uzeli bi bar 3 boda)
SVE U SVEMU NEK LJUDI SLAVE TU TITULU I EVROPU, NIJE NI MENI DRAGO STO SU PRVI AL AKO BUDEM TRAZIO UTJEHU U TOME DA SU NAMIJESTALI SAMO CE MI BIT JOS GORE, UTJEHA MI JE TO STO NAS NISU DOBILI OVE SEZONE I OSTAJU JOS DVIJE UTAKMICE DA IZBORIMO EVROPU I DA U EVROPI BUDEMO BOLJI OD STRUMFOVA.
DUPLA MAJSTORE!!!