FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tax
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tax » 17 maj 2010, 22:04

jocker12 je napisao/la:Ako vam se ne daju te 2KM nemojte ni dolaziti na tekmu,kao da zeljo zavisi od vase 2KM ;)
ocito da zavisi kad sad poskupljuju ulaznice
i onako je doslo vrijeme da od nasminkanih djevojaka i nekih sminkercica ne mogu doci na stadion
gdje su bili kad je bilo najteze,zato kuci lagan o na tv gledat protiv laktas aotici imam godisnju nisam se nado ovakvim dobri mrezultatima pa sam je kupio a sledece sezone samo na gostovanja
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 maj 2010, 22:06

Da li je istina da je Kanton Sarajevo sponzor finalne utakmice KUP-a?
Da li pobjednik Kup-a od NSBiH dobija financijsku nagradu za osvajanje istog?
Biti cu kratak da Kanton Sarajevo odnosno premijer je dao 10.000 KM a nagrada za pobijednika kupa je 40.000 KM meni se cini ako nije i visa a za osvajaca titule 100 000 KM ako ne i vise :D :D

Nemoj te ba cigancit oko karte **** 2 marke vala te 2 marke nemogu mi ni za dorcak aj ne preseravajte se znam da se vecina zajebava pocev od seye ali pusti gluposti ljudi se upalili 2 marke manje vise ... Ako hocete da docekate ono sto ste sanjali 5,6 godina ajde budite tu molim vas :D :D :D

SVI U SRIJEDU NA UTAKMICU da podignemo trofej sa nasim junacima ;) ;)
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 22:08

Prosle godine uprava je pocastila navijace kada je vazila godisnja u kupu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 maj 2010, 22:09

Šta ste zapeli za te karte više

DUPLA MAJSTORE!
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 17 maj 2010, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 17 maj 2010, 22:09

Seyo_TM je napisao/la:Prosle godine uprava je pocastila navijace kada je vazila godisnja u kupu...
mislim da je to bilo 2008. u polufinalu kupa protiv slobode... :?

sezonu ranije (2008/2009), zeljo je vec nazalost u prvom krugu ispao od zvijezde... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 17 maj 2010, 22:14

E sta nece covjek sve procitati, ....le vas dvije marke, ko zeli da dodje, doci ce, kraj price, ja bi dao i cenera samo da ne buce padavina i da se ponovi atmosfera sa prosle tekme sa borcem, da vodimo 2-3 razlike pola sata do kraja, ne strepeci za rezultat, bez srkleta :mrgreen:
Toliko smo cekali ovo, vi se uhvatili dvije marke, uzivajmo u ovim momentima i ne prdite :mrgreen: :mrgreen:

DUPLA MAJSTORE ;)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 maj 2010, 22:15

Seyo_TM je napisao/la:Prosle godine uprava je pocastila navijace kada je vazila godisnja u kupu...
bilo to protiv bosne ili zrinjskog
svoj ti pos'o !

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 17 maj 2010, 22:17

Nista - bojkot je jedino rjesenje! Svi na sjever i na platnu pustiti snimak sa BHT-a. :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 maj 2010, 22:19

Vlak je napisao/la:Nista - bojkot je jedino rjesenje! Svi na sjever i na platnu pustiti snimak sa BHT-a. :D
Hajmo sad UPRAVA NAPOLJE :D :D :D
svoj ti pos'o !

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 17 maj 2010, 22:21

Daj ljudi šta vam je .. 20 stranica o 2KM ..
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 22:26

tm84 je napisao/la:

sezonu ranije (2008/2009), zeljo je vec nazalost u prvom krugu ispao od zvijezde... :roll:
e yebo me senilnost...ne mogu se sjetit koja tekma...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 22:28

Krajnje je bezobrazno i simptom nedostatka ljubavi prema klubu da se sada kvari atmosfera zahtijevanjem nagrada za navijače i nekim ogorčavanjem zbog dodatne dvije marke koje idu klubu. Taman i da nije ispravno i da je blaga ciganija to uraditi, onaj ko voli ŽELJU će istrpiti tu strašnu nepravdu što će za revanš finala kupa biti primoran da izdvoji astronomskih 7 KM! Svi ostali koji unose nemir i kvare raspoloženje u ove najdivnije dane, su jednostavno bezobrazni i razmaženi dobrim rezultatima, pa traže dlaku u jajetu da se bune, bore za pravdu, zamijeraju itd.
Nisu valjda odavno bili ogorčeni igračima, upravom, trenerima, pa moraju sad malo.

Eto, nije vam se teško pronaći u tekstu(da ne nabrajam sve "nickove" koji su konsternirani ovakvom odlukom kluba).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 maj 2010, 22:29

1921 je napisao/la:
themaniaks je napisao/la: pa sto moraju na zapad ici ;)
Zato sto ima ljudi sa malom djecom koja nisu zeljna pirotehnike, i kvazi navijaca na jugu.
ima penzionera ljudi sa parama a i oni koji ce da dobiju kartu tu je i uprava porodica od igraca i ...

Ma nema veze dajem oni 7 KM tolko sam prije davao za SJEVER da ce i moj stari 10 KM za Sjever pa mirna bosna a i zeljina kasa,a i plata od igraca,uprave itd.

VALA NIJE MI ZAO NI TI JEDNOG FENINGA
svoj ti pos'o !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 maj 2010, 22:30

Seyo_TM je napisao/la:
tm84 je napisao/la:

e yebo me senilnost...ne mogu se sjetit koja tekma...
cetvrtfinale kup utakmica protiv sarajeva
rezultat 3:1
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 maj 2010, 22:39

Još jednom cu ponoviti sam sebe , nije mi ofirno jbg.

Molim vas ,ako vec necete ici radi cijene karata nemojte javno kukati po forumu :!: :twisted: :oops: :oops:
Ako ništa nemojte radi momaka koji GODINAMA idu na svako gostovanje,koji od bukvalno odvajaju od usta da bi išli u svaku mogucu vukojebinu ove države,koji se snalaze za kombije i za gorivo na razne nacine,koji proživljaju najgora moguca poniženja po tim gostovanjima,koji NIKAD nisu okrenuli leđa Želji cak i kad smo bili u najdubljim ****.
Ako vam je puno 7 KM ima brate TV prenos, samo nemoj javno po forumu kukati :oops: :oops:

Nemojte barem sad kad se borimo za oba trofeja...sad je potrebno da navijanjem pomognemo Želji a ne da kukamo oko cijena....ako se nazivate navijacima onda se odazovite pozivu i ispunite tu dužnost i obavezu.
Dosta više kukanja o cijenama po forumu :oops: ...ima TV prenos kome je puno ili mrsko dati 7 KM...ima ko ce doci da podrži Želju...ja sam dolazio i kad je bilo najteže ubjedljivo i kad smo bili na najnižim granama -kad je na stadionu bilo 1.500 bolesnika i kad je padala kiša i snijeg i kad je bio minus.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 maj 2010, 22:42

drop je napisao/la:Još jednom cu ponoviti sam sebe , nije mi ofirno jbg.

Molim vas ,ako vec necete ici radi cijene karata nemojte javno kukati po forumu :!: :twisted: :oops: :oops:
Ako ništa nemojte radi momaka koji GODINAMA idu na svako gostovanje,koji od bukvalno odvajaju od usta da bi išli u svaku mogucu vukojebinu ove države,koji se snalaze za kombije i za gorivo na razne nacine,koji proživljaju najgora moguca poniženja po tim gostovanjima,koji NIKAD nisu okrenuli leđa Želji cak i kad smo bili u najdubljim ****.
Ako vam je puno 7 KM ima brate TV prenos, samo nemoj javno po forumu kukati :oops: :oops:

Nemojte barem sad kad se borimo za oba trofeja...sad je potrebno da navijanjem pomognemo Želji a ne da kukamo oko cijena....ako se nazivate navijacima onda se odazovite pozivu i ispunite tu dužnost i obavezu.
Dosta više kukanja o cijenama po forumu :oops: ...ima TV prenos kome je puno ili mrsko dati 7 KM...ima ko ce doci da podrži Želju...ja sam dolazio i kad je bilo najteže ubjedljivo i kad smo bili na najnižim granama -kad je na stadionu bilo 1.500 bolesnika i kad je padala kiša i snijeg i kad je bio minus.
potpis svaka cast :( :(
svoj ti pos'o !

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 17 maj 2010, 22:44

Hajde neka sada karte nek ostanu po strani, ovdje se i tako često zamijene teze, i (ne)namjerno brkaju kruške i jabuke, k'o da je online prodaja pa pljušte licitacije i komentari. A sve će se ionako vidjeti na stadionu, ko je mislio i misli, doći će, sigurno je da nije razlika u cijeni motivirajući faktor, možda tek seljački gaf. Al' oprošteno je, jer je pogled s vrha neprocjenjiv!
Nešto drugo, daleko važnije, stoji nam dugo kao kamen na prsima:
Ode Coca, " 'ebo Cocu ", ode Kerla na probu, "joj jes' glup", evo možda i Šeha ode, "ma mrš Šeha, ne vraćaj se"... je li vam odnekud poznato? I šta bude?
Igrači nam odu, reklo bi se kako je kome qrcu ćeif, i samo se klepne ušima, k'o sramna šutnja o pobačaju, a kada najvjerniji postave pitanje: "zašto je normalno šuknuti nam ga evo npr. cijenom karti, a dobrog igrača pustiti u bescijenje?", onda svaka zicagu zine štaaaa je, šta se buniš!? Izgleda k'o da je pojedincima merak da ga samo primaju pa valjda im i sav ostali svijet tako izgleda. Hajde što se mahalski blati dojučerašnja igračka zakletva, pitanje je da li će se i kada će se te stvari u klubu promijeniti, pitanje svih pitanja.

(ima i ova seyo: Ne smeta šubara oko šlajpeka, smeta prazan šlajpek!)

Sve hadže koji se ovdje javljaju da će donirati ljudima slabijeg imovnog stanja nek dodju pred ulaz na južnu tribinu, izvade gutu i lako će naći one kojima će pomoći, kakvi žiro računi, pp-i, i sl. ne mislite valjda da ljudi još plaćaju za ADSL da ovo čitaju? Kad se već zahebavamo, da se zahebavamo...

I slavićemo. Samo je poenta da slavimo i dogodine, jači, organizovaniji i bogatiji :!: A ne da se raskusuramo oko 10000 KM i razhebemo k'o vašarski skup. Na dobrom smo kursu, imamo vjetar u leđima, i ako sami sebe ne pobijedimo, niko drugi nas neće sigurno. Ko ovo ne shvati, a posao mu je i čita, neka optrčava sa Nurijom i peharom u rukama krugove, i maše zastavicom, imaće kad plakati (7 godina minimum). Ili neka ne dozvoli da se ikada više ponovi onakva dekadencija i bruka. Je li previše što to tražimo? Je li to manjak ljubavi prema klubu?
Manijak sam, nisam malouman!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 17 maj 2010, 22:47

drop je napisao/la:Još jednom cu ponoviti sam sebe , nije mi ofirno jbg.

Potpisujem SVAKA CAST NA OVOM POSTU :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 22:49

Kad smo kod minusa, nikad mi se guzica nije smrzla ko onda protiv Jedinstva 2005 godine. Jos oni vodili 0:1 na poluvremenu i onda mi okrenuli na 2:1.

Ovo neofirno skrecem s teme hehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 22:55

Krvotok je napisao/la:(ima i ova seyo: Ne smeta šubara oko šlajpeka, smeta prazan šlajpek!)
I slavićemo. Samo je poenta da slavimo i dogodine, jači, organizovaniji i bogatiji :!: A ne da se raskusuramo oko 10000 KM i razhebemo k'o vašarski skup. Na dobrom smo kursu, imamo vjetar u leđima, i ako sami sebe ne pobijedimo, niko drugi nas neće sigurno. Ko ovo ne shvati, a posao mu je i čita, neka optrčava sa Nurijom i peharom u rukama krugove, i maše zastavicom, imaće kad plakati (7 godina minimum). Ili neka ne dozvoli da se ikada više ponovi onakva dekadencija i bruka. Je li previše što to tražimo? Je li to manjak ljubavi prema klubu?
Manijak sam, nisam malouman!
Nece se raskosurat i bicemo jaci dogodine, ne sekiraj se! Znam zasto si sumnjicav oko uprave, al malo su se stvari promjenile...
Jedno je biti s razlogom sumnjicav a drugo je ponizavat klub (sadaka i ostale gluposti...), oko toga cu se sa nekim svadjati uvijek! Svadjao sam se sa uhljupima kad smo najlosiji bili, a vala cu i sad...niko nece ponizavat klub a da mu ne kazem koju...
Uglavnom, koga je briga oko stanja u klubu sto se tice finansija i poslovanja, ima udruzenje i nek se aktivira sa momcima...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: xFrAg i 21 gost.