Ima i na radiosaHigh je napisao/la:**** uvijek prvi.
http://****/cista-u-fk-sarajevo-je ... -i-barica/
Šta će ovi sitni sportovi...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
MortemHz je napisao/la:Pocelo je!!!!!
Miodrag Ješić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od danas više ne računa na prvotimce, kapitena Ivana Tatomirovića, Bojana Puzigaću, te Marija Barića.
Sarajevo ljubavi moja.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
kallasi treba na beka , ne znam vise sta se eksperimentise ?!
Odlično je pogodio sa Tatomirovićem i Bojanom, Barić nije jedan od glavnih faktora ali je opet nedovoljno kvalitetan. Ima tu jos makar 3 igrača čija leđa želim da vidim, ali je počelo i to je glavno. Podrška Ješiću! Dobro je rekao i za ove igrače što su konstantno povrijeđeni, tako da im po povratku treba dati priliku. Ako su povrede hronične onda se nema šta na njih računati. I onda lagano u kupovinu 5 kvalitetnih igrača, drugačije ne može.
Pocelo je samo pucaj Jesa nemoj stajat ima tu jos smeca

Dakle: Stepanov, Barić, Puzigaća i Dunja. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Pocelo je!!!!!
Miodrag Ješić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od danas više ne računa na prvotimce, kapitena Ivana Tatomirovića, Bojana Puzigaću, te Marija Barića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da li cemo konacno poslije zime prodisati malo?
Samo me strah posljednjeg trzaja spomenutih levata.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za ostale ce vidjeti, ima jos 5 utakmica do kraja polusezone pa bujrum nek se dokazu picke ako mogu
naravno ne svi, pojedini
Upravo objavljeno na zvaničnoj stranici:

Prije početka današnjeg redovnog treninga našeg prvog tima, koji je održan u Trening Centru Fudbalskog kluba Sarajevo, Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Miodrag Ješić, pred svim okupljenim igračima saopštio je svoju odluku, da u budućnosti više ne računa na usluge Marija Barića, Bojana Puzigaće i Ivana Tatomirovića.
Pomenuti fudbaleri od današnjeg dana neće više trenirati i dijeliti svlačionicu sa prvim timom Bordo kluba, a Stručni štab na čelu sa Miodragom Ješićem donio je ovu odluku u skladu sa usvojenom vizijom duguročne fudbalske koncepcije i igre našeg Kluba.
Navedeni fudbaleri upućeni su na rješavanje svog statusa kao i individualnog treninga kako bi imali mogućnost da ostanu u formi do pronalaska novog profesionalnog angažmana.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema posljednjeg trzaja... Odstranjeni su ko flaster. Svi koji pođu će isto. A ima još malo kola da bi nešto zajebali, tj. nećemo ispasti, a meni je to ove sezone najbitnije!
Klupska stranica nikad ažurnije nije vijest prenjela:
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bar ... -tima/2666
Klupska stranica nikad ažurnije nije vijest prenjela:
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bar ... -tima/2666
Samo Saraj'vo.
Au al' se obradovah braco mila. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moramo, rekao sam ti davno da se ovaj ne sali kada kaze nesto i ima muda iste sekunde da te otjera ne svidi li mu se nesto...otici ce jos para igraca a dovest ce on neke svoje sad na polusezoni a mislim da mozes pretpostaviti sta ce im raditi na pripremama jer tu ne postoji klanovi,pusenje,kockanje,drogiranje..bravo Jesa jos jednomjoker90 je napisao/la:Da li cemo konacno poslije zime prodisati malo?Samo me strah posljednjeg trzaja spomenutih levata.
Jesa, Jesa, Jesa, Jesa!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Tako protiv mladosti namjerno puštao njihovog napadača iako je govorio "moj"
Barić po kafanama pričao o taktici i trenerskom neznanju....
Vozfra!
Barić po kafanama pričao o taktici i trenerskom neznanju....
Vozfra!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tacno mi se dan naglo popravi. Tek sad vidjeh da Puzi, Tatko i Baric su odstranjeni od ekipe totalno. Znaci nece biti nikakvi trzaja sto me strah bilo. Ideeemo!MortemHz je napisao/la:Moramo, rekao sam ti davno da se ovaj ne sali kada kaze nesto i ima muda iste sekunde da te otjera ne svidi li mu se nesto...otici ce jos para igraca a dovest ce on neke svoje sad na polusezoni a mislim da mozes pretpostaviti sta ce im raditi na pripremama jer tu ne postoji klanovi,pusenje,kockanje,drogiranje..bravo Jesa jos jednomjoker90 je napisao/la:Da li cemo konacno poslije zime prodisati malo?Samo me strah posljednjeg trzaja spomenutih levata.
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Tmurna jesen al' zlatno proljeće...

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo neka neko ko ima kontakt ovih inžinjera što uređuju klupsku:
Barić, Puzigaća i Tatomirović odstanjeni iz prvog tima
Piše se odstranjeni, a ne odstanjeni! Mada ako je to cijena, nega sve vijesti slijedeće budu ovoliko pozitivne pa makar i sa gramatičkim greškama!!!!
Barić, Puzigaća i Tatomirović odstanjeni iz prvog tima
Piše se odstranjeni, a ne odstanjeni! Mada ako je to cijena, nega sve vijesti slijedeće budu ovoliko pozitivne pa makar i sa gramatičkim greškama!!!!
Samo Saraj'vo.
Sad sigurno onaj momak sto je pred kraj tekme protiv Mladosti yebavao Jesi sve i trazio da ode, jede svoja muda 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahahaha al' im ga spusti !!! To je to od ovog trojca. Ovo je najjace: 'Navedeni fudbaleri upućeni su na rješavanje svog statusa kao i individualnog treninga kako bi imali mogućnost da ostanu u formi do pronalaska novog profesionalnog angažmana.'
Nemaju sansu da se vrate u tim. Mogu misliti sad kako se paksu stis'o kod ostalih
hahaha Bravo Jesa, bravo 
Nemaju sansu da se vrate u tim. Mogu misliti sad kako se paksu stis'o kod ostalih
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 14 gostiju.