Red je da napisem i kako ja vidim ovu gurpu na SP.Ova grupa ne spada u najjace na prvenstvu ali spada u sigurno jednu od najzanimljivih.Po kvalitetu izdvaja se Holandija ali svaka ekipa moze pobediti svaku i verujem da ce se boriti do zadnjih minuta ko ide u Knockout fazu.
Holandija-Vec sam rekao da Holadnija prednjaci u ovoj grupi sa kvalitetom.Stekeleneburg na golu,iskusni lisac VAn Bronchorst koji se oprosteo od klupske karijere i jos ceka da se zavrsi SP pa da se oprosti i od "Oranja" i nosice kapitensku traku na ruci.Velika satisfakcija za ovu gromadu od coveka.Pored njega jos su tu Mathijsen,Heitinga,Boulahrouz...
U vezi takodje odlicnih igraca MVB,Sneijder,Robben..i u napadu Van Persie,Kuyt,Huntelar potenicjalni su kandidati za visok plasman na ovome SP.Veoma ce puno znaciti tekma protiv Danske na samom otvaranju za samopouzdanje igraca.
Danska-Simpaticna ekipa sa severa evrope.Ono sto krasi ovu ekipu nije individualni karakter vec timski.Oni u svom sastavu nemaju neke velike zvezde vec igrace koji strpljivo rade.Sorensen,Agger,Jensen,Gronkjer su predvodnici ove generacije+kada im se tu pridodaju mladici Kjaer,Bendtner,Kron Dehli ova generacija ima onda veliki potencijal.Jos je tu mnogo igraca koji ce puno da znace ovoj repki kao ROmedahl,Poulsen,Kroldrup i sa pravom su najveci kandidati za drugu fazu uz Lale.
Japan-Losa repka,mislim da je ovo najlosi tim koji su imali predhodnih godina-Nekoliko igraca iz evrope HAsebe,Matsui,Honda..te iz domaceg prvenstva Okazaki,Nakamura nece moci odvesti Japan dalje cak mislim da ce da zavrse 4.
Kamerun-Afrikanci kao afrikanci mnogo se oslanjaju za snagu.U svome timu imaju veliku zvezdu Eta,ali i nekoliko odlicnih igraca Makoun,na golu Kameni,rodjaci Rigobert i Alex Song,Geremi,Ekotto,mogli bi da se bore sa Holadnijom i Danskom za plasman dalje.Velika ce borba da bude ali ja ipak sanse dajem 60-40 za dansku.
MOja tabela kako sam vec rekao je sa puno nedoumica:
1.Holadnija
2.Danska
3.Kamerun
4.Japan.
Ovde kazem velika ce borba da bude izmedju 2 i 3 pozicije i moguce su promene bas na tom mestu,za ove ostale dve sam prilicno siguran.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))