alemsa je napisao/la:Realno Elmedin je trenutno najjaci, nea sta, samo ga je Foster sad malo poremetio.
Edelman 20 boba, dobar pocetak
Ima ovdje ekipa i sa 6-1 rekordima..ja sa tim rekordom kaze 4 pozicija ebote..eto kako si ti izvlacio dovizije da sa tim rekordom ja sam na 4 poziciji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
jestamaji je napisao/la:meni je svejedno ko će osvojiti, jedino se nadam da će to biti neko ko aktivno igra
a što se prvog pick-a tiče to po meni u fantaziju nije najbolja opcija, najbolje je draftati negdje u sredini
Mogu ovo potvrditi dobro je birati sredinom jer je prvih 10 pickova obicno dobrog kalibra, da nema neke razlike u kvaliteti tih igraca. A onda 1,2,3 pick ceka do 22,23,24 picka i odu neki dobri igraci..
Danas navijamo za Steelerse i Packerse, mada mislim da Broncosi nece biti problem za Brady-ja ukoliko svi budu zdravi, jer su isti u prvih 6 utakmica imali vise srece nego pameti, a isto tako odbrane Phillipsa Brady-ju nisu nikad prdstavljale problem (nesto slicno kao i odbrane LeBeau-a).
Takodjer sa malim zakasnjenjem Happy Halloween Colts !
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
tuzlak1987 je napisao/la:Ova odbrana Chiefsa sa Hallijem, Houstonom, Johnsonom i Parkerom prebila Stafu
Njega prebija ko stigne
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..