Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ih, valja pokupovati tolike zastavice, znate li vi pošto je danas štampanje u boji?!
Šalim se, evo ko želi da pokuša, ima na stranici saveza još brojeva, ali ja sam izdvojila one za koje mislim da mogu biti korisni u ovom slučaju :
Shooter je napisao/la:Da savez izleti lovu za zastavice.
Jedino ako nadju nekog sponzora pa da uradi zastave, s jedne strane zastava s druge strane logo kompanije
Da bude k'o protiv Belgije u Cirinom mandatu... Eronet sponzor nekih balona, tribine u crvenoj boji
Shooter je napisao/la:Da savez izleti lovu za zastavice.
Jedino ako nadju nekog sponzora pa da uradi zastave, s jedne strane zastava s druge strane logo kompanije
Da bude k'o protiv Belgije u Cirinom mandatu... Eronet sponzor nekih balona, tribine u crvenoj boji
Pa urade u plavo bijeloj boji. Recimo TA je radio salove za Sarajevo na proslavi titule zadnje kolo i dijelili na zapadu. Prelijepi salovi.
Shooter je napisao/la:
Pa urade u plavo bijeloj boji. Recimo TA je radio salove za Sarajevo na proslavi titule zadnje kolo i dijelili na zapadu. Prelijepi salovi.
Ma, ja ti kazem da ovi nasi nemaju osjecaja ili ih boli qurac... Da nam, recimo BHTelecom, uradi zastavice, Irci bi mislili da su u Holandiju dosli igrati... Logika tipa yebes boje repke, nisu ih oni platili
Shooter je napisao/la:
Ma, ja ti kazem da ovi nasi nemaju osjecaja ili ih boli qurac... Da nam, recimo BHTelecom, uradi zastavice, Irci bi mislili da su u Holandiju dosli igrati... Logika tipa yebes boje repke, nisu ih oni platili
Ma kontam sta hoces da kazes, to je sve do menadzmenta reprezentacije i onog ko je zaduzen za marketing i PR.
Pa ima tu kompanija koje bi guza dale osim tih zastavica samo da im bude logo na tribinama Bilinog.