Pa ako dobije neko od njih dvojice zuti, Skahic ce igrati protiv Zrinjskog i to je to. Sva trojica su odlicni igraci i vjerujem da ce Husrefu u narednim utakmicama biti veoma tesko odrediti ko ce od od njih ostajati na klupi.sloboda72 je napisao/la:Halfovi Kostić,i Mehmedagić uz Efendića imaju po 2 žuta.Bolje bi bilo postaviti Škahića umjesto Mehmedagića jer će sudija ciljano davati kartone da nas oslabi i protiv Zrinjskog. Šta ako kartone dobiju Kostić i Mehmedagić ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
Moramo iskoristiti ovu pometnju u Sarajevu, al baš moramo. Bez Delača i Stepanova, nema ni Radovca i Ikandea, a evo sad još tri prvotimca izbačena iz ekipe.
Samo jako od prve minute, kao i svaku utakmicu do sad
Samo jako od prve minute, kao i svaku utakmicu do sad
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo Jesic otkantao Puzigacu, Tatomirovic i Baric. Nema ih protiv nas..
čim ih je otjerao, jasno ti je kako stvari stojetuzlak1987 je napisao/la:Evo Jesic otkantao Puzigacu, Tatomirovic i Baric. Nema ih protiv nas..
ako nisu jači, nisu ni slabiji, sigurno
Off,
Dugo nisam vidio idolentnijeg frajera na terenu od Puzigace. Ne znam ni kako su ga do sad durali.
Dugo nisam vidio idolentnijeg frajera na terenu od Puzigace. Ne znam ni kako su ga do sad durali.
tuzlanska Sloboda
nema opustanja mada im je kadar dosta suzen
Plakalo na golu, u odbrani su tu Barbaric, Kovacevic, Miholjevic, Kalasi, Kadusic, Al. Bekic, u vezi: Berberovic, Duljevic, Rustemovic, Hebibovic i napad: Okic, Velkoski, Benko, Am. Bekic. fali tu dosta njih: Ikinde, Alispahic, Radovac, Delac, Stepanov, Puzigaca, Puric, Baric, Tatomirovic....... iskreno ja nemam pojma kakvu ce oni postavu sklepati ali opet valja biti maksimalno oprezan 
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema veze opet su to tri izostankaChinaglia je napisao/la:čim ih je otjerao, jasno ti je kako stvari stojetuzlak1987 je napisao/la:Evo Jesic otkantao Puzigacu, Tatomirovic i Baric. Nema ih protiv nas..
Znaci igramo protiv ove nase "djece" Bekica na Kosevu
Od svih nabrojanih osjetno fale Delač i Ikande . A ljudi nama Radovac ne fali sa njim možemo bit samo gori hahahah .Sorry za upad .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Njima je tek da jačaju poslije otkaza ove trojice, a za ned će biti definitivno poremećeni. Svejedno kakvi god da su, sva trojica su prvotimci kao i Radovac i Delač.Chinaglia je napisao/la:čim ih je otjerao, jasno ti je kako stvari stojetuzlak1987 je napisao/la:Evo Jesic otkantao Puzigacu, Tatomirovic i Baric. Nema ih protiv nas..
Ma definitivno moramo napasti i igrati nas presing na njihovu zadnju liniju koja nije uigrana plus golman im je nizak i pomalo nesiguran. Koji god sastav Sarajeva bude selektiran igrace prvi put jednu zvanicnu utakmicu, sobzirom da je nasa snaga kolektiv moramo iskoristiti trenutno raskosuravanje u ekipi Sarajeva.
Iskreno moj jedini strah je Musemic da se namjerno ne povuce a oni imaju igrace koji mogu potezom rjesiti utakmicu.
Iskreno moj jedini strah je Musemic da se namjerno ne povuce a oni imaju igrace koji mogu potezom rjesiti utakmicu.
Ako sad ne iskoristimo ovakvo stanje u FK Sarajevo i ne pobjedimo,onda ne znam kad cemo..mada i bod je dobar,ali nekako prizeljkujem sva tri..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Uuu bice fina brojka nasih,iznenadjen sam odzivom,haman tri put manje nas kuci ima
Grmice sa obje strane,momci ce imati veliku podrsku.
Samo da **** policija ne usere KO svaki put i puste nas maltene na poluvremenu,a istjeraju 20 minuta prije.
Nadam se da ce Nase uprave to rjesiti.
Za rezultat,jbg napast pa sta bude.
A Gore ovom momku da kazem nesto...
Oprostice mi,Ali nije to lijepo sumnjati za vlastitog trenera.
Eto kao ako zatvori izdao...Mislim...
Nije to hus zasluzio.oni htjeli nehrjeli moraju napasti,a mi kada im GA slotimo jaro moj
Podrska husrefu,neka igra kako misli da treba.nemojte kakati beze.
Dajem sarajevu 90 posto posjed,tri precke dvije Stative i 20 kornera.a da mi u 90 toj roknemo kontru i
Samo da **** policija ne usere KO svaki put i puste nas maltene na poluvremenu,a istjeraju 20 minuta prije.
Nije to hus zasluzio.oni htjeli nehrjeli moraju napasti,a mi kada im GA slotimo jaro moj
Dajem sarajevu 90 posto posjed,tri precke dvije Stative i 20 kornera.a da mi u 90 toj roknemo kontru i
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Nemojte se ljudi brinuti za Musemića i taktiku, taj čovjek zna sve o našem nogometu, čita druge ekipe ko bukvar i postavit će onakvu igru kakva bude najbolja za našu ekipu.
Nama se jedino može desiti loš dan, pa da kiksamo, inače sve druge stvari oko same utakmice nam idu na ruku.
100% sam siguran da ćemo nastaviti naš niz bez poraza!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nama se jedino može desiti loš dan, pa da kiksamo, inače sve druge stvari oko same utakmice nam idu na ruku.
100% sam siguran da ćemo nastaviti naš niz bez poraza!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
vidjeti ćete kada Husref krene s dva špica 
Ne sumljam ja u njegov kvalitet niti njegovo znanje, vjerovatno trener broj 1 na bosanskom trzistu, ali je njemu sarajevo u srcu kao tebi i meni sloboda i polazim od sebe jer ne mogu zamisliti sebe u situaciji gdje zelim da sloboda izgubi, pa kontam mozda i on misli slicno.solinas je napisao/la:Uuu bice fina brojka nasih,iznenadjen sam odzivom,haman tri put manje nas kuci ima![]()
Nije to hus zasluzio.oni htjeli nehrjeli moraju napasti,a mi kada im GA slotimo jaro moj![]()
Najgori scenarij ako izgubimo,lomit ce se ledja Musemicu u fazonu "pustio ih..on je njihov..nece protiv svojih..otpisano im par igraca itd. nije u stanju pobjedit ".. tipicno nas mentalitet bosanski !!
Vjeruejm u Husrefa i nadam se da ce ostat kod nas jos dugo,samo da ga zdravlje posluzi abd.. ;
Jel istina da ce igraci dobiti premije ako pobjede na Kosevu ?
Vjeruejm u Husrefa i nadam se da ce ostat kod nas jos dugo,samo da ga zdravlje posluzi abd.. ;
Jel istina da ce igraci dobiti premije ako pobjede na Kosevu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma da protiv svog babe igram is'o bih na pobjedu, kakva ljubav i kakvi bakraci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da harry
"Modra boja,na bijelome platnu,
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Da, mi idemo s jednim kombijem a znam jos za sedam kombija i jedan mini bus. Ovo je bez Fukara.SaltCityAttack je napisao/la:merak je napisao/la:Mehmedagic koliko ja znam i nije stoper vec destruktivac i na toj poziciji igra samo zato sto se iskompliciralo sa Skahicem.
Nadam se da ce Husref ostati profesionalac i da ce maksimalno pripremiti i nabrijati ekipu pogotov zeleci da dokaze Sarajevu koliko su se ogrijesili s njim.
Bilo kako bilo idemo u Sarajevo ja znam za 7 kombija i jedan manji bus ne racunajuci Fukare.
Svi u crnom!
Sta je ovo 7 kombija i manji bus to neki koji ne idu sa ovim prevozom sto Fukare imaju ili ?
Jos samo da ti kazem da se ne osvrces na ovu djecu koja pise o inozemnim klubovima na nasoj temi pa ti jos nemaju gostovanja ove sezone a ponajvise pisu i pametuju pa i psuju nasim igracima slusajuci radio prenos.
Nadam se i ja zato Zlajci proturi rijec koju do njihsolinas je napisao/la:Uuu bice fina brojka nasih,iznenadjen sam odzivom,haman tri put manje nas kuci ima![]()
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.