BIlo mi je dovoljno samo ovo pročitati i shvatiti koliko si ozbiljankraljlavova je napisao/la:Bogami ako je ovo istina sta sam danas cuo ova uprava je izgubila moje povjerenje samo cu jedno napisati zapitajte se zasto nam nije prva faza kanpa zavrsena a vec su dvije transe para uplacene revizija je bila sve s3 zna mogla bi uskoro ova uprava letiti sa jos pojedinim igracima sve ce se brzo znati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otvoren je kamp, zavrsena je prva faza koliko ja znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne gradimo mi nikakav kaNp, tako da nije ni cudo sto nije zavrseno..kraljlavova je napisao/la:Bogami ako je ovo istina sta sam danas cuo ova uprava je izgubila moje povjerenje samo cu jedno napisati zapitajte se zasto nam nije prva faza kanpa zavrsena a vec su dvije transe para uplacene revizija je bila sve s3 zna mogla bi uskoro ova uprava letiti sa jos pojedinim igracima sve ce se brzo znati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Informisi se ubleho!kraljlavova je napisao/la:Bogami ako je ovo istina sta sam danas cuo ova uprava je izgubila moje povjerenje samo cu jedno napisati zapitajte se zasto nam nije prva faza kanpa zavrsena a vec su dvije transe para uplacene revizija je bila sve s3 zna mogla bi uskoro ova uprava letiti sa jos pojedinim igracima sve ce se brzo znati
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
kraljlavova
- Kontakt:
Zasto bojkot igraca pa jednostavno su ih pojedini clanovi uprave reketirali potpisivali su jedno na papir a za uzvrat su ispod stola uzimali procenat ja sam blago receno ostao zatecen sa mnogim stvarima ne mogu da vjerujem jos sebi pa ljudi su prokockali velike pare do sada samo je jedan teren sa umjetnom travom zavrsen a ovo drugo vec kopaju ponovo
-
kraljlavova
- Kontakt:
Koja je to prva faza samo mi reci koliko ja znam to su tereni a samo je jedan gotov sa umjetnom travomMortemHz je napisao/la:Otvoren je kamp, zavrsena je prva faza koliko ja znam
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Halo KIMBA nemoj vise rahmeta ti
- PitarBordo
- Kontakt:
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
@socrates znam cijelu pricu. Jesic je otjerao Stepanova kao i Ostrakovica, a i ovu trojicu.
Vjeruj mi da znam, mogu ti i na PP reci ako te jos neki detalji zanimaju.
- PitarBordo
- Kontakt:
Imam i ja Inbox, a zanimaju me detalji...kinosvra je napisao/la:@socrates znam cijelu pricu. Jesic je otjerao Stepanova kao i Ostrakovica, a i ovu trojicu.
Samo Saraj'vo.
Možeš li i meni ako nije problem?
Ovaj gore kralj
Bilo je za očekivati da će odma menadžerčići krenuti sa spinovanjem javnosti 
Ovaj gore kralj
4.10.2009.
Daj copy paste 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Clanak je objavljen prije 3-4 mjeseca :kraljlavova je napisao/la:Zasto bojkot igraca pa jednostavno su ih pojedini clanovi uprave reketirali potpisivali su jedno na papir a za uzvrat su ispod stola uzimali procenat ja sam blago receno ostao zatecen sa mnogim stvarima ne mogu da vjerujem jos sebi pa ljudi su prokockali velike pare do sada samo je jedan teren sa umjetnom travom zavrsen a ovo drugo vec kopaju ponovo
Al ti se trudi i daljeKao što možete vidjeti teren sa umjetnom travom je postavljen, kao i teren sa prirodnom travom, uskoro kreće i izgradnja reflektora na ova dva terena. Treba istaći da se radi i na trećem terenu sa prirodnom travom, ali da bi on trebao biti gotov tek krajem godine obzirom da ćemo morati čekati da se trava koja je posijana “primi” za podlogu.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
-
kraljlavova
- Kontakt:
problem je u tome sto su ostali na tom ternu sa umjetnom travom a ovaj sa pravom travom su bili zavrsili ali je nastao problem kad je revizija skoro bila ustanovljeno je da su katastrofalno uradili prikazali jedno a drugo ugradili pa je tan naredio da se to ispocetka sve uradi a ovi nasi su vec ispucali sve bonuse za te terene ako te vec zanima odes do butmira pa ces sve vidjeti kakvo je stanjehzkg je napisao/la:Clanak je objavljen prije 3-4 mjeseca :kraljlavova je napisao/la:Zasto bojkot igraca pa jednostavno su ih pojedini clanovi uprave reketirali potpisivali su jedno na papir a za uzvrat su ispod stola uzimali procenat ja sam blago receno ostao zatecen sa mnogim stvarima ne mogu da vjerujem jos sebi pa ljudi su prokockali velike pare do sada samo je jedan teren sa umjetnom travom zavrsen a ovo drugo vec kopaju ponovo
Kao što možete vidjeti teren sa umjetnom travom je postavljen, kao i teren sa prirodnom travom, uskoro kreće i izgradnja reflektora na ova dva terena. Treba istaći da se radi i na trećem terenu sa prirodnom travom, ali da bi on trebao biti gotov tek krajem godine obzirom da ćemo morati čekati da se trava koja je posijana “primi” za podlogu.
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 30 okt 2015, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Nadam se da će Amer sutra početi umjesto Okića, opet je u depresiji frajer. Džaba ga je forsirati kad njega "ono njegovo" opali, zakuj ga za klupu dok opet ne dođe sebi.
- trunks1946
- Kontakt:
kraljkraljlavova je napisao/la:problem je u tome sto su ostali na tom ternu sa umjetnom travom a ovaj sa pravom travom su bili zavrsili ali je nastao problem kad je revizija skoro bila ustanovljeno je da su katastrofalno uradili prikazali jedno a drugo ugradili pa je tan naredio da se to ispocetka sve uradi a ovi nasi su vec ispucali sve bonuse za te terene ako te vec zanima odes do butmira pa ces sve vidjeti kakvo je stanjehzkg je napisao/la:Clanak je objavljen prije 3-4 mjeseca :kraljlavova je napisao/la:Zasto bojkot igraca pa jednostavno su ih pojedini clanovi uprave reketirali potpisivali su jedno na papir a za uzvrat su ispod stola uzimali procenat ja sam blago receno ostao zatecen sa mnogim stvarima ne mogu da vjerujem jos sebi pa ljudi su prokockali velike pare do sada samo je jedan teren sa umjetnom travom zavrsen a ovo drugo vec kopaju ponovo
Kao što možete vidjeti teren sa umjetnom travom je postavljen, kao i teren sa prirodnom travom, uskoro kreće i izgradnja reflektora na ova dva terena. Treba istaći da se radi i na trećem terenu sa prirodnom travom, ali da bi on trebao biti gotov tek krajem godine obzirom da ćemo morati čekati da se trava koja je posijana “primi” za podlogu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mozda je frajer u pravu, ne vidim razloga da ga napadate.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hahaha joj brata prije mjesec dana govori da su trenirali Pazarcani trenirali,a sad demantuje, idi na kaNp pa vidi brate. Prvo provjerite pa onda pišikraljlavova je napisao/la:Jeste istina trenirali su u nasem kanpu
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, rimljanin90 i 16 gostiju.