FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 30 okt 2015, 22:19

Neko ukro travu.
4.10.2009.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 okt 2015, 22:28

Ja sam čuo pak priču da je dolazila inspekcija iz Cardiffa koja nimalo nije bila zadovoljna radom u omladinskim kategorijama.
EDIT: Obrisa neko post prije mog.
4.10.2009.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 okt 2015, 22:33

Stvarno ste smijesni pa trenirali na umjetnoj skoro samo sta sam danas cuo od ljudi koji su upuceni u sve ovo ne izgleda bas to sve sjajno ja samo kazem potrosili planirane pare a nisu sve terene zavrsili morace neko letiti iz uprave zbog ovog vrlo jednostavno odete do butmira sve ce vam biti jasno ko je u pravu ja koliko znam trebalo je davno biti gotova prva faza sta je gotovo samo jedan teren i nista vise od terena za ovaj drugi sto je trebao biti gotov njega su opet bukvalno preorali jer je lose to sve izgledalo e sad je problem sto nema sredstava da se to zavrsi jer je tan vec dao novce za to jednostavno nestale pare da se ne peglamo vise vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu u svakom slucaju sretno nama u nedelju

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 30 okt 2015, 22:41

kraljlavova je napisao/la:Stvarno ste smijesni pa trenirali na umjetnoj skoro samo sta sam danas cuo od ljudi koji su upuceni u sve ovo ne izgleda bas to sve sjajno ja samo kazem potrosili planirane pare a nisu sve terene zavrsili morace neko letiti iz uprave zbog ovog vrlo jednostavno odete do butmira sve ce vam biti jasno ko je u pravu ja koliko znam trebalo je davno biti gotova prva faza sta je gotovo samo jedan teren i nista vise od terena za ovaj drugi sto je trebao biti gotov njega su opet bukvalno preorali jer je lose to sve izgledalo e sad je problem sto nema sredstava da se to zavrsi jer je tan vec dao novce za to jednostavno nestale pare da se ne peglamo vise vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu u svakom slucaju sretno nama u nedelju
Ima li brate dje kakve tacke...zareza...bilo sta???

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 okt 2015, 22:44

Ako treba i iz Uprave da neko leti neka leti vala. Ko god ne radi kako treba neka snosi posljedice bio fudbaler ili neko drugi.
Samo dobro provjerite prije nego nesto napisete na forumu,svjestan sam da nam je neka gungula U klubu i moguce da ima svega,ALI ima i dusmana koji koriste priliku i proturaju razne price znajuci da ce se mnogi upecati na njih.
Dobro otvorite oci i upamet braco ;)

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 okt 2015, 22:50

A mogao si sta i uslikati ako si bio dole, da vidimo tu oranicu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 30 okt 2015, 22:53

Iskreno i meni je čudno djelovala činjenica da su se dva terena gradila skoro 12 mjeseci. Sad kada je prva faza napokon završena dolazi ovaj sa pričom da je teren sa prirodnom travom ponovo pod izgradnjom, te iznosi javno vrlo ozbiljne otpužbe. Ako ima istine u ovome što kaže, nešto nije uredu.

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 30 okt 2015, 22:53

Cisto sumnjam da su danas trenirali na plastici. Danas procitah da su trenirali u kampu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 okt 2015, 23:14

Ne stavlja Dino Selimović teren, ni Edis Kusturica, firma stavlja teren, i da ga iznova moraju graditi, neće ga Dino Selimović graditi a bogami ni Edis Kusturica. Ako su firmi uplaćene pare a jesu ona mora završiti teren u skladu sa kategorijom koja je potpisana prije radova. Tako da... Ako imalo mozak uključite shvatit će te da je to ubleha, da veze sa mozgom nema.

Primjer platiš izvođaču radova da to napravi nešto, on ne napravi, nećeš mu ponovo plaćati, ili ćeš ih tužiti, ili će ti napraviti šta su potpisali. Ne živimo u kamenom dobu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 okt 2015, 23:22

Ama svakakve se gluposti pišu. Ne kažem da nema problema, ali siguran sam da Kusturica ili Selimović ili bilo ko ne bi dopustili da njihova reputacija bude ugrožena. Već se i pisalo šta će se desiti ako radovi budu kasnili i naši insajderi su prenijeli da pucamo penale firmi koja radi u koliko ne budu radovi gotovi na vrijeme, kao i ako ne budu kriteriji zadovoljeni. Nema razloga za brigu.
4.10.2009.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 okt 2015, 23:26

Ama vi pricate o kampu, to je sve ok, niko to ne dovodi u pitanje. Simba je rekao da su problemi oko kaNpa, i mozda je fakat u pravu. Neko ce letiti cim dodje do Amidze.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 30 okt 2015, 23:31

Nema Ibrakovića pa se puca po Dini i Kusti :D

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 30 okt 2015, 23:32

a i vi našli ovom štrumfiću odgovarat ...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 30 okt 2015, 23:33

Desole je napisao/la:Nema Ibrakovića pa se puca po Dini i Kusti :D
Čuj nema, sad ga vidis sad ga ne vidis. ;)
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 30 okt 2015, 23:39

Kovačević Adnan!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 okt 2015, 23:54

dobar potez Jesica. Vratiti Stepanova,i siguran sam da ce Sarajevo ostatak sezone odigrati na nivou,pa u januaru nastaviti sa cistkom i dovodjenjem pravih igraca. Jasno je da u je u ekipi bilo dosa amatera,i potrebno je vrijeme da sve to dodje na svoje mjesto, jer iako najbolje placeni igraci,vecina njih ne zasluzuje da nosi dres kluba kakav je Sarajevo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 okt 2015, 23:57

apsolutno podrzavam Jesica , malo mi je zao Tatka ali štaš . Jesic treba istrpiti i mislim da ce biti rezultata,nadam se da je ovo njegova odluka a ne da mu je neko nametnuo ,znaci trener je taj koji treba da odluci sta mu treba na terenu i svlacionici ,znaci niko drugi ,ako je ovo Jesic uradio apsolutna podrska pa i Benko da je u pitanju samo ostro ,bez rada i profesionalizma nema napredka .vjerujem da ce ovo na dobro izaci :salut: :salut:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2015, 00:14

bosnas_ je napisao/la:dobar potez Jesica. Vratiti Stepanova,i siguran sam da ce Sarajevo ostatak sezone odigrati na nivou,pa u januaru nastaviti sa cistkom i dovodjenjem pravih igraca. Jasno je da u je u ekipi bilo dosa amatera,i potrebno je vrijeme da sve to dodje na svoje mjesto, jer iako najbolje placeni igraci,vecina njih ne zasluzuje da nosi dres kluba kakav je Sarajevo!
Na opste diskusije sa drugim navijacima plavih pa tamo pisi, kako imas obraza nakon sto smo te provalili vec a pljuvao sve nase poslije svakog kiksa predstavljajuci se kao nas? :urnebes:
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 okt 2015, 00:18

Prešao čovjek na ispravan put. A i ima ovo je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 okt 2015, 00:23

Gdje li ''zive'', ''borave'' , ''budu'' ovi dusebriznici koji izrone kad se nesto pozitivno desi, pa nam dodju otvarati oci kako je Jesic krampa, kako Dino nekome uzima procenat od plate, kako Kusta ukrade pare od kaNpa.... Samo me zanima ,,oklen sljegnu'' ?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bosnas_, Galantni, mnon46 i 59 gostiju.