Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 31 okt 2015, 01:29

Cele noci sa Kazooorlooooom u kafani Kos je pioooo, jedva jedan penal sutra da je napraviooooo....

slika
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 okt 2015, 01:35

Ma Koscielny je bezgresan npr. nikad trofej nismo zbog njegove greske ispusili
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 okt 2015, 01:59

Seaman je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Šta 55-45? :lol: Odakle ti to? :lol:

Znači ,on svaku drugu kiksa ili napravi penal?! Jednu razvali,jednu sjebe?
Jel ovako ili je to neka naprednija SWOT analiza? Prosvijetli nas :lol:

otkad je došao u klub gledano :lol: ali šta da vama objašnjavam kad neznate opće šta je obrambena greška :urnebes: :rol: još mi niste niti izradili niti obećanu SWOT analizu :rol: voajerovi znalci,kuže se u greške kao voajer u taktiku kuknjava

topnik1 je napisao/la:
Evo ja ću ti reći. Zadnji greška koja je vodila ka golu je bila u sezoni 2012/13, i to je bila jedna jedina u zadnje 3 i kusur sezone.

:rol: :tokralju: :rol:
Ja imam dokaz za to, ti za svoje baljezganje nemaš.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 okt 2015, 02:03

topnik1 je napisao/la:
Seaman je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Šta 55-45? :lol: Odakle ti to? :lol:

Znači ,on svaku drugu kiksa ili napravi penal?! Jednu razvali,jednu sjebe?
Jel ovako ili je to neka naprednija SWOT analiza? Prosvijetli nas :lol:

otkad je došao u klub gledano :lol: ali šta da vama objašnjavam kad neznate opće šta je obrambena greška :urnebes: :rol: još mi niste niti izradili niti obećanu SWOT analizu :rol: voajerovi znalci,kuže se u greške kao voajer u taktiku kuknjava

topnik1 je napisao/la:
Evo ja ću ti reći. Zadnji greška koja je vodila ka golu je bila u sezoni 2012/13, i to je bila jedna jedina u zadnje 3 i kusur sezone.

:rol: :tokralju: :rol:
Ja imam dokaz za to, ti za svoje baljezganje nemaš.

31 lis 2015, 00:09
zouma kraj dva ljubimaca voajeroljubaca :urnebes: ili strašni skok vs mamićeva prćija :rol:

to ti je samo ova sezona :rol: tak da sam sebe lažeš s tom greškom od 2012/2013 ili opet lažeš da nije zajebao golove iz penala i iz prekida u međuvremenu,šta da djeci objašnjavam kad neznaju šta je obrambena greška,komedijaši voajerovi trk u rupe

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 okt 2015, 02:07

Znači greška je kad te neko nadvisi u skoku (ako je njega uopšte nadvisio ) ? Jarane idi malo udahni svježeg vazduha, godiće

Murga druže još jednom nek ti je na dušu što si ovo biće vratio na forum
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 okt 2015, 02:09

topnik1 je napisao/la:Znači greška je kad te neko nadvisi u skoku (ako je njega uopšte nadvisio ) ? Jarane idi malo udahni svježeg vazduha, godiće

LOGIKA VOAJEROLJUBACA

Ako stoper napravi penal ili izgubi zračni duel iz kojeg padne gol,on nije kriv za taj gol

LOGIKA VOAJEROLJUBACA

Ako stoper napravi penal ili izgubi zračni duel iz kojeg padne gol,on nije kriv za taj gol

LOGIKA VOAJEROLJUBACA

slika slika slika slika

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 31 okt 2015, 02:16

Ko je reko da stoper nije kriv ako napravi penal? :lol:

Vidić i Rio gubili milion zračnih duela i milion golova MANU primao glavom dok su oni bili tu.
Prema SWOT analizi,oni su loši igrači i kafanci :lol: :lol: :lol:
A.F.C. Bournemouth!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 okt 2015, 04:51

topnik1 je napisao/la:Znači greška je kad te neko nadvisi u skoku (ako je njega uopšte nadvisio ) ? Jarane idi malo udahni svježeg vazduha, godiće

Pa jarane je l' moras diskutovati sa covjekom sa kojim se ne slazes ili sa kojim ne volis da pricas? Zasto ne stavis ljude koje ne volis da citas pod gnjavatora i ne gledas postove? Na kraju krajeva, zasto uopste ulazis u diskusije? Pa forum je, neka pricaju ljudi.
Ja prvi volim sto je Koscielny nas igrac. Sta sad, trebam nekoga uvjeriti i obrazlagati svoje misljenje? Mozda sam neznalica i ja, ali da meni svacije misljenje nesto znaci i da me sekira, pa ja ne bi komunicirao sa ljudima. Ja samo jednu osobu imam pod gnjavatorima, a to je zato jer frajer nema posta da ne psuje hljeb, Boga ili tako nesto, a to mi smeta i necu da i ja psujem dok citam postove idiota. Previse uzimate srcu diskusije, nije to zdravo ba.

De mi samo reci zasto ne mozes nekoga ignorisati? Evo ja prvi sam vise kao svi vi, nego kao BBB i Seaman sto se tice Arsenala. Zadovoljan sam sa onim sto imamo, mada bi volio da smo jos bolji, koji navijac/simpatizer ne bi? Nikada ne vrijedjam igrace, trenera (a mogu pokazati nezadovoljstvo), a to veliki dio vas radi cim se igra lose. Nemoj da trazim psovke i postove koji su nerijetki kod velikog dijela navijaca Arsenala. Sta bi ja trebao, sve vas staviti kao gnjavatore?
Eto ja sam spadam u tu vrstu gdje vas stavljaju BBB i Seaman, pa sta sad trebam? Seaman prvi zna da sam takav, a dok ne vrijedja mene ili nekoga mog, ja nemam nikakav problem sa covjekom.

Ako neko krsi pravila foruma, neka dobije ban, pa i sam ja. Ako Seaman ili bilo ko drugi krsi pravila, prijavis ga i neka dobije ban. Glupost cista, umjesto da pisem o Arsenalu, ja ovde laprdam o osjecajima i kako virtualni zivot ne treba da covjeku puno znaci. Postoje vaznije stvari u zivotu. :crazy:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 31 okt 2015, 07:11

BigBigBang je napisao/la:U njihovom sizosvijetu skrivljeni penali i izgubljeni dueli iz kojih padne gol nisu greske :rol: U njihovom sizosvijetu Koscielny je klasa Ramosa :rol:
Duet Jagomir & Vrapče opet ne zna gdje udara. Ako su skrivljeni penali, izgubljeni dueli i slično greške, šta su onda crveni kartoni? :kafa:

Sergio Ramos ih je u Realu nakupio 19. Mogao se komotno zvati Tarjeta Roja.

[youtube][/youtube]

Ovako su ga valjali Messi i Ronaldinho. Ili milion golova koje bi Real primio da na golu nije stajao Iker da ih čupa iz go.vana koja mu serviraju, između ostalih, Ramos i Pepe. Real nikad titule nije osvajao odbranom nego najboljim i najskupljim svjetskim ofanzivcima.

Na kraju krajeva, ako je Koscielnyjev kiks protiv Birminghama koštao Arsenal trofeja, onda mu valjda treba pripisati određene zasluge za osvajanje FA Kupa za izjednačujući gol protiv Hulla. No, to je logika, a to je nerealno očekivati od dueta Jagomir & Vrapče. :kafa:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 okt 2015, 14:03

Neka neka, otice i Koss u solarijim, nabacit ce i on tamnu boju na sebe... :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 okt 2015, 14:23

Danas rezultat 1-5
Po dva gola Sexatora i Ziromudonje te jedan gol Joela.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 31 okt 2015, 14:37

Hocemo li halaliti Murgi :D?
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 okt 2015, 14:42

Kada naiđeš na čovjeka s kojim vrijedi govoriti, a ti ne govoriš – izgubio si ga. Kada naiđeš na čoveka sa kojim ne vrijedi govoriti, a govoriš – izgubio si riječi. Mudrac ne gubi ni čovjeka ni riječi.

Zar je moguce da se jos uvijek raspravljate sa ovim spodobama :lol:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 okt 2015, 15:30

voajerčekovi mališani na aparatima,tolko su očajni da pokušavaju jednog kosčelnia dizati na razinu ramosa,vidića ili ferdinda:rol: taj kvazi stoperčić može jedino na igricama osvojiti sve što su ovi osvojili,a ovom mučkom lažovu Artetitisu poručujem da nek sebe prvo uvjeri u gluparije koje piše,i djeca vam se smiju voajerovi trabanti

LOGIKA VOAJEROLJUBACA

LOGIKA VOAJEROLJUBACA

LOGIKA VOAJEROLJUBACA

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 31 okt 2015, 15:32

Deder uzmi terapiju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 okt 2015, 17:36

Artetitis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:U njihovom sizosvijetu skrivljeni penali i izgubljeni dueli iz kojih padne gol nisu greske :rol: U njihovom sizosvijetu Koscielny je klasa Ramosa :rol:
Duet Jagomir & Vrapče opet ne zna gdje udara. Ako su skrivljeni penali, izgubljeni dueli i slično greške, šta su onda crveni kartoni? :kafa:

Sergio Ramos ih je u Realu nakupio 19. Mogao se komotno zvati Tarjeta Roja.

[youtube][/youtube]

Ovako su ga valjali Messi i Ronaldinho. Ili milion golova koje bi Real primio da na golu nije stajao Iker da ih čupa iz go.vana koja mu serviraju, između ostalih, Ramos i Pepe. Real nikad titule nije osvajao odbranom nego najboljim i najskupljim svjetskim ofanzivcima.

Na kraju krajeva, ako je Koscielnyjev kiks protiv Birminghama koštao Arsenal trofeja, onda mu valjda treba pripisati određene zasluge za osvajanje FA Kupa za izjednačujući gol protiv Hulla. No, to je logika, a to je nerealno očekivati od dueta Jagomir & Vrapče. :kafa:
Glavni odbrambeni igrac Reala i najjace Spanske generacije ikada, osvojio sve zivo ne kao neka ispomoc i posmatrac vec kao glavni stub odbrane, naravno da je kao i svaki igrac imao greske i ispade ali njega spustati na nivo Koscielnog moze samo epska budaletina.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 okt 2015, 18:03

Hektor mu dao 20 metara fore :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 okt 2015, 18:05

Steta sto se City izvuce. Nema sumnje da je Arsenal trenutno najjaci tim lige.

Pajoni strahujes li za Kmecavog?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 okt 2015, 18:09

Ovo je Wengerov tim
ABD spreman da napadne titulu i ponovi za 2 godine nepobjedive :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 okt 2015, 18:11

Zip je napisao/la:Ovo je Wengerov tim
ABD spreman da napadne titulu i ponovi za 2 godine nepobjedive :kafa:
Sve bi to bilo fino da mi možemo zamijeniti ijednog igrača u narednih par utakmica. Daj Bože da se kako izgura period do reprezentativne pauze sa ovih 6 igrača u vezi i napadu, pa ih valjda selektori poštede.

Za odbranu nema brige, ima opcija

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []