Ma, zauzet sam cijeli dan, al evo stigao kuci na vrijeme i nesto nabacao na prvugaston je napisao/la: Kakav je to petak bez odigranog tiketa

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma, zauzet sam cijeli dan, al evo stigao kuci na vrijeme i nesto nabacao na prvugaston je napisao/la: Kakav je to petak bez odigranog tiketa
Tastaturu pregriz'o!zgmiky je napisao/la:Rennes-PSG 1.pol. 1 6.30
jos jutros uplacenojopaa7 je napisao/la:James 24,5/VIŠE @1,70
Wade 20,5/VIŠE @1,85
ALL IN![]()
LARSSONCHE je napisao/la:haj i treci put matkowski i zimonjicu me oborite
jopaa7 je napisao/la:James 24,5/VIŠE @1,70
Wade 20,5/VIŠE @1,85
ALL IN
Uvijek nabrijani kad igraju jedan protiv drugog, kao da se samo njih dva natjecu. U velikom vecini utakmica kad su igrali jedan protiv drugog su prelazili ove granice, cak i vece, James 30, Wade 25. Ne znam sto bi pametno napisao, znamo o kakvim se igracima radi i ocekujem dobru i napetu tekmu.
Srecom sam ispratio. Hvl. brt.jopaa7 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:James 24,5/VIŠE @1,70
Wade 20,5/VIŠE @1,85
ALL IN
Uvijek nabrijani kad igraju jedan protiv drugog, kao da se samo njih dva natjecu. U velikom vecini utakmica kad su igrali jedan protiv drugog su prelazili ove granice, cak i vece, James 30, Wade 25. Ne znam sto bi pametno napisao, znamo o kakvim se igracima radi i ocekujem dobru i napetu tekmu.
Crna Gora - Meridian kladionicaEmirTM87 je napisao/la:A gdje, na kojoj kladionici?nvidia je napisao/la:Ma ni ja nisam dobijao uopste i onda u roku od mjesec dana dva puta po 5eEmirTM87 je napisao/la:Dje dobijate te bonuse jbte, kako ih ja nikad ne dobijem milione sam im ostavio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.