PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tatko, Puzi, Bara, navaliiiiii narooodeeeee....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Baci Slobodu da se igramo 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
koliki je kapacitet juga da znamo zbog nase organizacije
e,fakat...koja jje cijena ulaznice za nas

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4.500 a cijenu ne znam, vjerovatno djaba ili 5 KMstaragarda je napisao/la:koliki je kapacitet juga da znamo zbog nase organizacije![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tuzlaci postali ko Robijaši. Invazije, pozivi, epicentri, a na Koševu ih 150. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije djaba ulaz,neki dan sam i ja pito za cijenu.Navodno vasi nisu se slozili.Zajebali su se,valja na Tusnju 5 ljami iskesirat najmanje.MortemHz je napisao/la:4.500 a cijenu ne znam, vjerovatno djaba ili 5 KMstaragarda je napisao/la:koliki je kapacitet juga da znamo zbog nase organizacije![]()
![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Interni moderator
- Kontakt:
opusti se ...jedva doceko da odgovori..vidis da se zezam,bolanHigh je napisao/la:Tuzlaci postali ko Robijaši. Invazije, pozivi, epicentri, a na Koševu ih 150.

Zapad je svima 10 kermi, pa bujrumemirzlaTu je napisao/la:Nije djaba ulaz,neki dan sam i ja pito za cijenu.Navodno vasi nisu se slozili.Zajebali su se,valja na Tusnju 5 ljami iskesirat najmanje.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Zapad je svima 10 kermi, pa bujrumemirzlaTu je napisao/la:Nije djaba ulaz,neki dan sam i ja pito za cijenu.Navodno vasi nisu se slozili.Zajebali su se,valja na Tusnju 5 ljami iskesirat najmanje.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
pitara ce bit isto...mene brinu stumfete kako ce platit kartu..sad ako ih 100 bude bit ce topNYKnicks Fan je napisao/la:Coraco je napisao/la:Zapad je svima 10 kermi, pa bujrumemirzlaTu je napisao/la:Nije djaba ulaz,neki dan sam i ja pito za cijenu.Navodno vasi nisu se slozili.Zajebali su se,valja na Tusnju 5 ljami iskesirat najmanje.![]()
![]()
![]()
![]()

Prosla su dobra vremena, primat u gradu davno izgubili. Barem ovi mojistaragarda je napisao/la:pitara ce bit isto...mene brinu stumfete kako ce platit kartu..sad ako ih 100 bude bit ce top![]()
....otkazat ce im pomoc lukavcani i zivinice ovaj put....do nekih boljih vremena
![]()

StoCoraco je napisao/la:Prosla su dobra vremena, primat u gradu davno izgubili. Barem ovi mojistaragarda je napisao/la:pitara ce bit isto...mene brinu stumfete kako ce platit kartu..sad ako ih 100 bude bit ce top![]()
....otkazat ce im pomoc lukavcani i zivinice ovaj put....do nekih boljih vremena
![]()

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ne sviđa im se više taj pokret, filozofija, način životaemirzlaTu je napisao/la:StoCoraco je napisao/la:Prosla su dobra vremena, primat u gradu davno izgubili. Barem ovi mojistaragarda je napisao/la:pitara ce bit isto...mene brinu stumfete kako ce platit kartu..sad ako ih 100 bude bit ce top![]()
![]()
presli za Slobodu navijat

Oni tvrde drugacije, pa kome sada vjerovatiCoraco je napisao/la:Prosla su dobra vremena, primat u gradu davno izgubili. Barem ovi mojistaragarda je napisao/la:pitara ce bit isto...mene brinu stumfete kako ce platit kartu..sad ako ih 100 bude bit ce top![]()
![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
pitari jaci ste od fukara uzimate ih 2-0 ok
tuzlaci jaci ste od malenih uzimate ih 0-2.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
2-2MuhamedTM je napisao/la:pitari jaci ste od fukara uzimate ih 2-0 ok

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:

Nemojte mi na Živinice ba

Al' kakav grafit ima u Živinicama, bar je bio, čini mi se da mi je jaran podavno rekao da je oskrnavljen a da ga nisu obnavljali, ne mogu sad sliku da nađem, grafit 1946 identičan našem transu, nema onakvog ni u Sarajevu

- Beduin
- Kontakt:
Kad bi kojim slucajem smanjili kartu gostujucim navijacima na Zapadu, fakat bih bio u stanju svima im se sjetiti najmilijih. Nas hande po onim selima i naplacuju skuplju kartu nego domacim gledaocima, e vala ima i za Zapad da svi gosti plate 10KM.Coraco je napisao/la:Prosla su dobra vremena, primat u gradu davno izgubili. Barem ovi mojistaragarda je napisao/la:pitara ce bit isto...mene brinu stumfete kako ce platit kartu..sad ako ih 100 bude bit ce top![]()
![]()
Imal neko info koliko su placali ove sezone gosti na Tusnju, a vala i nije ih bilo?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sutra 0:2. 

-
- Kontakt:
Al se horde nayebaše Slobode
a na forumu im ovi ne izlaze iz pakaša