Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 okt 2015, 23:02

Bolje mu je ovdje investirat pare koje bi inace kako god izgubio. On investira izgubljene pare od poreza u BIH. Znaci po USA zakonu imas opciju da platis milionski porez godisnje ako vodis takvu firmu kao sto vodi on i njegovi partneri recimo.

Ili ti je druga opcija da taj novac ulozis u nesto, to zakon dozvoljava. Vjerovatno je shvatio da je bolje taj novac od poreza investirati ovdje jer bi on bio izgubljen kako god po USA zakonu taj novac mozes uloziti u stanu drzavu.

Problem kod Slobode nije taj sto on nema vise od ovoga vec je problem sto nece da ispada budala, nije on merhamet za neciji nerad. Grad se treba da potruditi da sanira ono u cemu je ucestvovao prije njega.
Isto za stadion, on bi napravio nesto za Slobodu sigurno od svojih para, ali grad nece da mu pusti neko vlasnistvo nad stadionom na odredjeni period ili bar da mu pusti neke privatne prostore na tribinama koje napravi. Hoce da bude njihovo, a rade sporo i dijele ko zna kakvim firmama na tim nakaradnim konkursima.

A inace covjek vozi Korvetu :rol:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 okt 2015, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 okt 2015, 23:03

TETRAPAK je napisao/la:Da vrijedi u pola od tih 250 miliona njemu ovo opet nisu kakve pare sto je uvalio do sad. Isto kao ni Tanu.. Sedmicne plate u Kardifu su k'o nas godisnji budzet. :mrgreen:
ma kakvi....vidis da mitomani kazu da je klosar nekakav :urnebes: :urnebes: ....te nisu njegove pare nego je holding,te placa on i radnike,te porez u americi...ahahahahaha :urnebes: :urnebes: ..prejakooooooooooooooooooo :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 okt 2015, 23:05

tuzlak1987 je napisao/la:Problem kod Slobode nije taj sto on nema vise od ovoga vec je problem sto nece da ispada budala, nije on merhamet za neciji nerad. Grad se treba da potruditi da sanira ono u cemu je ucestvovao prije njega.
Isto za stadion, on bi napravio nesto za Slobodu sigurno od svojih para, ali grad nece da mu pusti neko vlasnistvo nad stadionom na odredjeni period ili bar da mu pusti neke privatne prostore na tribinama koje napravi. Hoce da bude njihovo, a rade sporo i dijele ko zna kakvim firmama na tim nakaradnim konkursima.
Ja sam na ovo mislio u ovome gore postu vezano za 250. miliona.

Jer ovdje ima pojedinaca koji misle da ce covjek na stol baciti 40 miliona, za klub, stadion, dugove. Isto kao sto pitari misle da ce Tan davati milione za igrace ili stadion samo tako, sredio im je dugove sto je super.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 30 okt 2015, 23:06

staragarda je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:sta ima sloboda od tih azmirovih 250 miliona, ne vidim nikakve efekte te rasprave...
Luđi su ovi sto misle da su te pare samo tako zarađene i da negdje stoje, on ako ima te pare sigurno ih ima u saradnji sa jos nekim kompanijama, saradnicima, partnerima, a opet i milionske troskove biznisa kojeg radi.

Sigurno placa ogroman porez u Americi, svoje radnike, razna potrazivanja, ta Amerika je druga planeta za takve stvari.

Tesko je povjerovati da ima tolike pare a da nesto pokusava u Bosni sa Slobodom, realno on bi sa tim iznosom zivio kao kralj, ne bi mu Sloboda bila na kraju pameti.

Njemu Sloboda ne moze nikako povratit ulozeno do sada. Sve da ove godine izbore euopu opet je ne mogu igrati radi dugovanja.

Jedino ako on ima strpljenja da saceka par godina da se dug reducira, ali do tada ce vise ulozitni nego sto opet moze da vrati.
jest,jest mitomani...kakav Azmir,kakvi milioni...klosar je taj Husic....dosao da klepi pare od raspale Slobode :urnebes: :urnebes: ....a to sta ima Sloboda od Husicevih miliona se odlicno vidi....pogledati tabelu PL....jbt,tek sad razumijem donekle pitare i kako im je dijelit grad sa vama :urnebes: :urnebes: ..nije ni cudo sto su vas ljudi prozvali MITOMANIMA,JBT...btw,da imalo pratite desavanja u SLOBODI prestali bi da lupetate al neka bolje vas je ovako citat :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 okt 2015, 23:09

Opstanak je osiguran,sad ako se otvori kakva sansa za pehar,zasto da ne iskoristit ??

Imamo najboljeg trenera u BiH,njega vidim dugorocno na klupi Slobode,zasto bi gdje otisao ima sve redovno,dobri odnosi sa Husicem,dovedena ciljana pojacanja,koja se dokazuju iz kola u kola,potpisani ugovori po 2 godine,vec ima zainteresovanih za Ordagica,Pirica,Ahmetovica..Ahmetovic tesko da ce otici,prezadovoljan je ovdje,za Pirica i Ordagica vec imaju ponude..

Azmir voli Slobodu,zato i ulaze,borio se i bori se sa raznim olosima u i oko kluba,al svi ce lagano da se povukao..frajer ima para,boli ga briga,njegovo je hoce li ulagati ili nece,a kako vidim polijepo ulaze u Slobodu i Slogu..sta ces kad mu se moze :kafa:

Pitajte Gredica sto je zvao Husica prije par mjeseci
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 okt 2015, 23:23

Previse se dize buka oko gredica.
Azmir je cest gost u seheru,Sto iz privatnih,Sto poslovnih razloga.bio je covjek i na grbavici.
Gredic mu u ugodnom razgovoru ponudio mogucnost ulaganja.objasnio o kome se radi zeljo ovo ono jel,titule,bajke kako to vec ide.covjek mu u dvije tri recenice zavrsio temu.izmedju ostalog,citiram,
il sloboda,ili nista..
Niti je gredic napravio sta lose,prodje prodje jbg.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 okt 2015, 23:45

Gledaj mu potpisa HAHAHHAHHAHAHAHAAHHAHHAHAH ponovo !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2015, 00:10

Cim vam strumfovi pljuju ulagaca, pricaju kako ne postoji, nema te pare koje se pominju ili vam pocnu pricati sta bi trebalo raditi, znajte da ste na dobrom putu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 31 okt 2015, 00:15

Ajzea je napisao/la:Gledaj mu potpisa HAHAHHAHHAHAHAHAAHHAHHAHAH ponovo !
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
nasa noc traje danima

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 okt 2015, 00:26

Mnogi nam se smijali,sad nam ledja gledaju....
Sloboda ima Azmira
Sarajevo Tana.

Zeljeznicar hodzurdu i dijattu.
I to je OK.

:rol: :rol: :wtf:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 okt 2015, 00:36

joker90 je napisao/la:Cim vam strumfovi pljuju ulagaca, pricaju kako ne postoji, nema te pare koje se pominju ili vam pocnu pricati sta bi trebalo raditi, znajte da ste na dobrom putu.
Ili kada nemaju nikakav argument ,nista pametno za reci,ide standard,
AAA vidi mu potpisa,aaaa podstanari,AAA ubleha tan,aaaa seljacina podrinjac,AAA kompleksiiii... :facepalm:
Tacno mi ih zao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2015, 00:43

solinas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Cim vam strumfovi pljuju ulagaca, pricaju kako ne postoji, nema te pare koje se pominju ili vam pocnu pricati sta bi trebalo raditi, znajte da ste na dobrom putu.
AAA vidi mu potpisa,aaaa podstanari,AAA ubleha tan,aaaa seljacina podrinjac,AAA kompleksiiii... :facepalm:
Tacno mi ih zao.
Da to sve rade bar na temi za prepucavanje, nego bezveze kvare ovu temu sa tim glupostima.
Bahati, bahati Željkan!
1946

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 31 okt 2015, 00:45

solinas je napisao/la:
Tacno mi ih zao.
drug moj, da si mi živ i zdrav :thumbup:
nasa noc traje danima

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 31 okt 2015, 04:07

Sarajevo je napravilo odlican potez dovodjenjem Tana..Sloboda radi to isto sa Azmirom, i nadam se da ce i drugi uspjeti dovesti neke investitore..Cuo sam da je onaj MetalNJESTO :roll: iz Jajca privatizovan od nekih Italijana i da imaju velike planove za buducnost..Mozda ipak ima nade za BiH fudbal :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 31 okt 2015, 07:23

Ko je gdje pljuvao Azmira, gdje je receno da ne postoji ? Pa mortem je prvi cini mi se pitao za njeg i onda pocela sasvim ok diskusija. Balavci sve na istu foru.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 31 okt 2015, 08:21

Vas 2-3 sa svake strane. Uvijek isti o istom. Samo se iz stranice u stranicu vrti. Idite u prepucavanje vise. Modeerator daj radi ovde nesto, da se moze sta normalno procitat od normalnih ljudi u pm...
NK Široki Brijeg

HomoSapiens
Kontakt:

Post Postao/la HomoSapiens » 31 okt 2015, 13:30

Ma neka i Tuzlaka, iako po pisanju vidim da su to mladja raja iz okolnih mjesta, jos neemancipovana, cast izuzetcima.
Ima par realnih, sa njima mozes i ljudski progovoriti.
Jer si jedan jedini...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 31 okt 2015, 14:26

Celik - Velez

Siroki - Drina
http://www.nk-sirokibrijeg.com/

Zrinjski - Mladost
www.hskzrinjski.ba
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 okt 2015, 14:29

solinas je napisao/la:
Tacno mi ih zao.
Kako ću ja, kao navijač Zeljezničara, imati kompleks od navijača Slobode?
Kako da ja imam komplekse prema tako neuspješnom klubu :shock:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 31 okt 2015, 14:39

Poluvrijeme na Chelsea - Liverpool pa pustih kratko strim što je 1946 postavio za Čelik - Velež, joj komentatora šta je ovo jbo te Tito :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.