Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 14 maj 2010, 22:53

ako prede u new york ili bilo koji drugi klub mogao bi nosit 23 ali on se spremio ak dode u bullse da moze nosit 6 hehe a bullsi bi mu morali dopustit da nosi ovu traku na glavi jer to nije dopusteno ugracima bullsa

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 23:03

dema je napisao/la:ma ne rekoste kak mu stoji dres bullsa ma rose i noah ce mu pomoc da dode do titule samo ako zeli da im se pridruzi jos je bitni nac trenera da to sve poslozi
Ma on je rođen za ovog dresa 8-)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 maj 2010, 23:55

hehe ne bi ni ja smislio bolji komentar ima tu nesto kazu ima jak ego pa mozda bi u ubllsima bio u sjeni jordana ali bas tu bi na mjestu zlocina mogao pokazat i dokzat koliko vrijedi i jeli i blizu velikom jordanu

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 15 maj 2010, 00:06

slika

Ovo se ceka :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 maj 2010, 00:19

to care bas to a vidi sto bi to bilo lijepo eto zale se da lebron sve radi u cavsima eto nek skokove i blokove da noahu asistencije rosu a on nek kuca suta trojke i eto svi skupa nek zapnu u odbrani i vraca se titula u vjetroviti grad

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 maj 2010, 00:28

Include President Obama as another Chicago Bulls fan rooting for LeBron James to move to Chicago.
"But as a Chicago fan, the president thinks LeBron would look great in a Bulls uniform."
Morat ce poslusar bar predsjednika USA i on mu kaze da bi dobro izgledao u uniformi bullsa
slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2010, 01:30

dema je napisao/la:ma ne rekoste kak mu stoji dres bullsa ma rose i noah ce mu pomoc da dode do titule samo ako zeli da im se pridruzi jos je bitni nac trenera da to sve poslozi

Ma samo da on dodje i bilo bi odlicno....ukoliko dodje sigurno ce biti negdje njegova promocija slicno ko kada je Shaq imao u Miamiu, onda naravno ja ne propustam to :).....Ali opet moj dres ce biti 1-Rose :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 maj 2010, 21:53

pa i meni ce i dalje biti najdrazi igrac bullsa rose kojeg je kako pisu poslije ispadanja cavsa nazvao lebron i rekao da mu se svida klub igraci i da voli kako rose igra jos 6 sedmica je ostalo a onda pocinje ludilo

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 maj 2010, 23:45

mnogi novinari predvidaju lbj bullsima njegovi bivsi treneri takodje charles ouklie bivsi igrac bullsa i lebronov prijatelj tvrdi da on ide iz cavsa i da ce u bullse vidjecem a nije dzaba promjenio broj nahvalio chicago kao grad ekipu rosa i jos ga zvao nakon ispadanja od celticsa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2010, 01:38

Inace za vrijeme odigravanja serije sa Bullsima vidjen je u gradu i bio je veseo i okruzen mnogim koji su ga zeljeli nesto i upitati.Nadam se da je imao lijepe trenutke i da ce doci ovdje.Ebiga ja ipak mislim da ce ostati u Cavsima, ali vidjet cemo.
inace prosle sedmice kada sma izlazio u Sound-Bar bio je tu i Deng sa drustvom i nekakvim ofajlama koje je garant poslije i gutio :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 maj 2010, 00:26

ma jasta je mora deng odmorit malo hehe neka ih trosi a cisto sumnjam da ce ostat u cavsima uostalom ko i bi neki kazu titule ne osvajaju igraci vec organizacije ili fransize on zna da cavsi nisu to
igrali bullsi cavsi i bode oci ono bulls 6 nba campionship cavs 0 nba cham. o tako ce i ostat
ide on a svi mislie da su bullsi prvi u redu jos on nazavo rosa poslije ispadanja od celticsa i pricao s njim o bullsima cak kazu da mu je rekao da bi se volio pridruzit njemu u bulsima
sad spominju i doca riversa inace je i on iz chicaga jer citavu godinu mu boston nudi produzenje ugovora on odbija odlaze sta li vec sad kazu da bi mogao bullse vodiut vidjecemo imam neki osjecaj da ce se konacno sve poslozit za bullse i da ce se vratit na veliku scenu jako brzo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2010, 01:37

brate bullsi su vec preko 1000 godisnjih ulaznica prodali a te ulaznice kostaju 11.000 $ :)... svakako ih rasprodaju tokom seozne, ali ovo je vec za ovih par dana prodato nakon informacije da bi James mogao doci.Gdje si ti citao da je James zvao Rosa?.. ja tu informaciju nigdje nisam cuo ebiga.Ma vjerovatno ce James doci u paketu sa trenerom i to je to :)....ako dodje ja cu ici vala svaku utakmicu gledat ih.Inace svake sezone pogledam oko 15-20tak utakmica , jer inace ovdje vozim limuzinu to mi je posao i imam ove neke koje vozim cesto koji imju godisnje ulaznice i kada nisu u chicagu zbog biznisa oni mi dadnu ulaznice i tako odem, a naranvo i uzmem ulaznice nekad sa drustvom pa odem pogledam.Znaci ako dodje ja sam na utkamicama redovan :).

Navijaci sigurno ukoliko bullsi ne dovedu neko zvucno ime bice ljuti na upravu kluba i sigurno ce bojkotovati utakmice.Jer napokon se otvorila prilika da imamo priliku dovesti velike igrace i to moramo iskoristiti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2010, 01:44

Jao , bilo bi fenomenalno kada bi Lbj došao u Bullse. No, ako on dođe, opet će trebati još par kvalitetnih igrača da mu podršku daje. Rose sigurno neće moći sam da to odradi. Samo da ne bude kao onda Utah Jazz, dva sjajna igrača, no nigdje prstena. Iako je onda play i centar u pitanju bio.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 maj 2010, 11:46

sumnjam da ce James doci u Cikago , uvjek je prevaga centar a ne play , a James voli da je playmaker a i najproduktivniji je kada ide 1 protiv 5 ma koliko to cudno zvucalo , takva mu ej i konstitucija da kada izleti iz bloka nemoze ga niko zaustaviti osim faulom ili da ga udvoje a onda on doda suteru na tricu ili slobodnom centru.
Tako da igra Rose - James :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 maj 2010, 18:34

Sto se tice LeBron Jamesa, stvarno se covijek nalazi u teskoj situaciji. Kao prvo smatraju ga nasljednikom Jordana (mada ce licno za mene uvijek biti na trecem mjestu i ako ima bolju statistiku od Jordana i Kobe-a iz drugih razloga), i Jordan takodjer u prvih sedam godina nije osvojio titulu s Bullsima, no ostao je njima vjeran i dosao je do tog naslova. Sada su mediji poceli kritiku na Jamesov racun ukoliko promjeni klub da nema karakter kao jedan Jordan, da nece imati ono nesto i pored odlicne statistike, no ovi mu drugi s strane govore da nikad nece titulu osvojiti ukoliko ostane u Cavsima, jer oni nemaju taj kavlitet i ekipu za to. Ja ne navijam za jednog igraca, vec za ekipu, i ako su mi po igrackom stilu vise odgovaraju Kobe i Jordan, momak se nalazi u teskoj situaciji, sta god uradi ovo ljeto dobit ce kritike, i ja mu licno ne bih bio u kozi. Mozda bi za njega najbolje bilo da slijedi primjer Jordana i Kobe-a, jer su i oni jos tezim vremenima ostali uz svoj klub gdje su sebi izglradili NBA karijeru i bili su nakon nekog vremena nagradjeni, no ostaje da vidmo sta ce James odluciti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2010, 18:48

Kobe Bryant je napisao/la:sumnjam da ce James doci u Cikago , uvjek je prevaga centar a ne play , a James voli da je playmaker a i najproduktivniji je kada ide 1 protiv 5 ma koliko to cudno zvucalo , takva mu ej i konstitucija da kada izleti iz bloka nemoze ga niko zaustaviti osim faulom ili da ga udvoje a onda on doda suteru na tricu ili slobodnom centru.
Tako da igra Rose - James :roll:

pa po tome on nece nigdje ni otici, jer niko nema salary da bi ga doveli.Znam da se mnogi misle da bi u Lakerse, ali to nije moguce.Cavsi su janso rekli nece ga sign an trade iz razloga sto bi za tih 6 godina izgubili oko 30m i jedino ce otici kao free agent.Znaci nema sanse da ce uzeti nesto iz Lakersa za njega.Barem to je prica koja se vrti na ESPN tv svaki dan.Uglavnom ja se nadam da ce doci ovdje :).... EBOTE OVE ULAZNICE GODISNJE KOSTAJU 11.000 DOLARA pihhh koje su budale dale :).... ma samo pravi istinski navijaci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 maj 2010, 18:51

ma salt city ja ti zelim da ak dode lebron u bullse da ga ti vozas hehe e to bi bilo luudilo ali ja bi to volio da bosanac zna jamesa jebote
a to da ne mogu igrat rose lebron skupa ne pije vode jer lebron nikad uz sebe nije imao playa tipa rosa koji bi ga razigravao dovodio jamesa u situaciju kad ga ne mozes zaustavit spusta mu lopta na prodor na lay up zatim kad se udvoji lebron tu ti je rose da se ubaci na prodor jer je njegov cuvar tad pogodi gdje i nije lebron toliko sebican koliko se prica on zeli titulu ako to znaci da on smanji asistencije i skokove a poveca ucinkovitost budi siguran da ce on to uradit ne zaboravimo da lebron jos nije imao jednog sjajnog trenera ne zaboravimo da su jordan i kobe ostali u svojim klubovima ali to su veliki klubovi veliki market velike organizacije u bilo kojem sportu dok grad clevland od 1967 nema prvaka u bilo kojem sportu kako vam to zvuci 1967 i sad bili vas neko ubijedio da se moze jedan takav grad takav klub pretvorit u sampionski da je on u lal ili bostonu ili bullsima naravno da ne bi nigdje isao jer su to 3 najuspjesnije ekipe u ligi
lebron call rose evo pa procitaj
http://www.dailyherald.com/story/?id=381195

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 maj 2010, 18:59

Hunter, who played the final season and a half of his 17-year NBA career with the Bulls before taking a position as a player development assistant, said there should be little doubt about whether James could co-exist with Derrick Rose.

"I laugh at a situation like that simply because you have two guys who very easily could average over 20 points apiece," Hunter said. "When you can walk into an arena and have that in your pocket, you're winning. That's an easy choice. That's not even something to think about."

evo sta kaze lindsey hunter o tome da ne bi mogli bullsi igrat s njima a ovo tvrde i ostali strucnjaci tak da on hoce doc a vi bi vec vidjeli kak to ide jos dole noah s dengom na sutu islo bi to jako dobro

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2010, 19:07

pa jesam li vec ovdje napisao da jedan Meho iz kladuse voza Noaha cesto?... pa Noahov drug zivi kod njega u kuci postanar, a taj Bobo takodjer vozi limo i onda kada treba Noah voznju onda to Meho radi :)... jest da mu Noah kcerku tare, ali nebuni se on :)...Noah ba ne pomislja da ide odavdje to ti samo mogu reci.Njemu samo plati koliko mu pripada i nece biti problema :)

Sto se mene tice nisam nikad imao neki tako bliza susret sa nekim od igraca iz Chicaga, ali sam imao priliku pricati sa Kendall Gillom nekadasnjim igracem Minestore,Seatlea, Bullsa...ovdje zivi jer je inace iz Chicaga, pa zadesio sam se kod zubara jedne prilike i tako sam malo sanjim pricao o Bullsima :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2010, 19:09

dema je napisao/la:Hunter, who played the final season and a half of his 17-year NBA career with the Bulls before taking a position as a player development assistant, said there should be little doubt about whether James could co-exist with Derrick Rose.

"I laugh at a situation like that simply because you have two guys who very easily could average over 20 points apiece," Hunter said. "When you can walk into an arena and have that in your pocket, you're winning. That's an easy choice. That's not even something to think about."

evo sta kaze lindsey hunter o tome da ne bi mogli bullsi igrat s njima a ovo tvrde i ostali strucnjaci tak da on hoce doc a vi bi vec vidjeli kak to ide jos dole noah s dengom na sutu islo bi to jako dobro

ma kada bi James dosao sigurno bi i Bosh ili Bozer ili mozda neko drugi dosli u sign and trade vjeruj mi... nece to biti samo James sigurno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.