NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Napada Bosna Boze...
Hoce haman jos jedan uvalit, ali u svoju mrezu 
- 7aprildomemoj
Hajmo Romantičari sa Spreče, izdržite
Makar bod da donesemo, ako ništa onda za našeg mučenika Brku 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je napadamo..7aprildomemoj je napisao/la:Hajmo Romantičari sa Spreče, izdržiteMakar bod da donesemo, ako ništa onda za našeg mučenika Brku
U Visokom i dalje 1:1, a obje ekipe postigle su po još jedan pogodak, no oba su poništena zbog ofsajda...
- 7aprildomemoj
U Jajcu opet penal za domaće, jbt ljudima se na svakoj domaćoj tekmi sudi penal. Biće zanimljivo na kraju pogledat statistiku pa da se vidi koliko je koja ekipa postigla golova sa 11 metara.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Eto veceras cu sabrati koliko ko ima penala7aprildomemoj je napisao/la:U Jajcu opet penal za domaće, jbt ljudima se na svakoj domaćoj tekmi sudi penal. Biće zanimljivo na kraju pogledat statistiku pa da se vidi koliko je koja ekipa postigla golova sa 11 metara.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Crveni karton za gostujućeg igrača Kadića. Kadić je u prvom zaradio žuti karton, a nakon neopreznog starta u ovim trenucima sudija mu je pokazao put u svlačionicu. Bosna će do kraja utakmice imati igrača više na terenu
Pozdravimo se sa bodom
Pozdravimo se sa bodom
- 7aprildomemoj
Sudit će im još jedan penal i to je to

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sad je problem sto na klupi imas...7aprildomemoj je napisao/la:Sudit će im još jedan penal i to je to![]()
Gazibegovic NErmin (neki novi, ali mislim da je junior), Karika, Zovko, Damir, Buljic, Drazenko i Hujic...
Koga sad uvest, mada su usla 2-ica u igru i ja mislim da su usli Damir i Zovko i za kraj ce garant Drazenka ubacit mozda i buljica..
Jer ce Šuša i Oma igrati stopera desno Migi, a ljevo Zovko...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo..
Mirvić pogađa na asistenciju Daniela za 2:1 i potpuni preokret
Mirvić pogađa na asistenciju Daniela za 2:1 i potpuni preokret
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ajmo sudija makar sviraj Penal za nas...
Desetak minuta prije kraja utakmice u Lukama, gosti sa igračem manje pokušavaju napraviti neku akciju i stići do izjednačenja, dok Bosna s druge strane prijeti brzim kontra napadima.
Desetak minuta prije kraja utakmice u Lukama, gosti sa igračem manje pokušavaju napraviti neku akciju i stići do izjednačenja, dok Bosna s druge strane prijeti brzim kontra napadima.
- 7aprildomemoj
Jbg lahko je napravit preokret kad ti sudija pomogne sa penalom i isključenjem protivničkog igrača
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ajmo baaa ...
Igrat će se još tri minute sudijske nadoknade, gosti opasno prijete sa igračem manje
Igrat će se još tri minute sudijske nadoknade, gosti opasno prijete sa igračem manje
Fina liga pravo,,,,poništen gol,crveni karton i penal,,,,

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kraj : 2-1 i ostalo...
Ovjde se nesto mora uraditi sada na zimu, dovesti dobrih igraca da zamjene Mujku, Delica ima jos tu neke...Ali sve dok imas ove Zovke neke, pa imas Barice i itd. mi cemo vako stalno igrati u gostima.
I stvarno dzaba samo doveli ovog Dzafica kad lika nema nikad hahahahah...
Bravo Micune moram ga pohvalit ako ga je on doveo....

Ovjde se nesto mora uraditi sada na zimu, dovesti dobrih igraca da zamjene Mujku, Delica ima jos tu neke...Ali sve dok imas ove Zovke neke, pa imas Barice i itd. mi cemo vako stalno igrati u gostima.
Bravo Micune moram ga pohvalit ako ga je on doveo....
- 7aprildomemoj
SAd premotavam film po glavi i ne mogu da se sjetim kad su nas sudije zadnji puta "pomazile", makar kod kuće a da i ne govorimo na strani, sa nekim penalom, crvenim kartonom za protivnika, poništenim golom itd. U Gračanici svi imaju suđenje ko da igraju kod kuće dok na strani sudije nas masakriraju. Evo zadnja dva poraza na strani uz penale za domaćine 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg sta se cudite sto nas sve sudije je.u- na svim nivoima...kad se mi izmedju sebe koljemo kad igramo, gledamo da pokopamo jedni druge i doveli do tog da se ne mozemo gledat izmedju sebe, kako onda da ocekujemo da nas neko drugi pazi...ili da zajednicki nastupamo u nekim tijelima, gdje imamo najvise klubova, najvise gradjana predstavljamo, a najmanje mjesta i uticaja...upravo jer smo stoka izmedju sbe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Džafić je povrijeđen i svakako nedostaje ekipi,,,on je igrač koji svojom kretnjom otvara prostor za suigrače,,,GracanicaAA je napisao/la:Kraj : 2-1 i ostalo...
Bravo Micune moram ga pohvalit ako ga je on doveo....![]()
![]()
![]()
![]()
Sve po zaslugama našeg počasnog arogantnog prijedsednika.Za 10.god. u sportu nije mogao izgraditi prijateljstvo ni sa jednim klubom.Izvarali sudije više puta za lovu.On čokara,djed i mićo sportski radnici7aprildomemoj je napisao/la:SAd premotavam film po glavi i ne mogu da se sjetim kad su nas sudije zadnji puta "pomazile", makar kod kuće a da i ne govorimo na strani, sa nekim penalom, crvenim kartonom za protivnika, poništenim golom itd. U Gračanici svi imaju suđenje ko da igraju kod kuće dok na strani sudije nas masakriraju. Evo zadnja dva poraza na strani uz penale za domaćine
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
nacelnik je napisao/la:Džafić je povrijeđen i svakako nedostaje ekipi,,,on je igrač koji svojom kretnjom otvara prostor za suigrače,,,GracanicaAA je napisao/la:Kraj : 2-1 i ostalo...
Bravo Micune moram ga pohvalit ako ga je on doveo....![]()
![]()
![]()
![]()
O izvini Micune sto nisam znao, ali vidis da nam nije potreban samo sjedi na klupi i kad je zdrav..
Pa da, bezveze igrace doveli a mogli smo bar 4-5 Kvalitetnih igraca dovesti, ali ne hocemo da imamo siru klupu i jos na to da trosimo pare jer kao sto znas Brko ima para...cokara je napisao/la:Mićin igrač Džafić za polusezonu odigrao 8,5 min.Zovko 24min
,Barčić 4min
Đono 0 min
Nukić 0 min
Sve pojačanje do pojačanja
- 7aprildomemoj
Bratstvo je registrovano kao udruženje građana zar ne, kao i svi sportski kolektivu u BiH jer nam je takav glup zakon o sportu ? Ako je tako onda 30 ljudi koji vole ovaj klub mogu tražiti vanrednu skupštinu kluba i rastjerati ovu gamad koja se mota zadnjih 15 godina oko kluba ko lešinari. Daso, Djed, Čokara, Mićo, Fudo, Sejo, Brada, Zaim i ostali dupeuvlakači trebaju dobiti doživotnu zabranu posjetama stadionu. Postaviti normalne i poštene ljude koji će moći privući i privrednike sa opštine. Pogledajte samo šta ljudi u Miričini rade. Sredili stadion ko bombonu, doveli trenera koji zna svoj posao, pojačanja i na zdravim osnovama su. Euro prost ih podržaje iz tog razloga jer čovjek zna gdje svaki fening završi koji on donira. Tako se može i kod nas napraviti, samo treba ovu bagru rastjerati. Njih 6-7 drži nas 48 000 hiljda stanovnika kao taoce i sukcesivno uništavaju klub koji je nekad imao dušu i srce. Jbm li im sve mrtvo i živo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.