Safet Sušić - Pape
- The_Target
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
A sjecate li se kad smo pod vodstvom amatera bili jedina repka na svijetu bez beka 
Rođeni brato
A sjecate li se kad nas je amater odveo na SP, a sjecate li se kad smo pod amaterom bili 13., a sjecateli se da nas je amater doveo do prvog sesira, hej amater do nosioca, a sjecate li se da je velesila Francuska u po Pariza trebala pomoc sudija da amateru ne dozvoli direktan plasman na EP.
Ah taj Pape, 4 godine valjao, a za 4 urtakmice u 2014 posta amater. Bosanska logika, odgonetnuti je ne mogu i najveci mislioci
Ah taj Pape, 4 godine valjao, a za 4 urtakmice u 2014 posta amater. Bosanska logika, odgonetnuti je ne mogu i najveci mislioci
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mogao je nas je odvesti i na vrh Everesta, to je ipak lik koji nije slao nove pozive da se igrac koji odsustvuje ne bi uvrijedio...
Koji amater! 
Pape ne zasluzujemo te

Nije slao pozive je mu je mrsko bilo raditi svoj posao i skautirati igrace. Lakse je pozvati malog od burazera i Germance.SlevinKelevra je napisao/la:Mogao je nas je odvesti i na vrh Everesta, to je ipak lik koji nije slao nove pozive da se igrac koji odsustvuje ne bi uvrijedio...![]()
Koji amater!
Nije htio zvati Seferovica pa je igrao bez napadaca protiv Izraela.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Istina je da nas je odveo sa SP 2014.Tele jedno.emir79 je napisao/la:A sjecate li se kad nas je amater odveo na SP, a sjecate li se kad smo pod amaterom bili 13., a sjecateli se da nas je amater doveo do prvog sesira, hej amater do nosioca, a sjecate li se da je velesila Francuska u po Pariza trebala pomoc sudija da amateru ne dozvoli direktan plasman na EP.
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, nije morao ni skautirati... Dovoljno je bilo da otvori bilo koji forum ili kometare na portalima, gdje je javnost bukvalno molila da se zovne Djuric, koji je taj vikend dao gol, ili Mahmutovic ili neko iz nase lige... Bilo ko na kraju krajeva!Greivis je napisao/la:
Nije slao pozive je mu je mrsko bilo raditi svoj posao i skautirati igrace. Lakse je pozvati malog od burazera i Germance.
Nije htio zvati Seferovica pa je igrao bez napadaca protiv Izraela.
@calcio i dobro poznata ekipa istomisljenika su nas uvjeravali da Susic ima sve pod kontrolom dok Izrael nije rastavio nasu nakaradnu postavu na terenu.
emir79 je napisao/la:A sjecate li se kad nas je amater odveo na SP, a sjecate li se kad smo pod amaterom bili 13., a sjecateli se da nas je amater doveo do prvog sesira, hej amater do nosioca, a sjecate li se da je velesila Francuska u po Pariza trebala pomoc sudija da amateru ne dozvoli direktan plasman na EP.
Pojasni nam tvoju logiku i objasni kako je jedva pronasao angazman i to u drugoligasu?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- The_Target
- Kontakt:
Sjecate li se blamaze na Svjetskom nivou 
safet sušić nema sreće sa ždrijebovima. Nakon što je propustio ždrijeb Svjetskog prvenstva, zakasnio je i na izvlačenje grupa za Europsko prvenstvo

safet sušić nema sreće sa ždrijebovima. Nakon što je propustio ždrijeb Svjetskog prvenstva, zakasnio je i na izvlačenje grupa za Europsko prvenstvo
Rođeni brato
Sve stoji u gornjem dijelu komentara, ne trebam objasnjavati to su fakti. Naravno desili su se i porazti zbog kojih je morao napustiti selektorsku poziciju otkazom.Pivopija je napisao/la:emir79 je napisao/la:A sjecate li se kad nas je amater odveo na SP, a sjecate li se kad smo pod amaterom bili 13., a sjecateli se da nas je amater doveo do prvog sesira, hej amater do nosioca, a sjecate li se da je velesila Francuska u po Pariza trebala pomoc sudija da amateru ne dozvoli direktan plasman na EP.
Pojasni nam tvoju logiku i objasni kako je jedva pronasao angazman i to u drugoligasu?
Pa mozda je sebi skocio sam u stomak nakon SP-a, kada je Hakan Sukur dolazio u Sarajevo da angazuje Susica u Galatasaray, a ovaj odbio zbog EP u Francuskoj, vjerovatno bi sad vodio mnogo bolji klub. Ne mislim da je jedva nasao klub obzirom da je odma po pocetku sezone nakon otkaza preuzeo klub. Da se on godinama povlacio nakon otkaza u reprezentaciji prihvatio bih tvoj komentar. Ovako ne slazem se sa njim.
Sjecamo se mi da si i ti nekada bio moderator, pa te nogirali. Vjerovatno si i ti negdje zakasnioThe_Target je napisao/la:Sjecate li se blamaze na Svjetskom nivou
safet sušić nema sreće sa ždrijebovima. Nakon što je propustio ždrijeb Svjetskog prvenstva, zakasnio je i na izvlačenje grupa za Europsko prvenstvo![]()
![]()
A zasto ti fakti ne stoje u gornjem dijelu komentara?emir79 je napisao/la:Sve stoji u gornjem dijelu komentara, ne trebam objasnjavati to su fakti. Naravno desili su se i porazti zbog kojih je morao napustiti selektorsku poziciju otkazom.Pivopija je napisao/la:emir79 je napisao/la:A sjecate li se kad nas je amater odveo na SP, a sjecate li se kad smo pod amaterom bili 13., a sjecateli se da nas je amater doveo do prvog sesira, hej amater do nosioca, a sjecate li se da je velesila Francuska u po Pariza trebala pomoc sudija da amateru ne dozvoli direktan plasman na EP.
Pa mozda je sebi skocio sam u stomak nakon SP-a, kada je Hakan Sukur dolazio u Sarajevo da angazuje Susica u Galatasaray, a ovaj odbio zbog EP u Francuskoj, vjerovatno bi sad vodio mnogo bolji klub. Ne mislim da je jedva nasao klub obzirom da je odma po pocetku sezone nakon otkaza preuzeo klub. Da se on godinama povlacio nakon otkaza u reprezentaciji prihvatio bih tvoj komentar. Ovako ne slazem se sa njim.
Odakle ti ove informacije oko Galatasaraya?
Proslo je 8-9 mjeseci dok je pronasao novi posao, i to u drugoligasu i to mu je prijatelj sredio.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
„Ovaj ugovor je napravljen tako da se uvijek može raskinuti na moju štetu. U njemu postoji klauzula da, ako se dovede u pitanje plasman na Euro, mogu biti smijenjen. Nisam znao za tu klauzulu, slučajno sam je vidio“
„Ako se Dzeko povrijedi, moramo se pomiriti s tim da imamo veoma male šanse za plasman na EP u Francuskoj“
@Pivopija
Te informacije si imao na Hayatu kada su pricali sa Hakanom.
Pa i te fakte znas kao i ostale koje negiras. Te fakte dodajete vi, a ja dodajem one koje zaboravljate tako da su sve na jednom mjestu, a ne samo one koje vama odgovaraju.
Pa proslo je 8-9 mjeseci gdje su sezone sve bile u jeku. Kao sto napisah, preuzeo je klub na pocetku sezone odmah nakon otkaza.
Pa i te fakte znas kao i ostale koje negiras. Te fakte dodajete vi, a ja dodajem one koje zaboravljate tako da su sve na jednom mjestu, a ne samo one koje vama odgovaraju.
Pa proslo je 8-9 mjeseci gdje su sezone sve bile u jeku. Kao sto napisah, preuzeo je klub na pocetku sezone odmah nakon otkaza.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trazila ga i Barcelona, al jbg...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Safet: "Istina je da su me zvala dva menadžera i nudila mi Iran, ali sam im rekao da me ne interesuje".
Iranski savez: 'Pojma nemamo sta ovaj trabunja.'
Ta informacija mi nije poznata, ima li gdje clanak da je neko prenio tu informaciju sa Hayata?emir79 je napisao/la:@Pivopija
Pa ti si iznio fakte Safetovog rada u reprezentaciji, ali samo djelimicno, nigdje nisi napisao nesto negativno u njegovom "radu".
I nakon 9 mjeseci preuzme drugoligasa. Kakve ima veze sto je sezona u jeku kad u toku sezone treneri stalno dobijaju otkaze tako da ima dosta opcija, a on kao "kvalitetan" trener bi sigurno trebao dobiti neke ponude. Ali, eto morao je cekati 9 mjeseci da bi vodio drugoligasa.
I onda izjavi:SlevinKelevra je napisao/la:Safet: "Istina je da su me zvala dva menadžera i nudila mi Iran, ali sam im rekao da me ne interesuje".
Safet: "To za Iran sam procitao iz novina".
- The_Target
- Kontakt:
Sjecate li se kad je nakon poraza od Nigerije rek'o da ga je iznenadila njihova brzina

Rođeni brato
Izjava nakon utakmice sa Nigerijom.The_Target je napisao/la:Sjecate li se kad je nakon poraza od Nigerije rek'o da ga je iznenadila njihova brzina![]()
![]()
Safet Susic: Znali smo da će biti teško, ali nas je iznenadilo koliko su brzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.