Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Sead Kolašinac u posljednjem susretu za Schalke protiv Borussije Mönchengladbach igrao je na poziciji zadnjeg veznog. Selektor Baždarević ipak ne planira da ga koristi na toj poziciji u susretu s Irskom. 
"Ne planiram da ga koristim na poziciji zadnjeg veznog. Razumijem da je njegov trener nešto pokušao, ali mi znamo na kojoj je poziciji Sejo najbolji i na kojoj poziciji je njegova forma najbolja. Sigurno je da to daje neke solucije koje mogu biti korisne, prije svega za njega, pa onda i za njegov klub, ali i reprezentaciju", rekao je Baždarević.

"Ne planiram da ga koristim na poziciji zadnjeg veznog. Razumijem da je njegov trener nešto pokušao, ali mi znamo na kojoj je poziciji Sejo najbolji i na kojoj poziciji je njegova forma najbolja. Sigurno je da to daje neke solucije koje mogu biti korisne, prije svega za njega, pa onda i za njegov klub, ali i reprezentaciju", rekao je Baždarević.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sejo  Meši nije dobro, bolje da se ispravi dok Seo ne skonta.
 Meši nije dobro, bolje da se ispravi dok Seo ne skonta. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Seo izgleda opet igra defanzivnog veznog protiv Ingolstadta.

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
						Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Opet starter i opet DMF  . Ma bitno je da igra !

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
						- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Au super. I ne sjecam se kad sam zadnji put imao priliku gledati Seu kako rusi.

Seo opet zadnji vezni   

Nadam se da ce Mesa odgledati ovu utakmicu i da ce Seo dobro odigrati.

- Nerminovic
- Kontakt:
ne gledam tekmu ali vjerujem da aogo igra zadnji vezni...nije mu prvi put ali eto moze i biti to sto ti kazesAjax je napisao/la:Seo opet zadnji vezni
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
						BackSpace United
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kolasinac igra zadnjeg veznog.

Mozda Bazdarevic ne zeli da iznosi sve karte u javnost, pa sa takvom sigurnoscu govori da ce Kolasinca samo na beku koristiti. Ne bi me iznenadilo da u prvoj utakmici Seo zaigra zadnjeg veznog. Ono sto je interesantno u Mesinom mandatu je da jos uvijek nismo imali Kolasinca i Zukanovica istovremeno na raspolaganju, uvijek je jedan od njih bio odsutan, sad kad budu obojica, onda mozemo ocekivati i neke drugacije kombinacije.braco je napisao/la:Sead Kolašinac u posljednjem susretu za Schalke protiv Borussije Mönchengladbach igrao je na poziciji zadnjeg veznog. Selektor Baždarević ipak ne planira da ga koristi na toj poziciji u susretu s Irskom.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Valjda Meša ne bude toliko tvrdoglav da pored tako spremnog borca na DM koristi Hadžića!? Baš bi me razočarao. Kad se vrati Bešić, neka ga opet na beku, ali sada, zašto ne probati kad mu Schalke vjeruje?Pivopija je napisao/la:Mozda Bazdarevic ne zeli da iznosi sve karte u javnost, pa sa takvom sigurnoscu govori da ce Kolasinca samo na beku koristiti. Ne bi me iznenadilo da u prvoj utakmici Seo zaigra zadnjeg veznog. Ono sto je interesantno u Mesinom mandatu je da jos uvijek nismo imali Kolasinca i Zukanovica istovremeno na raspolaganju, uvijek je jedan od njih bio odsutan, sad kad budu obojica, onda mozemo ocekivati i neke drugacije kombinacije.braco je napisao/la:Sead Kolašinac u posljednjem susretu za Schalke protiv Borussije Mönchengladbach igrao je na poziciji zadnjeg veznog. Selektor Baždarević ipak ne planira da ga koristi na toj poziciji u susretu s Irskom.
Seo na klupi, Schalke ubacio ofanzivca ganjaju rezultat

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Slab Seo danas.

Odlicna stvar je sto je Seo odigrao vec dvije utakmice na poziciji DM jer nam to otvara prostor da ga mozemo koristiti na vise pozicija u timu,takvi igraci su pravo blago.
Zamjenjen je iz taktickih razloga,uveden je ofanzivni veznjak jer su bili u rezultatskom zaostatku.
Da budem iskren ja ne zamjeram Meši sto je izjavio da nece koristiti Sea na DM jer mislim Zukanovic,uz duzno postovanje,ne moze odigrati tu poziciju ni priblizno dobro kao Seo,pogotovo u utakmici u kojoj mi napadamo a takva ce biti protiv Irske.Seo je brzi,snazniji,prodorniji,ima vise snage za igru u oba pravca.....
Zuka je stoper,odlican stoper i tu ga treba koristiti a na LB samo ako Kolasinac ne moze igrati.
Mozda bi cak daleko bolje bilo da Zuka odigra poziciju DM nego Kolasinac.

Zamjenjen je iz taktickih razloga,uveden je ofanzivni veznjak jer su bili u rezultatskom zaostatku.
Da budem iskren ja ne zamjeram Meši sto je izjavio da nece koristiti Sea na DM jer mislim Zukanovic,uz duzno postovanje,ne moze odigrati tu poziciju ni priblizno dobro kao Seo,pogotovo u utakmici u kojoj mi napadamo a takva ce biti protiv Irske.Seo je brzi,snazniji,prodorniji,ima vise snage za igru u oba pravca.....
Zuka je stoper,odlican stoper i tu ga treba koristiti a na LB samo ako Kolasinac ne moze igrati.
Mozda bi cak daleko bolje bilo da Zuka odigra poziciju DM nego Kolasinac.
					Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 31 okt 2015, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.

Nisam ga gledao zadnje utakmica gdje je igrao zadnjeg veznog, ali se sjećam da je na toj poziciji igrao par puta i prošlih sezona i bio je blago rečeno loš.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Glava na klupi, znači da će vjerovatno startati u Bundesligi za vikend.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
daj boze i zadnju je izaso na poluvremenuHankMoody je napisao/la:Glava na klupi, znači da će vjerovatno startati u Bundesligi za vikend.
Pa to je dosad praksa bila, ko igra Evropa ligu, ne igra Bundesligu.zgembo89 je napisao/la:daj boze i zadnju je izaso na poluvremenuHankMoody je napisao/la:Glava na klupi, znači da će vjerovatno startati u Bundesligi za vikend.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
izveo ga je na poluvremenu zato što su gubili 0-1, pa je ubacio Choupo-Motinga, ofanzivnog igrača
da je bio nezadovoljan njegovom igrom, uveo bi Neustadtera ili Ayhana

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Na poluvremenu je bilo 1-1. Tacnije u 20 min je bilo 1-1.Chinaglia je napisao/la:izveo ga je na poluvremenu zato što su gubili 0-1, pa je ubacio Choupo-Motinga, ofanzivnog igrača
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
						Fuck Society
pričam/pišem o tekmi Schalke-Ingolstadt

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 06 nov 2015, 03:59, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boatenkk, General505, jasmin10, Proximic i 21 gost.