Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Hheee..5.minuta produzetak...trebalo je 10...
- akisarajevo92
- Kontakt:
5 minuta produzetka u Njemackoj je ravno 15 minuta u nekoj drugoj ligijamesrodriguez je napisao/la:Hheee..5.minuta produzetak...trebalo je 10...
Don't believe the hype.
Re: Odg: RE: Re: Bundesliga
A sad vam kao ne valja sudac?akisarajevo92 je napisao/la:5 minuta produzetka u Njemackoj je ravno 15 minuta u nekoj drugoj ligijamesrodriguez je napisao/la:Hheee..5.minuta produzetak...trebalo je 10...
- majestic24
- Kontakt:
Nakon 5 poraza ,ide Monchengladbach do 6 pobjeda u nizu. Sta znaci promjena trenera
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gladbach cetvrti 
Vidio sam na utakmici Werder-BVB kako sudija nije dosudio penal za domaćina. Svaka čast na tome. Tako se to radi u situacijama kada je jedina mogućnost da se nešto napravi pokušaj iznuđenja penala.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: RE: Re: Bundesliga
@Klopp na aparatima, broji svoje posljednje dane na forumuSlevinKelevra je napisao/la:Gladbach cetvrti
Agieren statt reagieren
Dortmund se približio Bayernu, sada je -5, prvenstvo postalo opet nešto zanimljivije (borba za titulu prvaka tačnije, prvenstvo je ionako zanimljivo...
).
Schalke definitivno upao u određenu krizu (mini kriza ili ipak veća?
), a to je počelo faktički od utakmice sa Spartom Prag.
Nevjerovatna utakmica u Augsburgu, Augsburg tapka i dalje u mjestu. Čak ni pobjeda na evropskoj sceni im nije dala sigurnost.
Gladbach kao furija (morali se sada plašiti i Juve?
), a ovaj put je stradala (nažalost) Hertha.
Pred nama je derbi kola i prilika da Vukovi preskoče Schalke, dok Leverkusen može pobjedom definitivno da uskoči gore među prva 4 i da napravi jedan bitan korak. Glavno pitanje je: Hoćemo li opet vidjeti spektakl i 6, 7 golova?
Schalke definitivno upao u određenu krizu (mini kriza ili ipak veća?
Nevjerovatna utakmica u Augsburgu, Augsburg tapka i dalje u mjestu. Čak ni pobjeda na evropskoj sceni im nije dala sigurnost.
Gladbach kao furija (morali se sada plašiti i Juve?
Pred nama je derbi kola i prilika da Vukovi preskoče Schalke, dok Leverkusen može pobjedom definitivno da uskoči gore među prva 4 i da napravi jedan bitan korak. Glavno pitanje je: Hoćemo li opet vidjeti spektakl i 6, 7 golova?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: RE: Re: Bundesliga
Ne kontam, al vjerovatno ima nekog smislaPale_Companion je napisao/la:@Klopp na aparatima, broji svoje posljednje dane na forumuSlevinKelevra je napisao/la:Gladbach cetvrti
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Bundesliga
Forumas pod nickom Klopp je napisao negdje u julu da ako gladbach završi u top6 bundeslige da će se on odjaviti sa foruma i javno proglasiti da je nemač pojma.SlevinKelevra je napisao/la:Ne kontam, al vjerovatno ima nekog smislaPale_Companion je napisao/la:@Klopp na aparatima, broji svoje posljednje dane na forumuSlevinKelevra je napisao/la:Gladbach cetvrti![]()
Agieren statt reagieren
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Klopp se vec odjavio...

-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakva greška Grafea i kompanije, Voller je poludio 
Edit Chicharito za 1:1.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Pogodak je regularan, lopta se odbila od igraca guzena Kampl-a ..nema govora o ofsajduBundesliga je napisao/la:Kakva greška Grafea i kompanije, Voller je poludio
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tako je djelovalo na prvu ali nakon usporenog snimka jasno se vidilo da je Schurrle dodao loptu.jamesrodriguez je napisao/la:Pogodak je regularan, lopta se odbila od igraca guzena Kampl-a ..nema govora o ofsajdu
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Penal cist za vukove sudac ponistio..Leno ga je dohvatio rukom..greska sudca

Schurle

-
Bundesliga
- Kontakt:
Na kraju zaslužena pobjeda Wolfsburga koju su obilježili velika sudijska greška i nevjerovatan promašaj Schurrlea.
Bellarabi s druge strane bratu ne bi dodao loptu, za njega je Robben nesebičan igrač
Bellarabi s druge strane bratu ne bi dodao loptu, za njega je Robben nesebičan igrač
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 31 okt 2015, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
E samo. da se gladbach i schalke zamjene na tabeli i to je realni 5 po jacini i trenutnoj formi:
Bayern
Dortmund
Wolgsburg
Gladbach
Schalle.
Bayern
Dortmund
Wolgsburg
Gladbach
Schalle.
Manuel Gräfe: Bio je mali kontakt Lene nad Caligiuriem ali je igrač tražio taj kontakt i zbog toga nisam pokazao na bijelu tačku.
Slažem se da ne treba svirati penal u takvim situacijama ali u ovoj situaciji je Caligiuri išao za loptom i imao i prostora i vremena da je kontroliše dok je Leno samo išao u igrača.
Slažem se da ne treba svirati penal u takvim situacijama ali u ovoj situaciji je Caligiuri išao za loptom i imao i prostora i vremena da je kontroliše dok je Leno samo išao u igrača.
Iako vodi ovaj Stuttgart je los da to nisu istine. Igra im se od prve minute svodi na emocije i trku tamo-vamo. Nikakvog plana, stila, nicega. A nije ni cudo koliko su individualno losi. Ovaj Šemislav ih vadi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.