Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Jos im ga ovaj balvan zavali. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
De ba ohanite, barem dva igraca intera bila izmedju njega i Dzeke.Ajax je napisao/la:Neda kepec loptu hoce da se proslavi
E **** ga Medel
Tako to biva kad fulaju prazan gol.
Ma tip mu tačno ušao u blok..na prvu djeluje da je fulao extra šansu ali nije tako,klasična blokada...jedino da je sekund prije došao do lopte..te se stvari često dešavaju,pa bolja mu je bila ona glavom,što je golman skinuo..
ovo Mancini uzima na iskustvo...

Ajde Dzeko!!!

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Svako ko igra lopte, bar na terminu, zna da se onakve lopte nerijetko promase tj. nije katastrofalno kao sto neki pisu.
Dzeko je ocigledno kasno reagovao, tj. nije na vrijeme vidio uklizavanje protivnickog igraca i onda je morao paziti da ne pogodi igraca, ali je nazalost promasio i gol
Dzeko je ocigledno kasno reagovao, tj. nije na vrijeme vidio uklizavanje protivnickog igraca i onda je morao paziti da ne pogodi igraca, ali je nazalost promasio i gol

Los edin a neki kazivali 30 komada ove season
- akisarajevo92
- Kontakt:
ponasa se na terenu kao da ga je neko puskom natjerao da igra veceras
Pjanic pravi vodja ove Rome, samo da ne nastrada od ova 2-3 kostolomca u šinteru
Pjanic pravi vodja ove Rome, samo da ne nastrada od ova 2-3 kostolomca u šinteru
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 okt 2015, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Pa u ovoj Romi niko ne zna dodati kvalitetnu loptu napadacu osim donekle Pjanic i bek Maicoin. Sve panjevi do panjeva. Nije ni Dzeki lako sa ovakvim saigracima.
Pjanic zuti
Pjanic zuti

Jao komedije, Pjanic ga pogodi u ledja loptom Dzeko izgubljen u vremenu i prostoru.
Imal kakva nana da mu salije strahu na poluvremenu 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Gervinho je nevjerovatan, frajer dribla prema aut liniji, a sam mu igrac u sredini.Ajax je napisao/la:Pa u ovoj Romi niko ne zna dodati kvalitetnu loptu napadacu osim donekle Pjanic i bek Maicoin. Sve panjevi do panjeva. Nije ni Dzeki lako sa ovakvim saigracima.
Po meni je on klasicni primjer da Sagnol-ova izjava da mu ne treba previse afrikanaca u ekipi (Bordeaux) ima smisla

U Romi sve po starom, Dzeko seta, Pjanic glupe kartone dobija...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Mislim da se tek sad moze pricati o ozbiljnoj krizi, Edin je u ovoj Romi samo jedanaesti igrac na terenu i nista drugo...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Svi su krivi sem Dzeke sto je promašio 7 metara praznog gola na 3 metra 

ma ova roma ne zna igrat na centarfora i bice tako sve dok je ovog garcie, ne bi se ni ibrahimovic nadavo kod njih golova, a kamoli dzeko
Izlaze polahko iz rupica 

Sve slabo. Ne sam Edin.
Ali ono je morao dati
Ali ono je morao dati
Zadnja izmjena: AzRimiRzA, dana/u 31 okt 2015, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
kuknjava Nije dobro za baraz...Dzeko i Begovic van forme