Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeshaFCB
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NeshaFCB » 31 okt 2015, 19:45

I hoćete li bolje živjeti? I da ispadne svih 5.
Znamo za vaše želje i baš nas zabole.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2015, 19:50

NeshaFCB je napisao/la:I hoćete li bolje živjeti? I da ispadne svih 5.
Upravo suprotno, to su vase zelje a mi samo hocemo ravnopravnost kao sto je i Uefa rekla, nece vam dopustiti to da uradite, zasluzi igrom na terenu a ne politikom ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 31 okt 2015, 19:52

MortemHz je napisao/la:
Upravo suprotno, to su vase zelje a mi samo hocemo ravnopravnost kao sto je i Uefa rekla, nece vam dopustiti to da uradite, zasluzi igrom na terenu a ne politikom ;)
Najveći dio vas da ikako može bi izbacio i prije početka sezone sve srpske klubove. I onda tako izigravate cijelu sezonu licemjere. Brojite sve živo.
I da vas ne znamo, pa bi nas i zbunilo.
Govorim za većinu,ima i pojedinaca koji ne gledaju sve kroz nacionalnost. Ali nažalost mržnja većinu izjeda.

High

Post Postao/la High » 31 okt 2015, 19:57

Kome smeta drugoligaš iz Banja Luke? Kome smetaju Dražini brabonjci na tribinama stadiona u BL?
Zadnja izmjena: High, dana/u 31 okt 2015, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 31 okt 2015, 19:58

ma uvijek ista priča ood tkz. multikulti navijača. Prije nekoliko godina smetalo im što u ligi igraju Posušje, Široki,Zrinjski, Oraašje ili Brotnjo pa ovi klubovi ko biva štelovali međusobno tako da ovi tkz. multikulti klubovi nisu mogli doći do izražaja. A realnost je sasvim suprotna. Tako i sada ovi jadni tkz. multikulti grozničavo računaju koliko će klubova iz rs. ispasti misleći da dolaze bolja vremena...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2015, 20:00

Ma kakvi, nije nikoga briga za to druze..nismo mi zatrovani kao druga strana, stvarno nikoga to ne interesuje, svake godine budite prvaci sto se mene tice ili bilo koji klub ali zasluzite to na terenu a ne hinjski uvlaciti politiku u to pa ti onda Uefa klempu opali..toliko o tome ko siri mrznju i ko koci razvoj BH fudbala, treba pogledati nekad istini u oci

Edit: Upravo tako Orton
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 okt 2015, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 31 okt 2015, 20:06

Borac nije srpski klub prvo to a onda sve ostalo.

Borac je klub iz Bosne i Hercegovine.

A da ce ispast pa vjerovatno da hoce.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 31 okt 2015, 20:08

MortemHz je napisao/la:Ma kakvi, nije nikoga briga za to druze..nismo mi zatrovani kao druga strana, stvarno nikoga to ne interesuje, svake godine budite prvaci sto se mene tice ili bilo koji klub ali zasluzite to na terenu a ne hinjski uvlaciti politiku u to pa ti onda Uefa klempu opali..toliko o tome ko siri mrznju i ko koci razvoj BH fudbala, treba pogledati nekad istini u oci
Divim ti se na volji da odgovaraš na provokatorske postove jadnog mrzitelja tvoje i moje i njegove domovine.Vidiš li bolan da je frajer zadrti nacionalista , uprati ga malo , nema čoban 5% sportskih postova, sve što kelja po ovom forumu je politika i mržnja i svega Bosansko-Hercegovačgog

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 31 okt 2015, 20:10

narodniheroj je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma kakvi, nije nikoga briga za to druze..nismo mi zatrovani kao druga strana, stvarno nikoga to ne interesuje, svake godine budite prvaci sto se mene tice ili bilo koji klub ali zasluzite to na terenu a ne hinjski uvlaciti politiku u to pa ti onda Uefa klempu opali..toliko o tome ko siri mrznju i ko koci razvoj BH fudbala, treba pogledati nekad istini u oci
Divim ti se na volji da odgovaraš na provokatorske postove jadnog mrzitelja tvoje i moje i njegove domovine.Vidiš li bolan da je frajer zadrti nacionalista , uprati ga malo , nema čoban 5% sportskih postova, sve što kelja po ovom forumu je politika i mržnja i svega Bosansko-Hercegovačgog
Ko ga yebe ha ya. :bih:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 okt 2015, 20:11

Pogledaj prethodnih par strana pa ces vidjeti da grijesis.

Borcu kao klubu zelim stabilizaciji, ali bojim se da ce biti jako tesko. I kod vas su godine klupske anarhije do ovog dovele.

P.s. klub ne treba cijeniti po par desetaka ili stotina pjane stoke,navodnih navijaca, koja svoje domoljublje izrazava vrijedjanjem drugih.

P.s.2. a i vas dvojica, Miki i Nesho, isto kao da ste s Marsa pali pa se cudite da neko gleda Borca i kroz drugaciju prizmu, osim sportske, nakon svega sto se moglo cuti iz vaseg kopa posljednjih godina.
tuzlanska Sloboda

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 31 okt 2015, 20:28

NeshaFCB je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Najveći dio vas da ikako može bi izbacio i prije početka sezone sve srpske klubove. I onda tako izigravate cijelu sezonu licemjere. Brojite sve živo.
Govorim za većinu,ima i pojedinaca koji ne gledaju sve kroz nacionalnost. Ali nažalost mržnja većinu izjeda.
otkad to zvijezda, partizan i vojvodina i ostali klubovi iz srbije igraju bh ligu?! :o
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 okt 2015, 20:33

jovanmaksimovic je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:[quothoćete li bolje živjeti? I da ispadne svih 5.

otkad to zvijezda, partizan i vojvodina i ostali klubovi iz srbije igraju bh ligu?! :o
Nabrojani su srbijanski, a ne srpski klubovi. :mrgreen:
Ccc, ebem vam uciteljicu
tuzlanska Sloboda

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 31 okt 2015, 20:35

Klub moze biti samo klub iz drzave iz koje dolazi

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 31 okt 2015, 20:35

zlajci je napisao/la:Nabrojani su srbijanski, a ne srpski klubovi. :mrgreen:
Ccc, ebem vam uciteljicu
slobodno karaj... :D udata je vec odavno, ali dobra...

btw... ako su srbijanski klubovi, onda bi se zemlja zvala srbijana :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 31 okt 2015, 20:41

jovanmaksimovic je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Nabrojani su srbijanski, a ne srpski klubovi. :mrgreen:
Ccc, ebem vam uciteljicu
slobodno karaj... :D udata je vec odavno, ali dobra...

btw... ako su srbijanski klubovi, onda bi se zemlja zvala srbijana :D
Jovane, ti si to malo pomješao :D
Srbijanac je pojam koja označava nacionalni, geografski pojam. Osoba koja dolazi iz Srbije je Srbijanac. Srbijanci su i Bošnjaci iz Sandžaka.
Srbin je pojam koji označava etničku pripadnost. Tako u Srbiji, ali i u BiH žive Srbi, Bošnjaci, Hrvati..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 okt 2015, 20:46

Kako su u BiH bosanci tako su i u Srbiji srbijanci :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 okt 2015, 20:53

Signore je napisao/la:Kako su u BiH bosanci tako su i u Srbiji srbijanci :mrgreen:
Ajmo mu svi opalit uciteljicu :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 31 okt 2015, 22:04

Ko o cemu banjalucani o nacionalizmu :urnebes: :urnebes:
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 okt 2015, 22:42

Ovdje ko da sam otvorio avaz il b92 il glas srpske il klix jbo vas nacionalizam ..Kakvo Borac otpisat sta vam je pa imaju cini mi se 12 ..Ima tu jos puno..Ja Veleza ne otpisujem jos mada su stvarno preslaba ekipa ..ima ovdje nos borbe velike mada su Drina i Velez u najtezoj situaciji pa Rudar neg zbog bodova neg jednostavno nmze Rudar .navijaca nit para ni nista ..Mada cisto sumnjam i Mladost i Vitez da mogu opsfat mada imaju ravnopravne sanse i borit se .Koliko ce izdrzat to je pitanje sve je ovo euforija jos.**** je svakom kad vidis Zeljo 20 bodova da samo ima i kolko bod od zone ispadanja il Sarajevo 22 kojev i sad smatram favoritom za titulu uz Siroki i Zrinjski i Slobodu ..Zanimljivo i vrlo tesko nmze covjek bit pametan sta rec

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 okt 2015, 23:16

Nikad zanimljivija liga nije bila, recimo taj borac koji ce vjerovatno ispasti je skinuo skalp zelji i zrinjskom. I ja bih volio da ispanu, istina ne zbog banjalucana onih pravih nego onih sto su BL naselili sa Manjace, iz Hrvatske i sl. Ja nikog ne mrzim, recimo zena mi je pravoslavka, al oni koji mrze Bosnu ja njih mrzim jos vise. A bit ce raznoraznih stimanja. Recimo ja sam cuo da ako Vitez ispane, da ce iz prve lige fbih uci ili Metaleghe, Capljina ili Orasje kako "Hrvati" ne bi ostali na dva kluba..
Ma treba sve prijaviti Uefi i nek sve ide u p.m :o :o :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.