Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rinuka
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Rinuka » 31 okt 2015, 22:23

Kakav glupson,ne mogu da vjerujem :facepalm:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2015, 22:24

Tačno sam znao da će dobit. I on kao Džumhur samo sa sudijama nešto, daj više šuti i igraj. Što je najgore što sad može iz forme ispast i otići skroz u drugom smijeru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 31 okt 2015, 22:25

Hahaha pa Prince....neka,odlično je ovo pred baraz
Odlicno

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 31 okt 2015, 22:25

ZgemboAdislic je napisao/la:Prvi karton mu je nenormalno glup. Cim ga je dobio pomislio sam da ce ga kostat poslje.
Oba su bili glupi. Drugi malo i prestrog. Ali sudija ga uzeo za zub kod prvog, morao je to odmah ukalkulisati.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 okt 2015, 22:26

edoo3 je napisao/la:Ovoga se treba bojati i u baražu, naši su kratkog fitilja skroz :(

Pa Pjanicu :plac:
Ne smije dobiti zuti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 31 okt 2015, 22:27

Zbog ovog ti sine neces biti nikad veliki igrac... svaki prekid on mora nesto komentarisati , nek si dobio crveni !

- Imamo jos jednog Besica ...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 okt 2015, 22:29

a kako ce majke vam ispasti iz forme samo radi jedne utakmice? :facepalm:

nek' se pjana fino odmori i dohaviza, ovo mu je prava lekcija pred baraz jer ne smije dobiti karton radi suspenzije.

svejedno je najbolji, je*i im mater miraleme :bih:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 okt 2015, 22:30

rope11 je napisao/la:a kako ce majke vam ispasti iz forme samo radi jedne utakmice? :facepalm:
Ma moze kopacke okaciti o klin. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 okt 2015, 22:33

Pjanić je igrač manje na terenu :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 okt 2015, 22:33

Ovo je vise nego odlicno. Pjanic je u ovoj sezoni svoju igru digao na veci nivo, ovo je jednina stvar sto je mu je ostala. Uvjek je skakao ovako kad se desi neki faul, skace mlatara rukama. Ovo mu je lekcija, koja bas nama dolazi u super vrijeme.
Bayer sad preko sedmice i onda nek se fino odmori za baraz.
Sto se tice njegove igre, opet je bio odlican. Koliko je samo akcija prekinuo.

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 31 okt 2015, 22:36

Joj strucnjaka svaka vam dala pacenici

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2015, 22:37

rope11 je napisao/la:a kako ce majke vam ispasti iz forme samo radi jedne utakmice? :facepalm:

nek' se pjana fino odmori i dohaviza, ovo mu je prava lekcija pred baraz jer ne smije dobiti karton radi suspenzije.

svejedno je najbolji, je*i im mater miraleme :bih:
Može kod naših sve. Koliko god to bilo malo ali može djelovat na psihu. Valjda nije toliko mentalno labilan ali kad su naši u pitanju sve je moguće :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 31 okt 2015, 22:38

Senijade sine,Allaha ti milostivog Samilosnog, ne dolazi molim te vise u Italiju. Koji baksuz bracoo moja mila,yebemu oči urokljive :puke:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 okt 2015, 22:43

Sheyi je napisao/la:Pjanić je igrač manje na terenu :mrgreen:
Bukvalno haha. Steta za Romu, da su barem nerijeseno izvukli. Hajde, neka se nisu povrijedili, jbga ide se dalje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 okt 2015, 22:43

Unofficialpage je napisao/la: Što je najgore što sad može iz forme ispast i otići skroz u drugom smijeru.
Joj ba meteorolog kakve su ovo izjave :urnebes:
Ovo moze biti samo dobro za nasu reprezentaciju, odmorit ce se i zeljan igre doci na okupljanje a jos najbolje je sto nece rizikovat neku povredu u derbiju.. inace kod svake akcije Rome se primijeti da je nivo iznad svih ostalih igraca pa i Dzeke, ja se ne mogu nacudit da mi imamo ovakav kvalitet u reprezentaciji :bow: :bih:
This time next year we'll be millionaires.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 okt 2015, 22:43

to je Pjanic u bitnim tekmama..da je ovo bio Frosinone jos 2 komada bi on dao u kakvoj je formi, ali ovako derbi za prvo mjesto-crveni karton...jos su ga suigraci dizali prije tekme kao najjace oruzje itd itd, a kod njega to haman kontraefekat ima

cim neko ocekuje nesto od njega, to i bi...valjda u barazu bude drugacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 31 okt 2015, 22:45

Kako god bilo, Pjanic je i veceras bio daleko najbolji igrac na terenu, ne samo u Romi. To sto se unervozio i dobio crveni karton je razumljivo. Nije on igrajuci trener pa da saigracima cijelo vrijeme govori kako da se postave i u cemu grijese.

Mene sto se tice, super je sto nece igrati protiv Lazia, a hejteri na forumu neka nesto malo bar procitaju o igri, ako im je vec jedini dodir sa loptom bio preko video igara.

Imamo jednog od trenutno najboljih igraca na svijetu, i ni to ne znamo cijeniti.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 okt 2015, 22:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:to je Pjanic u bitnim tekmama..da je ovo bio Frosinone jos 2 komada bi on dao u kakvoj je formi, ali ovako derbi za prvo mjesto-crveni karton...jos su ga suigraci dizali prije tekme kao najjace oruzje itd itd, a kod njega to haman kontraefekat ima

cim neko ocekuje nesto od njega, to i bi...valjda u barazu bude drugacije
Ti si momak izgleda ovdje zaluto.. o cemu pricas ti? Ubjedljivo najbolji igrac Rome veceras.
This time next year we'll be millionaires.

Rios

Post Postao/la Rios » 31 okt 2015, 22:45

Prevsie lahko i bespotrebno zaradjena 2 zuta kartona,steta jer je odigrao dobrih 70 minuta i taj crveni sad kvari utisak. :|

Inace,kao sto rekoh gore,dobrih 70 minuta je odigrao,kreirao je 2-3 dobre situacije sa saigrace ( Maicon i dva puta Salah ),nekoliko dobrih kornera ( Dzeko,Manolas i Rudiger ),nekoliko lijepih pasova,dva-tri presjecena napada na sredini terena u stilu najboljih def. veznih igraca.No,opet se vracam na taj crveni,bespotrebno Mire,jbg..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 31 okt 2015, 22:59, ukupno mijenjano 3 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2015, 22:49

Momciluk je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la: Što je najgore što sad može iz forme ispast i otići skroz u drugom smijeru.
Joj ba meteorolog kakve su ovo izjave :urnebes:
Ovo moze biti samo dobro za nasu reprezentaciju, odmorit ce se i zeljan igre doci na okupljanje a jos najbolje je sto nece rizikovat neku povredu u derbiju.. inace kod svake akcije Rome se primijeti da je nivo iznad svih ostalih igraca pa i Dzeke, ja se ne mogu nacudit da mi imamo ovakav kvalitet u reprezentaciji :bow: :bih:
Kako neki glupi potezi znaju uticat i na formu i na igru. Kontaš glupost a ono totalno uništi, sitnica. To valjda neće biti slučaj sa Miretom.
Ne može nikako biti dobro za repku, jedino ta povreda ali nikad nije dobro ako dobije crveni radi gluposti i ne igranje, pa makar to bilo i jedna utakmica.

Mire i večeras odličan, ne može sam. Gervinho i Salah loši, Gervinho mora preselit na klupu. Trojac u napadu mi ne djeluju kao tim, svak sebi vuče a Džeko je tu kolateralna šteta. :D

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, Proximic i 24 gosta.