Ko o cemu ti o kampovima hahaEld0rado je napisao/la:Nk Bihac jedini u prvoj ligi bez poraza![]()
Koliko kampova za njega![]()
![]()
Svi halalite po jedan barem
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
jos sad se ne pokazuje kad se koristi kamp 
a skoro je bio prijedlog da se zabrane koriscenje kampova eh kako bi sad bilo veselo xD
ne smijes koristiti a ne vidi se kad se koristi
Sent from my iPhone using Tapatalk
a skoro je bio prijedlog da se zabrane koriscenje kampova eh kako bi sad bilo veselo xD
ne smijes koristiti a ne vidi se kad se koristi
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma nije, ja mu proslu tri uvalioCeltic je napisao/la:Mene ovaj otresao ko Slinu ,sigurno je Cheater neki![]()
inace ovaj lepizing izbacen iz lige zbog pirotehničkih sredstava
e1:eldo ima od mene jedan ne brini
Kako su svi iz 2. lige inactive na ovoj temi, ili gdje bilo vezano za osm,prakticno postao chat samo za prvu ligu,a ja nit imam pojma sta se gore desava nit ko kako igra kuknjava
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Nisu svi.Sarmelino je napisao/la:Kako su svi iz 2. lige inactive na ovoj temi, ili gdje bilo vezano za osm,prakticno postao chat samo za prvu ligu,a ja nit imam pojma sta se gore desava nit ko kako igra kuknjava
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ovo mi je relativno 3. sezona od kako ovo igram i nisam skonto kako odrede ko vidi koju transfer listu i na osnovu cega je to?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja bih ti odgovrio ali nisam dovoljno shvatio pitanjeSarmelino je napisao/la:Ovo mi je relativno 3. sezona od kako ovo igram i nisam skonto kako odrede ko vidi koju transfer listu i na osnovu cega je to?
Ne znam kako bi ti objasnio, ova transfer lista sto ti izbaci kad odes na transfer list,jel tu transfer listu samo vide igraci jedne lige, posto mi evo do sad niko nije kupio igraca osim bota. kuknjavaSuljo20002 je napisao/la:Ja bih ti odgovrio ali nisam dovoljno shvatio pitanjeSarmelino je napisao/la:Ovo mi je relativno 3. sezona od kako ovo igram i nisam skonto kako odrede ko vidi koju transfer listu i na osnovu cega je to?. I ja sam iz 2. lige (NK Napredak Tuzla a također imas Nedzada (AC Milan )
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja necu ni jedan camp iskoristiti ove sezone tako da ocekujem isto protiv mene
, meni je najbitnije da primim najmanje golova u ligi i najmanje izgubljenih

SN96
Ja vec svoje potrosio
Jel ima ikakav nacin da se kupe ticketi preko moba iz BiH posto ono kad otvorim samo mi otvara US?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Suljo20002
- Kontakt:
Vide drugi igraci.Međutim ja kako znam ti prodajes Van Persia koji kosta 25 milki i neke igrace od 70 - 60 snage.Ja sam kupio od tebe Nakamuru preko ponuda i tako se lakse prodaju igraci...Sarmelino je napisao/la:Ne znam kako bi ti objasnio, ova transfer lista sto ti izbaci kad odes na transfer list,jel tu transfer listu samo vide igraci jedne lige, posto mi evo do sad niko nije kupio igraca osim bota. kuknjavaSuljo20002 je napisao/la:Ja bih ti odgovrio ali nisam dovoljno shvatio pitanjeSarmelino je napisao/la:Ovo mi je relativno 3. sezona od kako ovo igram i nisam skonto kako odrede ko vidi koju transfer listu i na osnovu cega je to?. I ja sam iz 2. lige (NK Napredak Tuzla a također imas Nedzada (AC Milan )
Aha hvalaSuljo20002 je napisao/la: Vide drugi igraci.Međutim ja kako znam ti prodajes Van Persia koji kosta 25 milki i neke igrace od 70 - 60 snage.Ja sam kupio od tebe Nakamuru preko ponuda i tako se lakse prodaju igraci...
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
Huseinagic
- Kontakt:
Bitno je da se vi mene vec otpisali iz prve lige, sad cemo da vidimo jel s razlogom, nek svi padnete na kladionici opet na meni hahaha 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro je da nema trece lige jer bi sigurno od sljedece sezone bio jedan od njenih clanova 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Poraz zbog trening kampa ali nema veze, prvi i dalje. 
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
A moro sam na nekog potrosit haha, super eto da si 1. osto, sutra ti igram protiv konkurenta,plati mi sta igracima da i njeg pobjedim kad sam vec 2. iz top 3 zaredomKeenan.- je napisao/la:Poraz zbog trening kampa ali nema veze, prvi i dalje.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Cim sam vidjeo 1:0 reko crveni sam dobio
Tako je i bilo nažalost
Tako je i bilo nažalost
jbgsuarez7 je napisao/la:Albinoleffe-Arsenal- pm3
Tigres- Nk Bihac- zk2
Celik-Paulaner- zk2
Nottingam-Barcelona- pm3
Gorazde-Kickers- 1
TSV 1860-Metalac- 1
Celtic-Leipzig- 1
Jes ova Barsa propala
Vodim 2:0 i izgubim 5:2
Sanchez nikako da gol zabije, isto ovako i Džeko prosle sezone. Igraju dobro ali golove ne zabijaju, a vamo nek treci slabiji igrac zabije 3 gola do sad

Sanchez nikako da gol zabije, isto ovako i Džeko prosle sezone. Igraju dobro ali golove ne zabijaju, a vamo nek treci slabiji igrac zabije 3 gola do sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.