Zna li se koliko je skupljeno?sarajlija je napisao/la:Sav prihod novca od utakmice izmedju nas i novog pazara ide za velez i zelim vam srecu da ostanete u ligi ko sto ce i biti rodjeni bez brige budite, i naravno dobro dosli ste u seher sljedece kolo na kosevu.
FK Velež (opšte diskusije)
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Znači cvajtara ovjerena. . smiješan broj simpatizera Veleža i strašnih RA u jednom gradskom derbiju . . .. .halalili ispadanje . . .izgleda . . .
namjerno izgubili, samo da mi titulu ne osvojimoTuzlak04 je napisao/la:Znači cvajtara ovjerena. . smiješan broj simpatizera Veleža i strašnih RA u jednom gradskom derbiju . . .. .halalili ispadanje . . .izgleda . . .

-
- Interni moderator
- Kontakt:
eto,osvetise nam seChinaglia je napisao/la:namjerno izgubili, samo da mi titulu ne osvojimoTuzlak04 je napisao/la:Znači cvajtara ovjerena. . smiješan broj simpatizera Veleža i strašnih RA u jednom gradskom derbiju . . .. .halalili ispadanje . . .izgleda . . .

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Skolski primjer napacenog Bosnje , klubu mu ide kao nikad do sad a ono se naslo ismijavati tudjoj muci
Fakat za rubriku -vjerovali ili ne, jos se raduju problemima ljudi koji su zapoceli bojkot utakmica svog kluba upravo radi rezultata koji je stetio njihovom
Rođeni ne daj te se , puno je primjera kad su se ekipe spasavale kad su ih mnogi otpisali, evo recimo i Sloboda je lani imala 9 bodova u prvih 15 kola a na kraju zauzeli osmo ili deveto mjesto, samo jedan od primjera.Jucer iako ste zijanili mogao se vidjeti napredak u odnosu na ranije utakmice, tako da ima nade za vas.Osim toga vi ste jedan od 3 velika BH kluba i vase mjesto je medju najboljima.
Zivjeli i sretno u borbi za opstanak , Jug BIH zasluzuje ljiljane u PLBIH

Fakat za rubriku -vjerovali ili ne, jos se raduju problemima ljudi koji su zapoceli bojkot utakmica svog kluba upravo radi rezultata koji je stetio njihovom

Rođeni ne daj te se , puno je primjera kad su se ekipe spasavale kad su ih mnogi otpisali, evo recimo i Sloboda je lani imala 9 bodova u prvih 15 kola a na kraju zauzeli osmo ili deveto mjesto, samo jedan od primjera.Jucer iako ste zijanili mogao se vidjeti napredak u odnosu na ranije utakmice, tako da ima nade za vas.Osim toga vi ste jedan od 3 velika BH kluba i vase mjesto je medju najboljima.
Zivjeli i sretno u borbi za opstanak , Jug BIH zasluzuje ljiljane u PLBIH

- Crni gavran
- Kontakt:
Dolazim u miru, sta ocekujete u Zenici?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Sta nuditeCrni gavran je napisao/la:Dolazim u miru, sta ocekujete u Zenici?

-
- Kontakt:
Nada zadnja umire, ali sa ovim igračima koji su još i pod pritiskom, teško je nešto očekivati.
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Hahahahaha dobra dobra,ocekujemo da napokon zaigramo u punom sastavu pa sta bude budeCrni gavran je napisao/la:Dolazim u miru, sta ocekujete u Zenici?

#musvdg
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Izdržite Rođeni........
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Crni gavran
- Kontakt:
Sto se tice mene dobro dosli. Ocekujem tesku utakmicu i ipak nasu pobjedu 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Cuj ocekujes vasu pobjedu. Golemo imas hrabrosti to napisatCrni gavran je napisao/la:Sto se tice mene dobro dosli. Ocekujem tesku utakmicu i ipak nasu pobjedu

Mene zanima da li je iko u mogucnosti da nam pusti stream ?
- BatistutA19
- Kontakt:
Necu vam pristajat na muku nit provocirat samo nesto napisat.Nisam gledo tekmu na Bilinom naravno zbog bojkota al sam gledo na tv...Stvarno je Velez realno mozda i najslabija ekipa ja nznam sta je ono nako lose jer i Celik nije igro kako moze i zna.Sretno vam da se izvucete al ovako vrlo tesko skoro pa nemoguce ..Poz vam
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
nek' vas skretničari izvade, znali ste im se naguziti svake sezone i prodavati bodove, pa nek' vas oni vade sad
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ne treba nas niko vadit, mi gotovo sigurno ispadamo, ali molim boga da na proljeće vama bude trebalo za titulu pa da vas opet sjebemo ko i uvijek. Nego imamo igrača novih igrača za vas, usrecili ste se sa Okicem i Anijem, možda Zolj svakako vam treba igrača u odbrani, a može i Mirza Cemalovic da vam pomogne. Vidimo se u Mostaru na proljećeMojGradMojKlub je napisao/la:nek' vas skretničari izvade, znali ste im se naguziti svake sezone i prodavati bodove, pa nek' vas oni vade sad

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
i ako nas probate shebati opet još ove godine i vozdra, onda nađite neki novi željezničar u federalnoj da im skidate gaće i prodajete bodoveCrvena1981Armija je napisao/la:Ne treba nas niko vadit, mi gotovo sigurno ispadamo, ali molim boga da na proljeće vama bude trebalo za titulu pa da vas opet sjebemo ko i uvijek. Nego imamo igrača novih igrača za vas, usrecili ste se sa Okicem i Anijem, možda Zolj svakako vam treba igrača u odbrani, a može i Mirza Cemalovic da vam pomogne. Vidimo se u Mostaru na proljećeMojGradMojKlub je napisao/la:nek' vas skretničari izvade, znali ste im se naguziti svake sezone i prodavati bodove, pa nek' vas oni vade sad
-
- Kontakt:
Intereseantno, uvijek isti pacijenti na temi naših mostaraca
Pozdrav rođeni naši , vi ste sve ono što ovi nikad neće biti , dok je vas biće i ljiljana u našem lijepom Mostaru

Pozdrav rođeni naši , vi ste sve ono što ovi nikad neće biti , dok je vas biće i ljiljana u našem lijepom Mostaru