FK Velež (opšte diskusije)

112233445566778899
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la 112233445566778899 » 31 okt 2015, 23:26

MojGradMojKlub je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:
MojGradMojKlub je napisao/la:nek' vas skretničari izvade, znali ste im se naguziti svake sezone i prodavati bodove, pa nek' vas oni vade sad
Ne treba nas niko vadit, mi gotovo sigurno ispadamo, ali molim boga da na proljeće vama bude trebalo za titulu pa da vas opet sjebemo ko i uvijek. Nego imamo igrača novih igrača za vas, usrecili ste se sa Okicem i Anijem, možda Zolj svakako vam treba igrača u odbrani, a može i Mirza Cemalovic da vam pomogne. Vidimo se u Mostaru na proljeće :wave:
i ako nas probate shebati opet još ove godine i vozdra, onda nađite neki novi željezničar u federalnoj da im skidate gaće i prodajete bodove
Shebat cemo vas jos mnogo puta. ;)

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 31 okt 2015, 23:29

eto umalo ste nas karnuli prošle godine za titulu, dobili nas a mi opet šampioni, šta ćeš

zapeli ste prošle godine protiv nas k'o da vam je zadnja a onim guretima prodali, eto da vidimo hoće li vam haveri pomoći kad vam klub godinama šuruje sa njima... taman vam dolazimo 4 kola prije kraja pa da vidimo ko će koga ove godine i za šta zahebati

al' šta vas briga, svakako ste nas svo vrijeme u yugi trpali, šutali nogama i tako to :lol:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 okt 2015, 23:32

Nigdje veze ti je priča @BSV

[youtube][/youtube]
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 31 okt 2015, 23:35

shzna je napisao/la:Nigdje veze ti je priča @BSV

[youtube][/youtube]
vjeruj da nije bezveze, u dosta stvari sam se lično uvjerio, ne bi bez razloga pisao ništa ni na forumu a kamoli šta drugo

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 okt 2015, 23:36

Ma jarane i pred ovu tekmu kad su nas mlatnuli i 4 uvaljali, bila je priča Amar Osim dogovorio sa Veležom sve, a kad nas klepiše onda poče priča kako je Velež pošten klub i kako je odyebao brku...

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 31 okt 2015, 23:47

Halal bilo ko nas god sportski pobijedi, haram bilo onom ko protiv nas zapne a za par kola proda utakmicu direktnom konkurentu za titulu.

I pored toga, uprava/e Veleža su se nekoliko puta znale veoma šupački ponijeti prema nama, iz raznih razloga i u raznim situacijama. Vozdra.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 okt 2015, 23:49

Imaš li kakav dokaz, ili ti je argument "lično sam se uvjerio u to" ? Hajde molim te, Željo nije bio kvalitetan da dobije Veleža jel? Jesi li se ikad zapitao da možda tvoja ekipa protiv istog tog Veleža nije odigrala utakmicu na svom "nivou" ?

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 31 okt 2015, 23:52

MojGradMojKlub je napisao/la:Halal bilo ko nas god sportski pobijedi, haram bilo onom ko protiv nas zapne a za par kola proda utakmicu direktnom konkurentu za titulu.

I pored toga, uprava/e Veleža su se nekoliko puta znale veoma šupački ponijeti prema nama, iz raznih razloga i u raznim situacijama. Vozdra.
Haj' razguli mazlumcino jedna.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 31 okt 2015, 23:56

shzna je napisao/la:Imaš li kakav dokaz, ili ti je argument "lično sam se uvjerio u to" ? Hajde molim te, Željo nije bio kvalitetan da dobije Veleža jel? Jesi li se ikad zapitao da možda tvoja ekipa protiv istog tog Veleža nije odigrala utakmicu na svom "nivou" ?
Jarane, ja da imam dokaze ne bi ih postavljao na forum nego bi ih gospodski uručio UEFI. Ima li ko dokaze da je namještena/puštena utakmica Leotara i Želje? Nigdje ih, a svi znamo istinu. Jedino da nije sudija ost'o zaključan u svlačionici, ili da nije zastava pukla.

Za ostalo ne trebaju nikakvi dokazi, znam ko je, kad, šta i za šta uradio
112233445566778899 je napisao/la:
MojGradMojKlub je napisao/la:Halal bilo ko nas god sportski pobijedi, haram bilo onom ko protiv nas zapne a za par kola proda utakmicu direktnom konkurentu za titulu.

Haj' razguli mazlumcino jedna.
Sad ću ja razguliti sa teme, taman ko i mostarski plavi iz premijer lige

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 okt 2015, 23:59

Ok, ja sam se lično uvjerio da je FKS namjestio utakmice protiv Slavije, Olimpica, Travnika, Radnika, Viteza. Znam ko je kad, šta i za šta uradio.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 00:02

shzna je napisao/la:Ok, ja sam se lično uvjerio da je FKS namjestio utakmice protiv Slavije, Olimpica, Travnika, Radnika, Viteza. Znam ko je kad, šta i za šta uradio.
Tebi ništa ne mijenja, ne možeš nas svakako i da smo sve namjestili i da smo sve pošteno odradili :mrgreen:

Hajmo ba sa teme, nemoj ni ti puno pisati, naljutit' će ti se pa će skandirati biće Željo qrc šampion :lol:

ps. i dobra ti je ta iz potpisa, strašan ritam, kako ide ono, nakon dugo godina, tu sam željo opet ja... :mrgreen:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 nov 2015, 00:23

MojGradMojKlub je napisao/la: ps. i dobra ti je ta iz potpisa, strašan ritam, kako ide ono, nakon dugo godina, tu sam željo opet ja... :mrgreen:
Malo ti još fali da pređeš na pravu stranu, počeo si sa avatarima našim a vidim i pjesme učiš :kafa: :tralala: Halalite RAja, svakako ništa ne pišete po svojim temama.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 00:30

BSV, Mostarci su najbolja raja, ne mozes njih kriviti za to, da su znali da ce se to desiti glave bi im odsjekli jer oni nikad nisu tako radili..upravu da ali navijace ne, to su vrlo dobri i korektni momci ali oni ne vode politiku u svom klubu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rodjenimostar
Kontakt:

Post Postao/la Rodjenimostar » 01 nov 2015, 12:29

Vidim po nacinu pisanja da iz Tuzle pisu djecurlija pa da pojasnjim neke stvari kao osoba koja je prisustvovala cuvenoj utakmici u Tuzlu '87.godine kada je Velezu brutalno titula oduzeta u nevidjenoj sudijskoj lakrdiji gdje su svirana 2 nepostojeca penala za Slobodu odmah nakon sto je Velez poveo golom Tucea iz slobodnog udarca.Ne bih zalio titulu da je Sloboda posteno pobijedila i na takav nacin sacuvala prvoligaski status ali to je bila brutalna kradja.Sve je pocelo kolo prije tog kada je Hajduk u Splitu pustio Slobodi da pobjedi da bi onda Sloboda imala sansu za opstanak u ligi kradjom nad u to doba svemirski jakim Velezom gdje Sloboda u postenoj utakmici nije imala sta traziti.Tada sam imao 13 godina i sjecam se "postene" tuzlanske milicije koja je sabila navijace Veleza prema vratima gdje se izlazilo sa smijesnog stadiona Tusanj.Bila je puna tribina nasih navijaca iz Mostara i svi smo poludili nakon nevidjene brutalne kradje da bi onda policija tukla sve zivo jer nije se moglo izaci kroz jedna jedina vrata one lakrdije od tzv.stadiona.To mi se tada urezalo u sjecanje sta su nam prvo Hajduk pustajuci Slobodu kolo proje,a onda Sloboda uradili.Zelio bih napomenuti da je Velezu tada oteta titula koja je po vrijednosti bila kao titula lige petice sada i ne moze se porediti sa milion titula ove sada lige.Navijaci Slobode stalno spominju Gosk i utakmicu u Trebinju,a nikako da se sjete da im je odgovarao i poraz sa manje o 2 gola zadnje kolo protiv Slavije.Ako je Velezova uprava prodala utakmicu Gosku,a mislim da nije jer Velez je tada nadigran od strane Goska,svi na stadionu bili smo ogorceni radi toga i bojkotovali smo upravu poslije.Eto vidite koliki ste licemjeri vi tzv.navijaci iz Tuzle odnosno balavurdija koja pise ovdje,radujete se ispadanju Veleza u gradu koji je od strane politike dat samo jednoj strani i jednon klubu,a Slobodu stoji cijela Tuzla i kanton pa opet nista,uvijek pusa od kluba i vazda u dnu,prava prijeratna beogradska filijala bila,a i ostala.Sada nesto malo ko zivnuli pa se nasladjuju tudjim porazim,a da postojite jos milion godina ne mozete steci ni ime niti slavu Veleza makar se sutra ne daj Boze ugasio.

Rodjenimostar
Kontakt:

Post Postao/la Rodjenimostar » 01 nov 2015, 12:35

Takodjer pozdrav svim finim i postenim navijacima sarajevskih klubova,a ovu balavurdiju da pitam koliio je puta poslije rata od strane sarajevskih klubova i od strane saveza koji je uvijek gurao te iste klubove Velez pokraden i koliko puta su svirani nepostojeci penali?!Radujte se i vi propasti Veleza jer vas je vakat dosao gdje vas politika gura,a Velez unistava.Samo cu kratko da vam porucim da pogledate prijeratnu statistiku i skor nasih klubova pa onda nesto recite balavurdijo jedna.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 01 nov 2015, 13:06

@Biti kurcem vezan, u sta si se ti uvjerio, ti fol znaš sta se sve dešavalo, nama prosipas demagogiju, a klub ti ne može bez kupnje bodova osvojiti titulu sa milionima uloženim u klub, VI se borite za Europu, ne za titulu već za Europu. Fudbal se igra da se pobjedjuje, nekad te ide, a nekad ne. Sjeti se da smo Želju dobili, iako je Osim dolazio dan prije da moli za bodove, imaju svjedoci. To što ste vi nesposobni da nas dobijete, što smo vam nabili kompleks u Mostaru je druga prica. Prijateljstvo o medju grupama da, ali medju klubovima ga nema. I znas kako se kaže, počisti ispred svog dvorišta pa onda drugom govori. :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 01 nov 2015, 13:19

Rodjenimostar
Vidi se da nisi te godine bio ns tekmi u Tz jer Tuce ja dao gol iz akcije a ne iz slobodnjaka.Sloboda dobila 2:1 i ostala u ligi.Da ste gi dobili bili bi prvi.x nije godio nikom.I onda vi pustite Gosku.I sta ocekujes od nas?I da drago nam je svima sto ispadste,sta je lose u tome?
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 01 nov 2015, 13:53

MojGradMojKlub je napisao/la:nek' vas skretničari izvade, znali ste im se naguziti svake sezone i prodavati bodove, pa nek' vas oni vade sad
Hahahahahha golemo i ovo majke mi :lol:
#musvdg

salmy

Post Postao/la salmy » 01 nov 2015, 14:18

zeza je napisao/la:Rodjenimostar
Vidi se da nisi te godine bio ns tekmi u Tz jer Tuce ja dao gol iz akcije a ne iz slobodnjaka.Sloboda dobila 2:1 i ostala u ligi.Da ste gi dobili bili bi prvi.x nije godio nikom.I onda vi pustite Gosku.I sta ocekujes od nas?I da drago nam je svima sto ispadste,sta je lose u tome?
Cuj pobornika lika i djela ljigavaca Slinasa i Starih gardista, sto se nicim izazvani okotise na nasem forumu.

Sto bi rekli iz okolice Tuzle, "haj ti djet isfrkni slinu, a mama ce ti namazat krisku".

Stvarno mi je Tuzla draga i imam prijatelja i daljne rodbine, al ce mi se ogaditi zbog ovih padobranaca sto stalno slijecu na nas forum sa ovakvim komentarima.

Idi jade na forum Prepucavanja, pa laj kolko hoces , a ovde budi mirannnnnnnnnnnnnnnnnn :shh: :shh: :shh:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrammm1921 i 14 gostiju.