ispade ti najveći nacionalista a ko fol multikulti.esprit24 je napisao/la:Nikad zanimljivija liga nije bila, recimo taj borac koji ce vjerovatno ispasti je skinuo skalp zelji i zrinjskom. I ja bih volio da ispanu, istina ne zbog banjalucana onih pravih nego onih sto su BL naselili sa Manjace, iz Hrvatske i sl. Ja nikog ne mrzim, recimo zena mi je pravoslavka, al oni koji mrze Bosnu ja njih mrzim jos vise. A bit ce raznoraznih stimanja. Recimo ja sam cuo da ako Vitez ispane, da ce iz prve lige fbih uci ili Metaleghe, Capljina ili Orasje kako "Hrvati" ne bi ostali na dva kluba..
Ma treba sve prijaviti Uefi i nek sve ide u p.m![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne kontam nikako, al beze trolamo temumiki651 je napisao/la:ispade ti najveći nacionalista a ko fol multikulti.esprit24 je napisao/la:Nikad zanimljivija liga nije bila, recimo taj borac koji ce vjerovatno ispasti je skinuo skalp zelji i zrinjskom. I ja bih volio da ispanu, istina ne zbog banjalucana onih pravih nego onih sto su BL naselili sa Manjace, iz Hrvatske i sl. Ja nikog ne mrzim, recimo zena mi je pravoslavka, al oni koji mrze Bosnu ja njih mrzim jos vise. A bit ce raznoraznih stimanja. Recimo ja sam cuo da ako Vitez ispane, da ce iz prve lige fbih uci ili Metaleghe, Capljina ili Orasje kako "Hrvati" ne bi ostali na dva kluba..
Ma treba sve prijaviti Uefi i nek sve ide u p.m![]()
![]()
![]()
![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Joj Sto mrzim ovo.
J*** bosnu,svrsavaju na TUDJU drzavu,skandiraju noz zica i milion gluposti,i onda se ibrete fol Sto ih nevole eto mi nacionalisti...
Traze fiksno brojem ucesce klubova na nacionalnoj osnovi,UEFA ih klepi po usima,pjene jarane...fuj
Nije cudo ovo Sto momak kaze za orasje,sta ljudi rade po federalnoj to su prikaze.
Dok klubovi neuzmu stvari u svoje ruke **** ovo...
J*** bosnu,svrsavaju na TUDJU drzavu,skandiraju noz zica i milion gluposti,i onda se ibrete fol Sto ih nevole eto mi nacionalisti...
Traze fiksno brojem ucesce klubova na nacionalnoj osnovi,UEFA ih klepi po usima,pjene jarane...fuj
Nije cudo ovo Sto momak kaze za orasje,sta ljudi rade po federalnoj to su prikaze.
Dok klubovi neuzmu stvari u svoje ruke **** ovo...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma kakvi ovi cirkusanti iz BL, druga liga i cao! Nek tamo onda pjevaju "ubij turcina", onu kako im ne treba titula jer ovo nije njihova drzava i tako to. Eto nek se bore za osvajanje lige RS-a, ta im titula mozda treba.
I svaka druga im multikulti, oni nesto prozivaju nekog, zadrti ko da je jos srednji vijek.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Joj kud i više klubova ne ispada, širok je spektar kandidata koje bih volio vidjetu u nižem rangu takmičenja, haman preširok da stane u ovih 6joker90 je napisao/la:Ma kakvi ovi cirkusanti iz BL, druga liga i cao! Nek tamo onda pjevaju "ubij turcina", onu kako im ne treba titula jer ovo nije njihova drzava i tako to. Eto nek se bore za osvajanje lige RS-a, ta im titula mozda treba.I svaka druga im multikulti, oni nesto prozivaju nekog, zadrti ko da je jos srednji vijek.
Nema napretka sve dok postoje prve lige FBiH i RS.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Tek sad sam vidio ovaj pozar u BL, koja stoka moras biti pa paliti svoj stadion, sto je najgore stolice gore jedna po jedna a niko se nije udostojio da to lokalizuje

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Orton je napisao/la:Borac nije srpski klub prvo to a onda sve ostalo.
Borac je klub iz Bosne i Hercegovine.
A da ce ispast pa vjerovatno da hoce.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To su debili i potpisali nazalost..MCMXLVI je napisao/la:Nema napretka sve dok postoje prve lige FBiH i RS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Znam da je oftopic, ali zar neki ne potenciraju pricu kako su tuzlaci pizde, srboljupci i ostale gluposti, a onda
Zasto ovo pisem? Zato da se ti maloumnici ujedu za sopstvenu guzicu, zacrvene i nikad ne dodju na forum, jer ta lijepa prica se desila i u Sarajevu, desila se i u Sirokom kada je nas bokser (cini mi se) usutkao gledaoce da ne zvizde himnoj nase zemlje, to su lijepe sportske price koje zelimo na nasim sportskim borilistima. A ti maloumnici neka se zapitaju odakle i u njihovom gradu da se aplaudira srpskoj himnoj... jer dolazimo pameti, jer zelimo pokazati ono po cemu smo bili uvijek poznati u svijetu i u bivsoj drzavi...
SARAJEVO Pljesak nakon intoniranja himne Srbije na meču između Irme Balijagić i Mirjane Vujić
Naime, nakon intoniranja himne Srbija nisu se čuli zvižduci, već se čuo pljesak.
Sve su prilike da smo počeli učiti kako se ponašati na sportskim manifestacijama.
Zasto ovo pisem? Zato da se ti maloumnici ujedu za sopstvenu guzicu, zacrvene i nikad ne dodju na forum, jer ta lijepa prica se desila i u Sarajevu, desila se i u Sirokom kada je nas bokser (cini mi se) usutkao gledaoce da ne zvizde himnoj nase zemlje, to su lijepe sportske price koje zelimo na nasim sportskim borilistima. A ti maloumnici neka se zapitaju odakle i u njihovom gradu da se aplaudira srpskoj himnoj... jer dolazimo pameti, jer zelimo pokazati ono po cemu smo bili uvijek poznati u svijetu i u bivsoj drzavi...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to radi toga Beda, to je bilo radi psovanja glavnog grada poslije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
U širokom bilo 3.5k gledatelja. Zvizdalo njih 7.. Al svejedno. Neodobravam.
NK Široki Brijeg
Dječko ima riblje pamćenje, pa je malo zamucao.
[youtube][/youtube]
Simfonijski orkestar Fukara.
[youtube][/youtube]
Simfonijski orkestar Fukara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bas se unijeli u yebavanje, iz sveg glasa

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Beduin
- Kontakt:
Prvenstveno su brate pisali kako mozemo uopste pljeskati srpskoj himnoj, a onda su govorili i psovanje grada. A ja se smijem zakleti svima da se nije psovao glavni grad, nego fudbalski klub, sto mi je svakako smijesno i jadno da na reprezentativnoj utakmici se psuje neki FK, ono bas bespotrebno i glupo, ali sta cu im ja jbg... znas i sam da se tad redovno psovalo SA i Zeljo, Bogu hvala pa se to sad zapostavlja.MortemHz je napisao/la:Nije to radi toga Beda, to je bilo radi psovanja glavnog grada poslije
High - mozes li mi se skinuti sa kite, ono please skini mi se sa njega, OK? Puca mi **** to sto imas nesto protiv Slobode i tuzlaka, obzirom da si neizostavan komentator na tu temu, ali... znas vec sta, napisah ti...
075 ❤
075 ❤
Po čokadiji - tu ste negdje s Robijašima. To je aksiom.
Dužnost nam je paziti da takvih poput vas nema previše
Kako ide ona tvoja?
Nisam slatka niti slana, tuzlanska sam huliganka.
Kako ide ona tvoja?
Nisam slatka niti slana, tuzlanska sam huliganka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Beduin
- Kontakt:
Wow, koji humor, odoh soviti.
Lahku noc svima, a 3. smjena neka marljivo dezura na forumu.
Lahku noc svima, a 3. smjena neka marljivo dezura na forumu.
075 ❤
075 ❤
Sretno danas s konekcijom i streamom. 
- Beduin
- Kontakt:
Valjda me posluzi, mada, ovdje kod mene nikad nacisto. 
HvOla.
HvOla.
075 ❤
075 ❤
Malo šale.
Sretan put! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.