Smaras vise opasno sa ovakvim postovima. Ne znam jel se samo zayebavas il si ozbiljan, ali...Chinaglia je napisao/la:volio bih da pobjedimo, naravno, al' izgubit' ćemo, tako da ne vjerujem u pobjedu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Izgubit ćemo, naravno . .. niz je predug. . .
Volio bi da izgubimo al ustvari bi vise volio da pobijedimo
ovako je bolje ....
Ili ovako izgubit cemo 2-1 malo pesimizma nije na odmet
Ili ovako izgubit cemo 2-1 malo pesimizma nije na odmet
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ideeeeemoooooooooo
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sretno svima koji sutra putuju u Šeher. Da se ako Bog da živi i zdravi vratite svojim kućama, a nama bodove ostavite
Šalim se. Navijački tipujem na Sarajevo, ali iskreno vam kažem da bi sutra moglo biti svega (naravno rezultatski). Još jednom sretno i neka bolji pobjedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi

Šalim se. Navijački tipujem na Sarajevo, ali iskreno vam kažem da bi sutra moglo biti svega (naravno rezultatski). Još jednom sretno i neka bolji pobjedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi
hvala drugAlpasinac je napisao/la:Sretno svima koji sutra putuju u Šeher. Da se ako Bog da živi i zdravi vratite svojim kućama, a nama bodove ostavite![]()
Šalim se. Navijački tipujem na Sarajevo, ali iskreno vam kažem da bi sutra moglo biti svega (naravno rezultatski). Još jednom sretno i neka bolji pobjedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi![]()
Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Yebem te Sarajvo 
nema potrebe iznositi bilo sta ovdjesolinas je napisao/la:Imal ovdje koji Clan fukara da raspolaze brojem prijavljenih.volio bi znati.
Sloboda Tuzla
Sutra 1:2
Ahmetovic daje oba gola,s tim da odlucujuci daje u 93 minuti...
Ahmetovic daje oba gola,s tim da odlucujuci daje u 93 minuti...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ne zajebavam se, uvjeren sam da ćemo izgubit'NYKnicks Fan je napisao/la:Smaras vise opasno sa ovakvim postovima. Ne znam jel se samo zayebavas il si ozbiljan, ali...Chinaglia je napisao/la:volio bih da pobjedimo, naravno, al' izgubit' ćemo, tako da ne vjerujem u pobjedu
ako imaš problem, javi se, da te nalupam k'o maksuma
sad i ja malo prijetim na forumu
- Beduin
- Kontakt:
Trebamo nas par skupiti kintu za prevoz i ulaz za ovih par pacijenata i djecurlije koji su najveci navijaci i znalci na forumu, pa da napokon odu i na neko gostovanje. Bar da opravdano mudruju ovdje.
Sretno nam sutra, neka bude kako bude, ja ponosan na ovaj tim, rezultate i igru.
Sretno nam sutra, neka bude kako bude, ja ponosan na ovaj tim, rezultate i igru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Chinaglia je napisao/la:ne zajebavam se, uvjeren sam da ćemo izgubit'NYKnicks Fan je napisao/la:Smaras vise opasno sa ovakvim postovima. Ne znam jel se samo zayebavas il si ozbiljan, ali...Chinaglia je napisao/la:volio bih da pobjedimo, naravno, al' izgubit' ćemo, tako da ne vjerujem u pobjedu
ako imaš problem, javi se, da te nalupam k'o maksuma![]()
sad i ja malo prijetim na forumu
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ja koga vise vidim da nesto k e nj a r i ljudima koji dolaze sa TK,j e b a t cu mu nanu naninu..pa il on il ja...dosta je ba vise selektiranja...sutra prije nego krenemo dogovoreno je kolektivno poljevanje vode za nama i to iz BINGO loncica...da nas sutra dragi BOG obraduje nakon godina mucenja po ovoj ligi...sretno braco
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Svanu nedjelja,sretno nasim manekenima da obraduju tuzlansku naciju kao i dosad.Ne sumljamu njihovu borbu,zelju...poslozio je Husref sve to,izvukli smo × u Sirokom i Grbavici,zasto nebi i danas povoljan rezultat ostvarili.
Sretan put svima nama koji idemo put Koseva,da se zivi i zdravi vratimo sa osmjehom na licu.
@Alipasinac
Sretan put svima nama koji idemo put Koseva,da se zivi i zdravi vratimo sa osmjehom na licu.
@Alipasinac
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Momci sretan vam put za SA i da se ako bog da vratite sretni 
nego evo citam i u Sarajevu ispracena himna srbije aplauzom reko hoce li se sta pisat po forumu i pljuvat i td
... sad ce to ipak ispast da je to stvar civlizacije 
nego evo citam i u Sarajevu ispracena himna srbije aplauzom reko hoce li se sta pisat po forumu i pljuvat i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[/url]
Ako te zanimaju nase brojke reći ću ti da je moja mjesna zajednica brojnija i naseljenija od Lukavca ,a isto tako u istoj ima vise Fukara nego vas indijanaca dole dole u smogu.
A koliko ce nas otici libo te...jeste pozelili vašar u Lukavcu
a molite Boga da nas kup sastavi
jedinstvena prilika da igrate sa nama i sad bujrum nazad na vašu temu .[/quote]
@Coraco
O ovom mentalitetu ja govorim koji je prisutan u većoj ili manjoj mjeri kod Tuzlaka (naravno ne svih). Neće nas' još dugo biti kako treba dok ne izbijemo taj mentalitet iz "tuzlanskih" glava. Sioux je možda planirao (usput) doći na tekmu protiv Zrinje, a možda se i predomisli jer ne osjeća nikakvu privrženost ...[/quote]
A doce ****.pljujemo konstantno sve Sto nije tuzlansko,kome ce doci i platiti prevoz kartu pojesti nesto..
Za koga da potrosi 30 kermi....
Ja prvi nebi.nabijem ja mrtvu carsiju na kurcic
[/quote]
Zbog ovakvih ja danas sa jaranom u privatnom aranzmanu odoh na zapad i lagano pratiti utakmicu (koliko se bude moglo lagano pratiti hehe)...Jer zaista ne bih da se dovedem u situaciju da me neki balavac marska ili mi J**+ nesto samo zato sto nisam iz Tz nego sam iz Ziv...Uglavnom vrijeme idealno, evo sunce na sabahu usjalo idemo po 3 boda...NIKO NIKO SAMO SLOBODA
Ako te zanimaju nase brojke reći ću ti da je moja mjesna zajednica brojnija i naseljenija od Lukavca ,a isto tako u istoj ima vise Fukara nego vas indijanaca dole dole u smogu.
A koliko ce nas otici libo te...jeste pozelili vašar u Lukavcu
@Coraco
O ovom mentalitetu ja govorim koji je prisutan u većoj ili manjoj mjeri kod Tuzlaka (naravno ne svih). Neće nas' još dugo biti kako treba dok ne izbijemo taj mentalitet iz "tuzlanskih" glava. Sioux je možda planirao (usput) doći na tekmu protiv Zrinje, a možda se i predomisli jer ne osjeća nikakvu privrženost ...[/quote]
A doce ****.pljujemo konstantno sve Sto nije tuzlansko,kome ce doci i platiti prevoz kartu pojesti nesto..
Zbog ovakvih ja danas sa jaranom u privatnom aranzmanu odoh na zapad i lagano pratiti utakmicu (koliko se bude moglo lagano pratiti hehe)...Jer zaista ne bih da se dovedem u situaciju da me neki balavac marska ili mi J**+ nesto samo zato sto nisam iz Tz nego sam iz Ziv...Uglavnom vrijeme idealno, evo sunce na sabahu usjalo idemo po 3 boda...NIKO NIKO SAMO SLOBODA
@CoracoSARS je napisao/la:[/url]
A koliko ce nas otici libo te...jeste pozelili vašar u Lukavcua molite Boga da nas kup sastavi
jedinstvena prilika da igrate sa nama i sad bujrum nazad na vašu temu .
Zbog ovakvih ja danas sa jaranom u privatnom aranzmanu odoh na zapad i lagano pratiti utakmicu (koliko se bude moglo lagano pratiti hehe)...Jer zaista ne bih da se dovedem u situaciju da me neki balavac marska ili mi **** nesto samo zato sto nisam iz Tz nego sam iz Ziv...Uglavnom vrijeme idealno, evo sunce na sabahu usjalo idemo po 3 boda...NIKO NIKO SAMO SLOBODA[/quote]
Mozda je nekima dosadno a ponovit cu jos jednom,da je napisano u efektu jednom siuoxu koji je rekao da ako nas ne bude ispod 400 500 na kosevu da od NAS NEMA NIŠTA .Licno imam prijatelja kako kucnih tako i poslovnih koji su iz okoline Tuzle i cesto sam sa nima na Tusnju i na moju incijativu tako da bujrum svima na nas hram . Koliko ce nas biti danas na kosevu vidjet cemo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navijacima koji idu za Sarajevo sretan put i da se svi vrate sretni i zadovoljni.
Iskreno se nadam da nece biti nikakvih problema te da ce nas danas Sloboda obradovati i donijeti pozitivan rezultat sa Koseva.
Iskreno se nadam da nece biti nikakvih problema te da ce nas danas Sloboda obradovati i donijeti pozitivan rezultat sa Koseva.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hajdeeeee momci dajte sve od sebe danas... Samo Sloboda!
SARS u pola 10 sam kod tebe i gas.
Ako ima još neko da bi na utakmicu, a da je "seljak" iz Dubrava ili Zivinica, neka se javi u pp da ga pokupim, usput mi je!
0:2 (Ahmet i Zajko) laganije od očekivanog.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
SARS u pola 10 sam kod tebe i gas.
Ako ima još neko da bi na utakmicu, a da je "seljak" iz Dubrava ili Zivinica, neka se javi u pp da ga pokupim, usput mi je!
0:2 (Ahmet i Zajko) laganije od očekivanog.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.